- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На какъв етап от връзката си правихте...
az spah s priqtelq mi .. sled 1 mes i polovina.. v nachaloto s nego bqhme samo fr .. poznavah go dobre.. sled tova trygnah me .. opoznah go oshte po dibre .. i taka..![]()
![]()
Jivei za miga!!!!!!
2 месеца и нещо.![]()
Я я сподели поне в по-добра светлина ли го видяПървоначално написано от krem4et0
![]()
еми ние го направихме ако трябва да сам точна след като бяхме ходили месец и седмица ...помняя го защото ми беше първи ...чесно казано мисля че малко поизбързахме ама несъжелявам изобщо :P
Ходим от година и 4 месеца, а го правихме някъде 11-тия месец, като преди това редовно правихме някои някои неща които вие бихте нарекли орална любов... Ако броим нея и тем-подобните значи още от 2-тия 3-тия месец :P
Ако не е тайна-колко години?Първоначално написано от TH33N
rame, просто беше нещо крайно неочаквано за мен. няма да изпадам в подробности, но аз го познавам толкова добре, а не съм мислела никога, че в такава ситуаця ще реагира така. Да, в положителна светлина беше. Очарова ме!
респект! - Абсолютли трууу...Първоначално написано от lwsu
ami nie bqhme 4 meseca zaedno, pravihme sex za 1vi put sled kato se razdelihme....sudba
![]()
Първоначално написано от miss_91
Интересна история...
А поне сексът после събра ли ви пак?
![]()
Пфф, аз пък още не съм преодоляла притесненията относно първия път... С приятеля ми сме заедно от 7 месеца и няколко дни, 100% съм убедена, че искам с него да ми е сефтето, но просто рядко имаме повече от няколко часа за 1-2 дена на спокойствие, когато техните ги няма (нашите за жалост не са тръгнали накикъде още), при това на 2 месеца. Просто и да имаме желание да стане нещо повече, рядко мислим да се организираме от по-рано, да се осигурим с презервативи, да решим какво ще правим за всеки случай, ако има кръв (да не се изцапа всичко) и така...
Макар че едно от нещата, заради които го уважавам толкова много и го смятам за един на милион, е, че няма нищо против да ме изчака, докато стана готова, дори и година по-късно да е, и че смята, че физическите интимности не са на първо място по важност във връзката...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
пф-ф-ф-ф абе първия път въобще нямах връзка с момчето,просто секс за една вечер,но в последствие станахме нещо като лубовници,се търсехме всеки месец после всяка седмица и така около 2 години
Ако искаш да разсмееш Бог,
разкажи му плановете си!!!
ооо с моя ходихме около година и 1 - 2 месеца и така и не му пуснах,въпреки,че е той Човека.за всяка връзка е много различноПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
ami .. malko predi da napravim edin mesec![]()
ulqlq danett