- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мъжка прическа-Fashion :)
Виж ся зависи от прическата аз например се постригвам отсраните късно и горе и отзад дълго като гребен подържам се имам обица на едното ухо , и в никакъв случай не приличам на момиче. Но има и такива който си приличат по природа![]()
Ми и аз сега ще си правя прическа ма още пускам коса. Отстрани ще си я скъся а бритона ще го оставя от лявата страна и на етажи ще се скъсява на дясно . Дано се получи яко![]()
А дали темата не я обърнахте на 100%тов спамедни те фешъни другите не 3тите еди кфо си закфо трябва да се обиждате човека обича фешън прическите щото по му допадат давате му линк или не пишете имал 4 пръста коса кфо толкова му разправяте колкото до растата и аз съм бил с такова чудо на главата нее лоша но не бих си я направил 2 ри път
както и не бих се изросил 2 ри път 1 път се живее пробвай сичко
а да за малко да забравя по темата братле видях ти снимките малко си пълничък и няма много да ти ходят такива прически те са напраени като за нас хора слаби до 70 кг и височки ест... или пък ниски и слаби се тая разбра ме кфо искам ти кажа но щом държиш да имаш такава прическа ето ти няколко разновидности
http://mucunki.com/?page=user&uid=7006 разгледай тук няколко идей
http://www.rudysbarbershop.be/H0106.jpg
http://img89.imageshack.us/img89/3198/3121299dv4.jpg
айде това са от мен![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
бълбук бълбук ходете пиите бира в парка ве пропаднали типове не съм чалгар и хаусър и не се обли4ам така 6от искам да съм фе6ън...имам парите и мога да съм метъл скейтър рапър и секъф друг и то с най-яките дрехи за съответния стил...права го защото просто това е стила в който се влагат най много средства и време за да се поддържаш фе6ън,а съответно нали знаете 4е най-хубавите неща са и най-скъпи така 4е .... сами си правете изводите от това да ви стане ясно 4е не съм позъор и не го права само да съм клониран както викате ... така се 4уствам мн добре,привли4ат ме моми4етата фе6ънки и в амор ми се вдига адреналина тфа ми е на сърцето просто а и грам не се срамувам от това даже ми вдига само4уствието 6от знам 4е съм по правилния път...няма да коментирам вашите стилове 6от незнам а като незнам не говора както вас...бил съм рапър и скейтър във възрасста до 6-7 клас и тфа са ми впе4атленията просто а ви виждам тука във форума още пове4е и в даскалото ми е такъф кръга и затова ви коментирам!
и съм сиг 4е имам най много умения по правопис,но тфа 4е пи6а във форума така си е мой проблем така съм ре6ил и да факт 4е и в даскало съм го зарезал и може да затъпявамно тфа съ6то не ви интересува се пак съм спортист
ай ебайте си майките
Няма кво да му го казваш, всяка сутрин се гледа пред огледалотоПървоначално написано от extreme_
we give it all.
Ем евала че се гледа в огледато , като е годин и хубав ко да не се гледа ве , вие като се погледнете ж огледалото виждате некакви животни и се плашите и за тва не се гледате...!!!!
със Свил приличаме на котенца. красиви сме.Първоначално написано от FaShIoN`StYle O.o
![]()
мяу
аа тъй да и мъркамеПървоначално написано от extreme_
![]()
we give it all.
глеам се в огледалото и то много и ло6ото за вас е 4е наистина и другите ми казват 4е съм готин а вие сте грозни с дебели гъзове :S и за тфа сте такиа обитаци 6ото като си мизерник е най лесно да критикуваш по-добритесмешни ст е незаслужавате да се коментирате
+ тая тема е за фе6ън при4еска...като сме боклуци кфо праите тука?!?!тфа показва 4е сте комплексари форумни ама нали ви казах 6е дое време 6е ви по4нем си4ки там пред ндк и 6е кротнете
ина4е пич кфо стана,напраи ли си при4еска избра ли си нещо ?
аз ти казвам,че не си готинПървоначално написано от Fesho
не бе,чакай,аз нямам вкус :>
толкова ли държиш да се видиме пред НДК? добре де,айде,ю уин ...
час,дата? там ще съм,обещавам. но на теб дали ти стиска е въпроса
и кво ще стане пред ндк, бе смешо?![]()
we give it all.
Ще ви набие![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Незнам на тъпи ли се правите или кво ? Като не ви изнася не пишете в темата
И аз не харесвам такива "клошари"
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
дай пик те вида ве сме6ник 6е дое6 ти деба и насранияПървоначално написано от extreme_
кой знае по цел ден сигурно у вас седи от компа мн силен...кфо ме дразни6 като сам знае6 4е ако те знам кой си и засе4а ли те толку 6те ритаме по главата докато видим кръф и 6е моли6 за про6ка...събота в 5 винаги съм там на билетния ама дай пик те знам кой си 4е то така е ясно 4е 6е кае6 4е си бил там
...жалък
Тя е момиче, бе смешоА защо пък ще я ритатЕ ? сам не можеш ли?
we give it all.
тц мн си уригинален ве лек леле сме6о ахах стра6ен лафПървоначално написано от TellMeYourName
![]()
ше ви ритаме си4ките ас моми4ета не бия само 6е викна 1 и 6е и се хиля как я бие ;Д:Д:
сам мога да ви обръщам захапките на по 3ма ве мом4е е тука като се праите и 3мата моа сам ви изнеса да не говорим ако извикам само 2ма фрдс на ндк нема да остане един байкър или скейтър![]()
Прав си, смятам се за "уригинален"Само ако това си ти на аватара, пич виждал съм змий с по-силни ръце
![]()
we give it all.
боли ме наденицата кфо си виждал убеден съм 4е съм по здрав от тебе а и за моя спорт борбата не е нужна голяма ръка а издръжливост на ръката 6те погъна братлеПървоначално написано от TellMeYourName
![]()
Боже боже на къде върви този свят всяка дума с грешка като ще се псувате биете показвате яки не яки ритате и тн.Поне пишете думите правилно бе момциПървоначално написано от Fesho
само забележете "мом4е" "праите" "моа" "фрдс" "уригинален" "сме6о" "стра6ен" "ше" "си4ките" "аС" "моми4ета" "6е" Кой ти преподава по-Български и литература бе момко човека трябва или да е напушен или нашмаркан
айде сега спрете се псувате и да се биете ако имате нещо на лично си го казвайте поне няма да се излагате че в тази България аман от биячи ....![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
В спортноти ли с борба? В върна ? Защото аз познавам един с борба
Аве момче то че тъй пише , неозначава че е неграмотен , па я се виж себе си ве грамотния ...БоЛИ лиИ теЕ ЧеПа кОй кАк Ще3 пИШЕе Аа@? ВсеЕ Пак ЖивВеЕм В СвОбоДна БълГарИя!
btw по-темата да кажа отново сори за новия пост но така прецених че е най-добре за автора да види http://www.impulse.bg/djdiass виж тази прическа мене много ми харесва тази му е новата май дето е с повечко коса и боядисана аз мисля нея да си направя щото ме радва без да се оцветявам с боичкиайде успех дано си харесаш нещо
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
аз му помагам той ме храниайде е*и се в дебелия гъз и не ме занимавай с глупости обръсни гола глава да ти лъшти главата ама неблагодарен народ
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
лигави ми пи6ката веПървоначално написано от Levane
![]()
Междодругото тая прическа много ме радва...
Яко зарибено хоусърче , но не треа да бяга към Емо..
Ето такава прическа искам защото много ме радва Хоуса , Транс ала бала...
И метала ме раджа ужасно много![]()
![]()
Аве да не сте луди вееЕее
![]()
Само ХоуС
![]()
:P