.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

И все пак каква е вероятността?

Правих секс с приятеля ми без презерватив и не свърши в мен. Каква е вероятността в предеякулационната течност да има сперматозоиди при положение, че не е свършвал от дни?

Повече от фен Аватара на BrokenHeart
    Град
    Boulevard of Broken Dreams
    макар и малка....има я вероятноста...Ако го е извадил известно време преди да е свършил...мисля, че няма за какво да се притесняваш...

Come and touch me baby
    I need to be loved
    Come and hold me baby
    I need to feel loved
    I'm in love, in love, in love

Голям фен
    Гледай сега - вероятност да има сперматозоиди е голяма, но малко на брой - единични или няколко десетки - няма значение, защото просто само един или дори 10 не са достатъчни, за да забременееш - просто трябват ензимите на поне няколко хиляди сперматозоида, за да свалят обвивките на яйцеклетката, за да може един от тях да я оплоди. Обаче, за да стигнат няколко хиляди до яйцеклетката в теб трябва да са влезли поне няколко десетки МИЛИОНА напълно жизнени сперматозоиди, което си е едно нормално изпразване. Така че не се психирай и другия път ползвай презерватив, защото проблемите не идват от предеякулационната течност, а от неволно изпразване.

вЪх...има толкова мноооого теми които обсъждат точно този въпрос
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

ами, като се има предвид че всяка секунда на земята се ражда по едно бебе.. спотед теб каква е вероятността?
    Do you speak Salsa? .......

Град
    София
    emi zavisi moje i da si ve4e maika

Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Гледай сега - вероятност да има сперматозоиди е голяма, но малко на брой - единични или няколко десетки - няма значение, защото просто само един или дори 10 не са достатъчни, за да забременееш - просто трябват ензимите на поне няколко хиляди сперматозоида, за да свалят обвивките на яйцеклетката, за да може един от тях да я оплоди. Обаче, за да стигнат няколко хиляди до яйцеклетката в теб трябва да са влезли поне няколко десетки МИЛИОНА напълно жизнени сперматозоиди, което си е едно нормално изпразване. Така че не се психирай и другия път ползвай презерватив, защото проблемите не идват от предеякулационната течност, а от неволно изпразване.
    +1
    .... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...

Град
    ПрИ Теб
    Ima 15748952656754 temi po tvoq vapros pozlvaite atrsa4ka tq ne e izmislena takas i eeeeee samo spamite
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Ползвах търсачката и нищо не намерих. Благодаря на отзовалите се.

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от rubi
    вЪх...има толкова мноооого теми които обсъждат точно този въпрос
    И въх все пак не са се научили
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Re: И все пак каква е вероятността?

goliama niama zna4enie svurshval li e s dni ili ne i sum sigurna,4e e svurshval ako ne sushtiq to pone predniia den (tova btw) ina4e ima veroiatnost pazete se DECA !!! niakoi taka sa si izpatili
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си