- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършвам твърде бързо
Здравейте! Искам да ви споделя моя проблем, за да ми кажете мнението си по въпроса. Та да говорим по същество значи на 18 съм и от няколко месеца водя полов живот с приятелката си всичко друго е Ок, но проблема е, че твърде бързо свършвам като забързам и за около 2 мин съм аут. Никак не ми се струва нормално споделето при вас как е, колко бързо свършвате и изобщо съществуват ли медикаменти, които биха могли да ми помогнат да свършвам по - бавно ? Помогнете ми![]()
пробвай втори път колкото по скоро след първия е толкова повече време ще ти е нужно да свършиш![]()
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
ili izpolzvai lateks za zadurjane s priqtelq mi se vijdame rqdko i probvaxme po toq na4in poneje na 2rata min i e svur6il i probvaxme sus durex performa i be6e okolo 20-30 min ako ve4e ne stane i s tova idi na lekar![]()
pi4 nqma ot kakvo da se pritesnqva6 pravi go po 4esti4ko i 6e vidi6 kak 6e svikne6 i 6e izdarja6 pove4e ne probvai s himiq pravete go po 4esti4ko i vsi4ko 6e e ok
Щом го правите от скоро няма какво толкова да се притесняваш,но можете заедно с приятелката си да пробвате разни финтове,например-Смяна на позите,спец. кондом,ти да си отдолу и да не се стягаш изобщо...сякви неща можете да опитате пък и ти си на 18 години,братле,тряа да се усещаш и да можеш да си предцениш как да го задържиш...айде успех и да знаеш,че едното свършване не означава край![]()
"не губете КУРаж, има следващ тираж..."
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
не мисли, че ще свършиш бързо. Мисли за нея. Не мисли, че правиш секс или нещо такова, просто се отдай.
Тия работи с презервативите и ръчната също действат. Когато усетиш, че ще свършиш забави малко
Успех!
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
-----------------
Непоправим романтик
+1Първоначално написано от Ramires
nz do kolko deistvat ne6tata sas mislite - ne sam maj se pak... ama ra4nata i zabavq6tite prezervativi -> 10x
Неподходящ размер на снимка в подпис!
темата я има доста пъти, има и търсачка, но нищо![]()
![]()
![]()
I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller
използвай въображението си - докато "клатиш" си представяй че под тебе е шрек или редувай най-грозните момичета от даскалото ти..идеята "да му счупиш главата" на малкия пич няколко часа преди акта също е полезна..само братле не ползвай медикаменти и такива работи ... и все пак е по-добре 2 мин отколкото 2 часа тъй си не мисли че това е кой знае какъв проблем заради който си заслужава да се тормозиш толкова :>
Всъщност и Аз се озовах с такав проблем, сериозно се замислям за медикаменти, но тук на няколко пъти се каза да не се прибягва до този метод - какъв е проблема??
Слагай гума още от началото.
Правете го по 2 пъти. втория ще си по-издръжлив
Мисли си за нещо странично от време на време като ти дойде хубавоото.. кравуи овце село.. тъпо ама ша стане ;д;д;
бий си 1 чекия поне час предфи да го направите. може и по-рано и може и по-касно зависи от теб.
сменете позата! има някои опози които свуршваме по-бавно
Движи се малко по бавно.Или прави прави и се спри за малко да я нацелуваш уж като поодтмине пак продалжи и тей..
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Много се радвам, че за толкова малко време са ми отговорили толкова много хора на въпроса и с толкова разнообразни техники и тактики. Благодаря ви ! А относно темата опитвал съм с ръчна преди акта - не върши работа, опитахме и да го направим няколко последователни пъти, но и това не ми даде повече време, направихме го 3 пъти с интервал между тях около 5 минутки, нооо... Не знам опитвах и да мисля за какво ли не друго не за самия акт... не помага. Остава ми да опитам с тея Durex Performa да видиме какво ще стане и най - вече са надявам с времето всичко да се оправи да се науча да се контролирамБлагодаря ви отново за отговорите \
/
УДРЯЙ ПОВЕЧЕ ЧИКИЙ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бати мнуу си заБАВЕНПървоначално написано от Miho915
тиХо Ся
Емо кво , не е ли така ..... тва помага