.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65

Re: На какъв етап от връзката си правихте...

az spah s priqtelq mi .. sled 1 mes i polovina.. v nachaloto s nego bqhme samo fr .. poznavah go dobre.. sled tova trygnah me .. opoznah go oshte po dibre .. i taka..
    Jivei za miga!!!!!!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    2 месеца и нещо.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    О, да. Снощи беше изключително повратен момент в нашите отношения и го познах в друга светлина
    Я я сподели поне в по-добра светлина ли го видя

еми ние го направихме ако трябва да сам точна след като бяхме ходили месец и седмица ...помняя го защото ми беше първи ...чесно казано мисля че малко поизбързахме ама несъжелявам изобщо :P

Град
    Варна
    след 1 месец

Ходим от година и 4 месеца, а го правихме някъде 11-тия месец, като преди това редовно правихме някои някои неща които вие бихте нарекли орална любов... Ако броим нея и тем-подобните значи още от 2-тия 3-тия месец :P

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от TH33N
    ако не се лъжа на 2-рата седмица правихме секс.. просто преди това нямаше къде. аз по принцип съм свикнал да получавам това, което искам от първата вечер.. но усетих, че тази девойка е различна.. пръвите три дни когато излизахме - аз не можех да повярвам, че съм такова дърво.. бях си изгубил ума.. и бях толкова предпазлив.. че просто не приличах на себе си.. третата вечер се награбихме много яко.. но просто нямаше къде.. а определено не исках да чукам тази двеойка в парка.. или пък да я заведа на хотел - както постъпвам често с кучките за по една вечер.. и реших да поизчакам... по него време имахме гости - които бяха настанени в моя апартамент - макарче от 15 годишен живея там сам.. но родителите ми го използват като "гостна" - и трябваше да изчакам 10 дни да си тръгнат.. връзката ми с въпросната девойка продължава от години.. (въпреки, че в момента сме разделени географско) и мисля да остарея с това момиче.. ако и тя иска нямам нищо против
    Ако не е тайна-колко години?

rame, просто беше нещо крайно неочаквано за мен. няма да изпадам в подробности, но аз го познавам толкова добре, а не съм мислела никога, че в такава ситуаця ще реагира така. Да, в положителна светлина беше. Очарова ме!

Град
    Бургас
    9 meseca hodihme i stana raotata

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от lwsu
    по-малко от месец, след като се запознахме... ама периода няма значение, като ви се прииска си го направете, а не да ви се иска ама да не го правите щото не са минали 47 дена, не е пълнолуние, температурата не е над 23.7 градуса и Алена е казала че днес не ви е момента за полов акт, тва са глупости. И без това като се пристрастите после ще го правите всеки ден
    респект! - Абсолютли трууу...

ami nie bqhme 4 meseca zaedno, pravihme sex za 1vi put sled kato se razdelihme.... sudba

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от miss_91
    ami nie bqhme 4 meseca zaedno, pravihme sex za 1vi put sled kato se razdelihme.... sudba
    Интересна история... А поне сексът после събра ли ви пак?

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Пфф, аз пък още не съм преодоляла притесненията относно първия път... С приятеля ми сме заедно от 7 месеца и няколко дни, 100% съм убедена, че искам с него да ми е сефтето, но просто рядко имаме повече от няколко часа за 1-2 дена на спокойствие, когато техните ги няма (нашите за жалост не са тръгнали накикъде още ), при това на 2 месеца. Просто и да имаме желание да стане нещо повече, рядко мислим да се организираме от по-рано, да се осигурим с презервативи, да решим какво ще правим за всеки случай, ако има кръв (да не се изцапа всичко) и така... Макар че едно от нещата, заради които го уважавам толкова много и го смятам за един на милион, е, че няма нищо против да ме изчака, докато стана готова, дори и година по-късно да е, и че смята, че физическите интимности не са на първо място по важност във връзката...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    karlovo
    пф-ф-ф-ф абе първия път въобще нямах връзка с момчето,просто секс за една вечер,но в последствие станахме нещо като лубовници,се търсехме всеки месец после всяка седмица и така около 2 години
    Ако искаш да разсмееш Бог,
    разкажи му плановете си!!!

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Пфф, аз пък още не съм преодоляла притесненията относно първия път... С приятеля ми сме заедно от 7 месеца и няколко дни, 100% съм убедена, че искам с него да ми е сефтето, но просто рядко имаме повече от няколко часа за 1-2 дена на спокойствие, когато техните ги няма (нашите за жалост не са тръгнали накикъде още ), при това на 2 месеца. Просто и да имаме желание да стане нещо повече, рядко мислим да се организираме от по-рано, да се осигурим с презервативи, да решим какво ще правим за всеки случай, ако има кръв (да не се изцапа всичко) и така... Макар че едно от нещата, заради които го уважавам толкова много и го смятам за един на милион, е, че няма нищо против да ме изчака, докато стана готова, дори и година по-късно да е, и че смята, че физическите интимности не са на първо място по важност във връзката...
    ооо с моя ходихме около година и 1 - 2 месеца и така и не му пуснах,въпреки,че е той Човека.за всяка връзка е много различно
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Град
    Varna
    ami .. malko predi da napravim edin mesec
    ulqlq danett

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми