- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мъжка прическа-Fashion :)
Момиче съм бе гей нещастен...и глей само да не убиждаш майка ми а??Първоначално написано от Fesho
![]()
хаха ше изнесете вие като те фрасна няколко пъти с дъската няя да знаеш къке се намираш
а и ако не те е учила майка ти ,че тряя да уважаваш секи човек дори и разбирането му за нещата да не е като твоето то си личи колко си глупав и ограничен...и просто не ми се спори с глупаци щот не искам да се принизявам наа твоето ниво
![]()
![]()
дад да дададааддада ахахаха
за прическа не мога да ти помогна, не гледам списания...
искам да ви кажа само на така наречените 'фешъни'... няма нищо лошо, ви е сте такива, аз съм такъв... от къв чеп ше ме наричате клошар? И нали се сещате кои момичета избират момичета по външния вид... Нещата са много по-дълбоки отколкото вие може да си помислите, че въобще съществуват, уверявам ви... мислите първосигнално и глупаво, напълно заблудено и закостеняло... не искам да ви обиждам и не го правя, но ФАКТ. Когато се научите да уважавате другите, тогава ше се опрайте ама май доста още боб ше се вари... Ние сме хора преди всичко.... А това, че някои индивиди се плъзгат по повърхността на водата... мене не ме касае... Нали знаете кой впечатлява с прическа, онзи който няма какво друго да покаже (говоря в душевен план, не физически). Така че моля ви, зачитайте другите, за да ви зачитат и те
фешко пак ли си ти главния заподозрях ...ее не те обичат хората у тоя форум ..мани мани ... сигурно порблема е в нас ..
фешън прическа брат.... ами начи оставаш си едно киче отзат, едно отпред и си супер фешън ...супер яка фешън прическа ... аа и да не забравяте да си купите пресички да си изправяте кичетата ...![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
абе Фещо , кво заплашваш момичето бе.
И енма обийдаш другите на клошари ей.
Вие фешаните да не сте по добре (пълни буклуци)
Така като ще одиш до ндк , место да биеш момиче, оди се прави на мъж да скиновте дето са на билетния.
пфф...няя те убиждам щот просто като гледам няма оправия за хора като тебе(има де ама вие сте с твърде голямо самочувствие ,за да го разберете)Първоначално написано от Fesho
ама наистина ше бъде по-добре за тебе да се научиш да уважаваш хората с които разговаряш независимо ,че облеклото им,прическата им,това с което се занимават и това от което се интересуват..абе въобще всичко е на светлинни години от това дет ти харесваш щот така и те ше те уважават.Никой не те кара да се сприятеляваш с някой ако неискаш ама мамка му хора сме тряя да се опитваме да разбираме другите..не казвам да променяме собствените си възгледи ,но просто да не спориме с другите защото са различни..нали все пак всеки има правото на собствен живот ;@ ..и просто е леко глупаво да съдиш другите и да ги наричаш клошари само защото не са същите като теб
Peace and Jah bless all ;]
педераси![]()
Абе кво се карате?! Имам въпрос към фешъните: Много ли ви е хубаво така всеки втори или трети срещнат да ходи като вас?! Като клонирани сте! Или ви харесва да сте толкова ... хммм - ЖЕНСТВЕНИ?! Мода, мода ама на мен вече ми се повръща от такива! Един обикновен няма. Може да се поспори кои са клоуните в случая! ... И ся за това ми изказване някой да не вземе да каже, че съм скейтърка или нещо подобно. Мне не съм (в тях няма нищо лошо! )
"Мнението е като гъза - всеки го има, но не всеки го показва!"![]()
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче
това ли успя да измислиш като един представител на пено-гелосаните фешъни... ко мога да кажа? кажи ми само...Първоначално написано от Fesho
Пич виж ся....! Много по добре да си сложа пяна,гел и лак за коса и да се поддържам от колкото да не си мия косата по 1 седмица да не си я пипам а камоли да ходя на фризор... Едно ще ти мириче косата като се къпеш и поддържаш отколкото нищо да не прайш разбираш ли ме..? А и за момичетата е по добре... Всяко момиче си пада по готини пичове а не по клошари!
ти пък от къде знаеш по кво си падат момичетата, да не си медиум.
оф смешнис те и стига с тея клошари,ч е вече е банално.
по добре като клошар, ама не да си част от стадото.
убеждавам се след всеки пост че тука пишат хора със СУПЕР ЗАСЕДНАЛО мислене... не е въпроса в тъпата коса... както казах горе нещата са доста по-сложни...
и моля те фешън стайл не говори за неща, които не са в твоята област и не разбираш... поинтересувай се първо за подръжката и така...
Какво да се интерсувам , нали имам едни познати раси.. Те горките не са чували за миене на коса...С некакви смешни раси ми се разхождат в езикова гимназия , ама ей шшш каде отиваш ти бе!??!?!?! В най-хубавата езикова гимназия в Варна ми се разхождат клошари...![]()
ебе ей прическата се казва дредове(дредлокс) ,а не''раси''?!?! ...а т'фа че има и хора които не се грижат за дредовете си е съвсем нормално....все пак винаги има изключения,нооо повечето растафарчета си се грижат за косите! иии стига с тва определение ''клошари'' мамка му..глупаво е!Първоначално написано от FaShIoN`StYle O.o
А и ти кфо искаш всички да се разхождат като клонирани малоумни фешънчета ли?!
И ти, кво бе, да не си мислиш, че като си слагаш пяна, гел или лак за коса и голямата поддръжка?! FaShIoN`StYle O.o първо се научи да пишеш правилно - в елитната гимназия не ви ли учат на БЪЛГАРСКИ?!?! Второ - се казва расТа, а не раси. И престани с тези определения "клошари" като не си наясно ... Много сте фешън ... на гейове мязате. А колко сте смотани и комплексирани думи нямам! Кефело ги момиченцата ... много знаеш ти кво ги кефи момиченцата! Самоличност нямате - ей тва ви е проблема, сичките сте еднакви!!! И какво по дяволите е общото м/у това колко ти е умствения багаж и това с ква прическа ходиш?! Като е елитна гимназията кво само такива като тебе ли трябва да има?! Нямате ли си униформи да се идентифицирате с гимназията ами по косите?!![]()
![]()
![]()
![]()
Прегледах прическитя от първите 1-2 страници. Какво да ви кажа - У Ж А С ! ! ! ! !
Отвратителни са просто..и да е сложно-пак са отвратителни! Не отива на едно момче до към 18-19год да е с такова нещо на главата. Забележете,че прическите не са правени на деца,а на големи мъже. Замислете се за вашата възраст какво ще отива.
Да,прическите са интересни,но ще са направо смешни на вашите години.
Сорри,ако съм засегнала някой
Smile!?
От де знаеш, че са грозни бе?! Ти кво бе с бой ли плашишПървоначално написано от Fesho
смешкооо - ти още не си се научил да пишеш ве! Аре ела - чакам те! И не е твоя работа ама сиг се къпя по - често от теб тъп фешанино!
![]()
Оф не ме разсмивай ако обичаш! Момиче съм, а балъка си ти! Чак до София няям намерение да идвам да те бия - не си струва за такъв кат тебе ... може да се оцапам! Пък и като не знаеш кой седи с/у теб недей заплашва. Повече нямам намерение да се плюя с такъв като тебе!
Чао!
![]()
абе ти с тея дъски не се спря. ходи си построй къща с тях.
да не мислиш, че сички са скейтари тука бе.
И кво викаш към амор да одят.
а що като минат неколко скина и целия амор се прибира вътре в дупката.![]()
to4no!!!i tiq ro6avite "fe6anski" pri4eski koito vsa6tnost ne sa tolkova fe6anski ne otivat na vs gotinmi sa no trqbva da sa saobrazeni sas stilat na obli4ane darjanie formata na glavata tqloto aber po-dobre frizior da ti prepora4aПървоначално написано от Roiroi
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от FaShIoN`StYle O.o
Така като гледам снимките ти никой неможе да ти помогне...Помоли майка ти и баща ти да ти обръснат главата 0 номер и да те пратят в някой манастир...![]()
Ем виж пичага ся не съм казал че съм хубав или нещо от тоя сорт... Напротив знам си че нестаам за нищо! Но нужно ли е да обиждаш хората както виждаш ти говоря съвсем възпитано недеи се прави на гъзар моляте .... Пишете си по темата...
абсолютноПървоначално написано от EMO_ULTRAS
spored mene ne e taka , kakvo iskate da kajete che edno momche ne trrea da se poddyrja li?
Има разлика между това да се поддържа и това да прилича подозрително на жена.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!