.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 100 от общо 100
    Град
    Село.София
    Аз тая прическа си я направя още утре
    Е фешън ли си къв си борец морец се мие тая нз дали щи лигавя пишката ама е крайно време спреш да се дрънчиш на сички в форума щото ние тук се познаваме ходиме по срещи и тн а ти идваш от незнайси къде почваш дасе дървиш направил някво тяло тренира борба и едва ли не ще ни смачка сички а земи спри хранителните добавки че ти действат агресивно на нервната система....
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Re: ....

Цитирай Първоначално написано от FaShIoN`StYle O.o
    Ем ся вижте....!!!! Мога да обидя много хора но....
    Така ся бащами се занимава с добър бизнес: ресторанти и хотели и така...
    Обикаля чужбина по срещи ала бала и аз ходя с него защото ми е интересно на 16 години съм а искам да се занимавам с неговия бизнес зарад парата Като се замислите неможе на некаква среща негова да отида с раста ли раса ли там както се казва.... За мен този стил е много цигански ще кажеш че обикалям кофите за храна и пуша фасовете от земята!!!!! Докато ако си направя по такава прическа ала бала вдигната (фешън) изглежда много по на ниво!!!! Мога да обидя истината но е така.... Едно момиче например красиво ала бала като види на центара един раса ли раста ще се засмее ще си каже тоя като циганин , докато ако види некакво пичле ала бала ще му се усмихне Ем ко да се прави това си е истината !!!!
    Дали си смешен бе дришльо? Смешник!Растата биля тъпа! Ей Панайот,ходи си на село на поляната да си пасеш овците,те не са придирчиви!

Град
    Варна
    Ааааа вие не се ли разбрахте бе?! Или по - скоро не разбрахте ли колко стилен и неотразим е Fesho?! Че и грамотен, умен ....
    А ти бе FaShIoN`StYle O.o не си ли измисли прическа - от Февруари се занимаваме с твойта прическа И не ме разсмивай ако обичаш - за да се занимаваш с тоя бизнес трябва да учиш, а не само да ходиш по срещи и да се харесваш на другите!
    Абе въобще сте като щраусите бе - дет мозъка им е по - малък от окото! А единствената ви гънка е на г*за!
    FaShIoN`StYle O.o отиваш във фризъорския салон и там трябва да има разни списания с прически! И не е важното да е ФЕШЪН - важното е да ти отива на формата на лицето!

Град
    Варна
    И btw FaShIoN`StYle O.o ти от де знаеш кво си мислят МОМИЧЕНЦАТА! Аз като видя някой такъва зализан, ФЕШЪН дет му викате вие, ще му се усмихна знайш ли кога?! Всеки си има вкус - научете се да уважавате останалите или поне толкова като ви дразни не обръщайте внимание!!! Кво трябва да навирате в носа на останалите кво мислите за тях?!

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    Фе кфи сте такива всички искате да сте фешъни.Вие сте големи паляци бе разберете.Ена прическа не ви променя.Оставате си същите боклуци.Вие преебахте значението на думата фешън.Метросексуален(феш) не се става !!!!!!Тфа не е имидж който да си го харесаш и да си го купиш.Носете си дрехи MADE IN TURKEY, пускайте бритоните, слушайте хаусчето насила и се мислете за фешъни. На тфа аз му викам VILLAGE STYLE или TURKEY FASHION

Град
    Село.София
    Браво боре точно и ясно казано
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

ммм лигавите ли пи6ките деба майка ви деба сме6на от спин да умрете 6е ви се испикам на ков4ега пи4ка ви май4ина умрела тир да ви блъсне целото семейство господ да ви накажае АНАТЕМА

Цитирай Първоначално написано от Levane
    браво браво плеска ли те по дупето

Цитирай Първоначално написано от Fesho
    ммм лигавите ли пи6ките деба майка ви деба сме6на от спин да умрете 6е ви се испикам на ков4ега пи4ка ви май4ина умрела тир да ви блъсне целото семейство господ да ви накажае АНАТЕМА
    АНАТЕМА!

Град
    Село.София
    Цитирай Първоначално написано от Fesho
    Цитирай Първоначално написано от Levane
    браво браво плеска ли те по дупето
    Момко не ми се прави на некъв севишен щото целия форум ти обеснява с добро ти се праиш на много здрав бъди си здрав ама на вънка не по форумите плз

По Темата : Фешън ае прави тая прическа дет ти я дадох аз си я напраих ама малко промених детайлите получи се нещо прилично мноо съм доволен
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?

Аз днес ходих да се постригвам , зажалост нещо не се доразбрахме с фризиора , защото беше некакъв друг... Значи постригах се отгоре и от зад по дълго с леко като обашка по дълго , и от страни късичко.

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    А вие не разбрахте ли колко им вдигате самочувствието с "обидата" фешън!? Ако за вас това е позьорщина, има хора, които държат дрехите да са им маркови и не заслужават някви селядури с дрехи втора употреба да се наричат на техния стил

ТоЧно ТакА !
    И сАмо ХоУс
    И саМо МаРкоВи ДреШки
    И Само ФешЪн ПриЧесКи!!!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от inSane_baby
    А вие не разбрахте ли колко им вдигате самочувствието с "обидата" фешън!? Ако за вас това е позьорщина, има хора, които държат дрехите да са им маркови и не заслужават някви селядури с дрехи втора употреба да се наричат на техния стил
    Ти си много проста ма Ти какво разбираш под фешън?! Такъв дето се облича с маркови дрехи ли?! Пфф....не и тея, българските фешъни дето си вземат дрехи от китайския магазин или от Илиянци...много си зле, честно ти казвам
    Не си купувам дрехи от втора употреба, но все пак знам, че там си има и доста по-стилни неща от Илиянци, откъдето ти вероятно пазаруваш

Град
    Село.София
    Цитирай Първоначално написано от FaShIoN`StYle O.o
    Аз днес ходих да се постригвам , зажалост нещо не се доразбрахме с фризиора , защото беше некакъв друг... Значи постригах се отгоре и от зад по дълго с леко като обашка по дълго , и от страни късичко.
    дай снимка да скивъм
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?

Абе пич лентата вече е изван мода бе сега щи покажа няколко стилни прически да те светна малко

Скайпа ми е lovehousemusic2 намери ме че тук още не мога д апоствам линкове
    Zя пОwEчЕ кОнTaKiИ ТаРsEtЕ рАзKlOnIтЕлI

Град
    Detroit Ghetto
    оцвети си я в розово и ако не ти хареса я запали
    This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"

Град
    Plovdiv
    http://pricheski.betabuzz.org/img250.htm

оле влюбих се в тая.... ама никой не ми се навива да го пострижа така уникална е...

Цитирай Първоначално написано от merilin_

оле влюбих се в тая.... ама никой не ми се навива да го пострижа така уникална е...
    май има защо

аз съм навит за тази прическа сериозно

Град
    in your sweet dreams
    расти рулзз !!!
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

расти рулзз !!! Very Happy Very Happy Very Happy
    По-точно , клошари рулзз
    Zя пОwEчЕ кОнTaKiИ ТаРsEtЕ рАзKlOnIтЕлI

Ако говорим само за прическата раста всеки с вкусовете си , лично на мен не ми допада , но ако говорим за растафарството като религия или каквото е там тва е пълна простотия

Цитирай Първоначално написано от merilin_

ебаси педалската прическа

Град
    Dark Forest
    леле вие с тея офце фиешънити не са спряхти.
    гледам некъв шял да бие сички и то на ндк.
    пхахахахаахахах
    момче като ти чета постовете то за тебе май сички са скетъри и растафаряни тъй ли е?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си