- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Виждали ли сте известна личност..споделете?
просто споделете дали сте виждали известна личност?и коя е тя/той..може също и каде сте го/я видяли?
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
В съседния вход живее Графа, а малко по надолу Спенс и Мария Илиева.... айм соу куул![]()
еее бахти кефа..![]()
![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Взимал съм автограф от мишо шамара....
Еха не съм ли велик и аз?
Йохан Кройф -на мач България -Англия в ложите ст.В.Левски
даже имам и снимка с него
Христо Стоичков-На много мачове...имам снимки с него и автографи
Михаел Балак-на мача България-Германия /снимка+автограф/
Мирослав Клозе,Йенс Йерамис,Александър Циклер /на същия мач/
Пиер Луиджи Кулина -снимка
Националния отбор по футбол на България /снимки/
и още доста ,но не ми се пише в момента![]()
Жана от Господари на Ефира, пл. Славейков - не ми се говори ;D
Жана ...оная с черната коса /по-готината/ ли бешеПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
мне Жана май е русата!аз сам виждала Маги Желязкова<--разминахме се на моста в Приморско
,Кръстев+автограф,ии един от каналето(предаването)ама го забраех
Калин Вельов<--от далеко,но го видях,ии+концертите ама те не се броят
..ако се сетя за друг ще кажа
![]()
До нас живее министърката на правосъдието майка ми е фризиорка и подстригва Човека Паяк от Сървайвър![]()
Разминавал съм се с Жан Клод Ван Дам в базара на НДК.Запознавал съм се лично със Слави Трифонов, Бойко Борисов, Васил Василев, Ирина Алексиева....всички бяха на една маса на една вила в Железница.
Взимал съм автографи от Армен Назарян, Тодор Стойков, Стоичков, Мартин Петров (взе го един от обслужващия персонал на националите, защото Марто вече беше влезнал в автобуса), Стенли....и още доста.![]()
SWASTICA-Марин спечели STARACADEMY ,а не music idol..ама се тая![]()
АХхахАХХАххаХАХахха тея наще,ако за "звезди" пък на![]()
И бтв Жана е със черната коса,а Яна с русата
![]()
имам автографи от Ъпсурд!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
хмм бе около нас живеят мн известни ,ама наще са ги виждали аз съм виждала само Наката от АЛАМИНУТ в плод-зеленчука (пича е 2 метра бе) и по концерти и мачове там араш мараш ,ъпсурт и т.н
АзисСветла от Сървайвър, бате Енчо
а Краси Радков живее в моя квартал
Близо до Mall of Sofia се разминах с Евгени Минчев.
Виждала съм Андрей от Сблъсък,министъра на правосъдието,Бойко Борисов и други,ама сега не се сещам.![]()
Графа, Веселин Маринов, Драго чая, Наталия от "Море от любов". На тия им имам телефоните. Иначе съм виждала Сергей Станишев, Стефан Данаилов, Слави Трифонов. Сигурно има и още ама не се сещам.
имаш им телефоните ли ?Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
![]()
аз не разбирам за какво са й ...Първоначално написано от find_m3
Джоуи Темпест ,Стийв Харис,Брус Дикинсън,Ейдриън Смит,Яник Гърс,Нико Макбрейн, Дейв Мъри, Гари Невил, Фил Невил, Джейми Реднап, Ники Бът, Дейвд Сийман, Сол Кембъл, Дейвид Хийли, Ейдур Гудьонсен, Павел Недвед, Томаш Росицки, Паоло Роси, Димитър Пенев,
и още![]()
Виждала съм Ивана без гримБеше ужасно, добре че нямаше много хора. Ъъ, чалга звездите са много.. а! И ония техен гримьор, Бони май се казваше. Оная дет пее за синя прашка също. Сестра ми има адреса на родителите на Деси Слава. Снощи видях водещия на Треска за злато. Имаше един пич ( не беше българин ), дет пееше разни песни с Камелия по едно време, ама не му помня името. Двама-трима от нац. волейболен отбор. По БНТ имаше един водещ на новините с едни мустаци, нещо общо със Симеон Сакскобургготски имаше, ама и на него не му помня името - родителите му живяха до нас. Свинаров съм го виждала да играе боулинг. Аа, Митьо Крика и жена му също. БТР съм виждала. Апф, ся не се сещам за други..
Виждала съм президента Първанов, президента Петърчо;
Тодор Колев, Малин Кръстев, Нети, Александра Сърчаджиева, Петър Попйорданов, Валентин Танев, Христо Мутафчиев, Димитър Рачков /на театрални постановки/
Често виждах Кръстьо Лафазанов, имам автограф, даже 2... знам къде живее
Имам автограф и от Мартин Стоев /треньора на националния отбор по волейбол/
Рияна - на концерта
Каризма
Сантра и Кристо
Део и Лео
Румънеца и Енчев
всичките са от концерта на Рияна
Бате Енчо
Дует Ритон - пяха на един плаж
и Бубето от Да паднеш от смях - пита ме някви въпросчета пред НДК
Не се сещам за други.![]()
Виждала съм се с -ИВАНА,ПРЕСЛАВА,ДИМАНА,БОРИ ДАЛИ -даже имам снимки с тях.
ИМАМ номерата на:.--ИВАНА ,ПРЕСЛАВА, АНЕЛИЯ ,ГЕРГАНА, БОРИС ДАЛИ ,ЕМИЛИЯ И ОЩЕ АМА НЕ СЕ СЕЩАМ.
А забравих да добавя-гостувала съм на РАЙНА и КОЦЕТО.![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!