- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мъжка прическа-Fashion :)
Аз тая прическа си я направя още утре![]()
Е фешън ли си къв си борец морец се мие тая нз дали щи лигавя пишката ама е крайно време спреш да се дрънчиш на сички в форума щото ние тук се познаваме ходиме по срещи и тн а ти идваш от незнайси къде почваш дасе дървиш направил някво тяло тренира борба и едва ли не ще ни смачка сички а земи спри хранителните добавки че ти действат агресивно на нервната система....![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Дали си смешен бе дришльо?Първоначално написано от FaShIoN`StYle O.o
![]()
![]()
Смешник!Растата биля тъпа!
![]()
Ей Панайот,ходи си на село на поляната да си пасеш овците,те не са придирчиви!
Ааааа вие не се ли разбрахте бе?! Или по - скоро не разбрахте ли колко стилен и неотразим е Fesho?!Че и грамотен, умен ....
![]()
А ти бе FaShIoN`StYle O.o не си ли измисли прическа - от Февруари се занимаваме с твойта прическаИ не ме разсмивай ако обичаш - за да се занимаваш с тоя бизнес трябва да учиш, а не само да ходиш по срещи и да се харесваш на другите!
Абе въобще сте като щраусите бе - дет мозъка им е по - малък от окото! А единствената ви гънка е на г*за!
FaShIoN`StYle O.o отиваш във фризъорския салон и там трябва да има разни списания с прически! И не е важното да е ФЕШЪН - важното е да ти отива на формата на лицето!
И btw FaShIoN`StYle O.o ти от де знаеш кво си мислят МОМИЧЕНЦАТА! Аз като видя някой такъва зализан, ФЕШЪН дет му викате вие, ще му се усмихна знайш ли кога?! Всеки си има вкус - научете се да уважавате останалите или поне толкова като ви дразни не обръщайте внимание!!! Кво трябва да навирате в носа на останалите кво мислите за тях?!
Фе кфи сте такива всички искате да сте фешъни.Вие сте големи паляци бе разберете.Ена прическа не ви променя.Оставате си същите боклуци.Вие преебахте значението на думата фешън.Метросексуален(феш) не се става !!!!!!Тфа не е имидж който да си го харесаш и да си го купиш.Носете си дрехи MADE IN TURKEY, пускайте бритоните, слушайте хаусчето насила и се мислете за фешъни. На тфа аз му викам VILLAGE STYLE или TURKEY FASHION![]()
Браво боре точно и ясно казано![]()
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
ммм лигавите ли пи6китедеба майка ви деба сме6на от спин да умрете 6е ви се испикам на ков4ега пи4ка ви май4ина умрела тир да ви блъсне целото семейство господ да ви накажае АНАТЕМА
браво браво плеска ли те по дупетоПървоначално написано от Levane
Момко не ми се прави на некъв севишен щото целия форум ти обеснява с добро ти се праиш на много здрав бъди си здрав ама на вънка не по форумите плзПървоначално написано от Fesho
По Темата : Фешън ае прави тая прическа дет ти я дадох аз си я напраих ама малко промених детайлите получи се нещо прилично мноо съм доволен![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
Аз днес ходих да се постригвам , зажалост нещо не се доразбрахме с фризиора , защото беше некакъв друг... Значи постригах се отгоре и от зад по дълго с леко като обашка по дълго , и от страни късичко.![]()
А вие не разбрахте ли колко им вдигате самочувствието с "обидата" фешън!? Ако за вас това е позьорщина, има хора, които държат дрехите да са им маркови и не заслужават някви селядури с дрехи втора употреба да се наричат на техния стил
ТоЧно ТакА !
И сАмо ХоУс
И саМо МаРкоВи ДреШки
И Само ФешЪн ПриЧесКи!!!
Ти си много проста маПървоначално написано от inSane_baby
Ти какво разбираш под фешън?! Такъв дето се облича с маркови дрехи ли?! Пфф....не и тея, българските фешъни дето си вземат дрехи от китайския магазин или от Илиянци...много си зле, честно ти казвам
![]()
Не си купувам дрехи от втора употреба, но все пак знам, че там си има и доста по-стилни неща от Илиянци, откъдето ти вероятно пазаруваш![]()
дай снимка да скивъмПървоначално написано от FaShIoN`StYle O.o
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
Абе пич лентата вече е изван мода бесега щи покажа няколко стилни прически да те светна малко
Скайпа ми е lovehousemusic2 намери ме че тук още не мога д апоствам линкове![]()
Zя пОwEчЕ кОнTaKiИ ТаРsEtЕ рАзKlOnIтЕлI
оцвети си я в розово и ако не ти хареса я запали![]()
![]()
![]()
This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"
http://pricheski.betabuzz.org/img250.htm
оле влюбих се в тая.... ама никой не ми се навива да го пострижа такауникална е...
аз съм навит за тази прическасериозно
![]()
По-точно , клошари рулззрасти рулзз !!! Very Happy Very Happy Very Happy![]()
![]()
Zя пОwEчЕ кОнTaKiИ ТаРsEtЕ рАзKlOnIтЕлI
Ако говорим само за прическата раста всеки с вкусовете си , лично на мен не ми допада , но ако говорим за растафарството като религия или каквото е там тва е пълна простотия
леле вие с тея офце фиешънити не са спряхти.
гледам некъв шял да бие сички и то на ндк.
пхахахахаахахах![]()
момче като ти чета постовете то за тебе май сички са скетъри и растафаряни тъй ли е?