- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Каква марка козметика ползвате?
шампоан - Pantene
Балсам - много рядко го ползвам имам розовия балсам на Elseve
Маска - Тривитаминолили една на Miosotis
Лак за коса -Loreal
![]()
![]()
Шампоан - L`Oreal Paris (Professionnel) Взимам си го от фризиорката за 18 лева мн. е добър!
Балсам - L`Oreal Paris (Professionnel) И балсама ще го хваля, какво да се прави косата изглежда перфектноСтрува 22 лева, никога не съм попадала на такъв продукт, идеален е
![]()
Рол-он - Да живее Rexona![]()
Лак - най различни цветове- Bourjois
Душ-гел - Nivea
Парфюм - BVLGARI - Omnia Amethyst
Лак за коса - L`Oreal
Пяна за коса - L`Oreal
Гримове - Manhattan, L`Oreal, Max Factor, Dior.
Почти вески мъж мисли, че е вторият, но се хвали, че е първия. А всъщност е поредният!
Кой вариант на професионалната серия по-точно използваш? (извинявам се на авторката, че пиша извън темата)Първоначално написано от dolce_vita
Какъв шампоан,балсам маска спрей пяна и лак за коса послзвате?
(Който има мазна коса да спомене при козметиката че нещо си усрах косата кат я боядисах) - Izpolzvam Schauma shampoan i balsam za mazna kosa... Maska polzvam na Dove i na Oriflame... Pqna za kosa i lak rqdko si slagam...
Какъв е душ-гелът,олиото,спрея,рол-она ви за тяло? - Dush gela mi e na Palmolive.. A rol-ona ... vsyshnost ne e rol-on ... a e stik... na Lady speed stick...
Какъв е парфюмът ви? - Parfumi izpolzvam mnogo... B.U. Pergolesse (ne znam tochno kak se pishe) C-thru sys vsichkite im raznovidnosti...
Какво ползвате за нокти?И какъв цвят лак предпочитате? Mmm... ne si podyrjam osobeno mnogo noktite s koeto ne se gordeq ama inache haresvam vsqkakvi cvetove lak...
A zashto nqma vypros za grim?
Използвам "Shine blonde", взех си и матиращ шампоан "gloss color" пак от професионалната серия. Използва се веднъж на 10 дни някъде и опреснява цвета, препоръча ми го като ме боядисваше веднъж и наистина много и благодаря![]()
Почти вески мъж мисли, че е вторият, но се хвали, че е първия. А всъщност е поредният!
Shampoan - Herbal esensis
Balsam - Shauma - zelen
Maska - na Avon
Pqna - ne polzwam ama ima 1 na Fara y doma
Dysh gel - Avon
Sprei za podmishnici na DOVE
Losion za tqlo - NIVEA
Parfum - Adidas - Rozow
Zazdrawitel za nokti na perfekt |kalciew gel| i lak za nokti kuwto mi padne - gledam cweta ne markataa :P
i drygo polzwam ama ne mi se pishe iii ti samo za teq pitash ~!~
шампоан,балсам и маска на dave
дезодорант-rexona![]()
Какъв шампоан,балсам маска спрей пяна и лак за коса послзвате? Шампоан- Дева, рядко някакъв друг; балсам- Глис подхранващи масла без измиване; пяна и лак ползвам рядко, затова и не споменавам конкретна марка, каквато ми падне
Какъв е душ-гелът,олиото,спрея,рол-она ви за тяло? Душ-гел- Нивеа, Палмолив; олио не позлвам, освен много рядко Джонсън, а иначе боди- лосион на Нивеа; рол-он Рекосона, Нивеа, Леокрема
Какъв е парфюмът ви? C-THRU
Какво ползвате за нокти?И какъв цвят лак предпочитате?Всякакви марки, но доста евтини. И най-различни цветове. Все пак повече харесвам не ярки, нежни, пастелени тонове.![]()
Шампоан-най-често ''Шаума'' или ''Палмолив''-за мазна коса
Душ-гел-''Палмолив-натуралс,или ароматерапи'' или на Ейвън-но по-рядко
Рол-он-само Дав
Парфюм-в момента имам на Ив Сен Лоран някакъв,който мирише мн хубаво и е мн траен,както и 10 мл ароматно масло,също мн готино
Омекотяващ крем за тяло-Ейвин овлажняващ йогурт с малина..
както и купища лакове и гланцове на различни марки и цветове,най-често от Еивън
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Шампоан - Nivea за изправяне
Балсам - Аvon
Рол-он - Lady Speed stick
Лак - най-често червен и различни нюанси на розово - Perfect
Душ-гел - Avon
Парфюм - GUCCI и Kenzo FLOWER SUMMER
Какъв шампоан,балсам маска спрей пяна и лак за коса послзвате? Шампоан- Pantene "Перфектни къдрици", рядко някакъв друг; балсам-с отмиване- Pantene против накъсване,без отмиване-Pantenol(боклук) за суха коса(върши леко некфа работа); пяна-L'oreal Paris за оформяне на къдрици;лак неползвам,а маски само за лице-Avon Naturals & Avon Clear skin
Какъв е душ-гелът,олиото,спрея,рол-она ви за тяло? Душ-гел-Kamill "Wild Rose"(супер мн. ме кефи,а е евтин) или Avon,или Dove;лосион-Avon Naturals;спрей-Avon "Be kissable"/"Be spontanious"(не съм сигурна,че така се пише);рол-он-НЕЕЕЕ!Стик-Rexona/Lady speed stick
Какъв е парфюмът ви? Avon"Wish of love" & "Be kissable"
Какво ползвате за нокти?И какъв цвят лак предпочитате?Използвам абсолютно всякакви лакове за марка предпочитам боклуците на Golden Rose и лаковете на Avon(но не ColorTrend)(немога без глезотийките от рода на:"заздравител за блясък","безцветен лак с аромат на...бля,бля","лак за подхранване на ноктите" и т.н.)
Наистина съм уязвима,
ала съм неповторима!
Повечето от козметиката ми е на Nivea ии VICHY и съм много доволна от продуктите им =)
~[MimCheTo0]~
Какъв шампоан,балсам,маска,спрей, пяна и лак за коса ползвате?
Мии шампоана,балсама,маската и спрея са ми Глис кюр цялостно възтановяване 19..имам и спрея за обем и спрея против наелектризиране на Ейвън ,а и серума за цъфтящи краища на Ейвън пак..пяна и лак за коса не ползвам
Какъв е душ-гелът,олиото,спрея,рол-она ви за тяло?
Душ-гела ми е на Дав,олиото на Джонсънс,дезодораната-FA natural and pure розовия ии рол-он нямам щот ми е някфо лепкаво ползвом стикчета на Дав
Какъв е парфюмът ви?
Avon - Be kissable, Escada - Island kiss, Nina Ricci - Love in paris,D&G - Light blue
Какво ползвате за нокти?И какъв цвят лак предпочитате?
Ми попринцип не се лакирам ,но ако се е в цветовете на раста флага или някфо шарено
...имам още тонове козметика напрао съм затрупана![]()
Първоначално написано от bolutica
Използвам различни шампоани. Сегашният ми е на CLEAR за мазна коса и съм доста доволна.![]()
Душ-геловете ги сменям, не се задържам на една марка. От дезодорантите харесвам рол-он-ите. Сега използвам този на Nivea
Фон дьо тен-ът ми е на Cleanique, спиралата на Maxfactor, лосионът и тоникът за лице-на Garnier. Гланцове имам много, но от скоро използвам дълготраийните червила на Maxfactor.
За ноктите предпочитам по-бледите тонове, защото не са толкова ангажиращи. Харесвам лаковете на OPI. Доста са скъпички, но и качеството е високо.![]()
Шампоан-яйчен шампоан за коса и тяло на Evterpa,
балсам,маска,спрей,пяна и лак не ползвам.
Душ гел-яйчен шампоан за коса и тяло на Evterpa,
олио-лосион намаляващ окосмяването SSS Soft & Smooth на Avon,
рол он-на Българска роза,от серията Rose.
Любимият ми парфюм е един в прозрачно шишенце на Evterpa (отново).
За нокти ползвам заздравител за нокти на Avon.
Любимият ми лак е черен и лаковете за френски маникюр,но повече черен.![]()
Какъв шампоан,балсам,маска,спрей, пяна и лак за коса ползвате?
Миии шампоана ми е на Dove , маската ми за коса е на Elseve (против накасване на косама.. МНОГО е добра..) , пяната ми е на Taft зеланата за обем където се води.. , лака за коса също ми е на Taft само че черния..
Какъв е душ-гелът,олиото,спрея,рол-она ви за тяло?
Душ-гелът ми е на Dove с краставица и зелен чай.. , спрея е някаф от Avon (мързи ме ся да ида да вида кав точно беше) , рол-он не ползвам предпочитам дезодорат.. и той е на Dove с греипфрут и лимонова трева..
![]()
Какъв е парфюмът ви?
Versace - Crystal Noir , Nina Ricci - Premier Jour , и един на Bvlgari ама вече кажи речи свърши![]()
Какво ползвате за нокти?И какъв цвят лак предпочитате?
само заздравител за нокти иначе за цвят.. зависи в кфо настроение съмм..
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
Шампоаните ми са Pregaine, Clear Cool Ice, Evterpa против пърхот и на Пантен против накъсване. Балсам последния ми беше на Venus с протеини ама свърши и мисля да си взема на Глис Кюр, че доста го хвалят. Лак за коса - Intesa. Стик ползвам на Nivea...
Лакове имам зелен, лилав, жълт, розов, бял, черен, червен, бял перлен, на Ейвън един pale gold ... нещо като телесен е, перлен. И безцветен на Perfect( заздравител )... Масло за нокти на Икаров.
Душ-гел - Venus със шоколад и ванилия... лелеее, съвършен еЛосион за ръце и тяло - Bettina Barty Vanila ии Fruttini с малина. Крем против стрии - Дева, гел против целулит - Bilka.
Дезодорант на Carlos Moya... яко се охарчвате за парфюми обаче![]()
Балсам за устни ми е някъв най - обикновен Glossy... за 50 ст. ама ми хареса как мирише ... череша еПък и е хубав, омекотява ми устните. А гланц имам 3 на Brooklin, един на Evelline дето е щипещ за обем на устните и още един светло розов и светло оранжев на не помня какви фирми, изтрили са се
![]()
Какъв шампоан,балсам,маска,спрей, пяна и лак за коса ползвате?-шампоан Gliss на Schwarzkopf ,в момента ползвам 2 в 1 маска и шампоан,балсам Gliss на Schwarzkopf ,маска не използвам,спрей също Gliss на Schwarzkopf
,пяна Taft на Schwarzkopf
,лак за коса отдавна не съм използвала.
Какъв е душ-гелът,олиото,спрея,рол-она ви за тяло?-Душ гел-в момента ползвам един на Eucerin,олио не използвам,спрея и пол-она са от Ейвън,лосиона ми за тяло е на Eucerin
Какъв е парфюмът ви?-На Davidov.
Какво ползвате за нокти?-На Bourjois едно за бърз растеж на ноктите(подхранва ги и подпомага растежа им) и един крем който е за ръце и нокти на Ейвън или Орифлейм е.
И какъв цвят лак предпочитате?-Ами различно.Зависи от дрехите с които съм,от настроените ми и от сезона.Лятото по-топли цветове зимата по-студени.Абе както ми е кеф
![]()
[quote="LuCiFer`s AngeL"]Шампоан - Head & Showders za boqdisana kosa
Балсам - Gliss Cur
Душ-гел - Dove
стик - Dove
Парфюми - liybimiq mi e Armani Code
За нокти - lakove,predimno ot Oriflame-Giordani , liybim cvqt za lak - slonova kost
Drygite raboti me marzi da gi pi6a ....... tva e sonovnoto
Какъв шампоан,балсам маска спрей пяна и лак за коса послзвате?-Шампоан и балсам Elseve anti casee и подхранващите масла на Gliss;пяна на Nivea(но не я ползвам често);хининова вода Milva;маска на Garnier(онази,действащата за една секунда)
Какъв е душ-гелът,олиото,спрея,рол-она ви за тяло?-душ-гел Dove silk soft;лосион за тяло на Oriflame Giordani gold(мирише мн яко);спрей-Аvon с кокос и папая,рол-он-Fa и на Аvon наколко
Какъв е парфюмът ви?-Davidoff
Какво ползвате за нокти?И какъв цвят лак предпочитате?-маслото на Икаров за нокти;най-мн харесвам лакове в розово,черно,лилаво и цикламено
L'Oreal, Avon, Garnier, Maybelline, Carlos Moya, C-THRU и Oriflame.
Какъв шампоан,балсам маска спрей пяна и лак за коса послзвате? -Шампоан,балсам и лак за коса-Nivea![]()
Какъв е душ-гелът,олиото,спрея,рол-она ви за тяло? -Душ-гел–Dove;Рол-он не използвам,ползвам сух дезодорант-Rexona
Какъв е парфюмът ви? -На Armani
Какво ползвате за нокти?И какъв цвят лак предпочитате? -От AVON ги копувам,попринцип харесвам лакове доближаващи се до цвета на кожата![]()
Shampoani .. ili head & showder ili nivea (diamond gloss,za kudrava kosa ili ot na mama za boqdisana) sushtiq balsam nivea
Parfiumi - mnogo sa .. escada,cindy crawford , celine dion,gabriela sabatini,lancome,poeme,10th avenue,new brand ii mama mi e ostavila nqkolko ot neinite nishto che ima za nqkolko puti - gucci allure ,d&g (stariqt edin tigrov) burberry
Fon dio ten - manhattan ,antibakterialniqt ,no polzvam rqdko
Senki ne polzvam,samo moliv (avon) i spirala (impala),imam i edna zlatista ochna liniq (avon)
Ustni - glancovete sa mi razlichni ... nivea,avon,oriflame,essence drugite ne gi pomnq
Bqla kozmetika - terapiq za pupki (ne che imam ) - avon ,i oshte 2 maski oriflame
Protivoizpotitelni- avon,nivea,rexona
~Remember,remember...25th of November~