- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- И все пак каква е вероятността?
Правих секс с приятеля ми без презерватив и не свърши в мен. Каква е вероятността в предеякулационната течност да има сперматозоиди при положение, че не е свършвал от дни?
макар и малка....има я вероятноста...Ако го е извадил известно време преди да е свършил...мисля, че няма за какво да се притесняваш...
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
Гледай сега - вероятност да има сперматозоиди е голяма, но малко на брой - единични или няколко десетки - няма значение, защото просто само един или дори 10 не са достатъчни, за да забременееш - просто трябват ензимите на поне няколко хиляди сперматозоида, за да свалят обвивките на яйцеклетката, за да може един от тях да я оплоди. Обаче, за да стигнат няколко хиляди до яйцеклетката в теб трябва да са влезли поне няколко десетки МИЛИОНА напълно жизнени сперматозоиди, което си е едно нормално изпразване. Така че не се психирай и другия път ползвай презерватив, защото проблемите не идват от предеякулационната течност, а от неволно изпразване.
вЪх...има толкова мноооого теми които обсъждат точно този въпрос![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
ами, като се има предвид че всяка секунда на земята се ражда по едно бебе.. спотед теб каква е вероятността?
Do you speak Salsa? .......
emi zavisi moje i da si ve4e maika
+1Първоначално написано от WaKo
![]()
![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
Ima 15748952656754 temi po tvoq vapros pozlvaite atrsa4ka tq ne e izmislena takas i eeeeee samo spamite![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Ползвах търсачката и нищо не намерих. Благодаря на отзовалите се.
И въх все пак не са се научилиПървоначално написано от rubi
![]()
![]()
![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
goliama niama zna4enie svurshval li e s dni ili ne i sum sigurna,4e e svurshval ako ne sushtiq to pone predniia den (tova btw) ina4e ima veroiatnost pazete se DECA !!! niakoi taka sa si izpatili
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!