- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Виждали ли сте известна личност..споделете?
Имам автограф от Иван и Андрей от сблъсък.Разминах се веднъж с Райна, докато се разхождах по Витошка.Засичала съм се с Милко Калайджиев(хаха сега се сетих за една негова песен"хей, елате пиленца при батко та ми пейте сладко, сладко").![]()
Баща ми изнамири автографи от поп-фолк певици.хаха.Тази есен, бях в Италия и срещнах случайно Вики от Старакадеми, за тези се сещам....![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Защо по дяволите са ви телефоните им?
А и от къде сте сигурни ,че са техните?
^ако те са им ги дали![]()
Разни известни само за съсловието си екземпляри. Актьори, общо взето. Режисьори. Журналисти...
Входове, изходи, улици, заведения...
Няма да е интересно, като тези на namina :P
И аз се чудя защо са им на известните телефоните, като ако въобще им вдигнат, най-вероятно ще се направят, че не знаят кой звъни и ще затворят. Единственият известен човек, за който знам 100% че отговаря на телефона си е Митьо Пищова, щото един приятел така си уговориха среща да се видят.![]()
Левски шампион але але!
^ъх... хора, като хора...
ПП:Изключвам чалгарки и безмозъчни футболисти.![]()
Пфф, аз пък имам автограф от Бон-Бон, щото правеха клип в старото ми училище... 4-5 клас, примерно.![]()
Бате Енчо, Къци и Силвето пък ги виждах редовно, щото студиото, където снимаха, е до нас... Абе каймакът на българския хай-лайф знам аз.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
--> s celia star nacionalen ekip po futbon(ot vremeto na Bobi Mihailov i Stoi4kov..)
--> Monica Belucci
--> Paulo Coelho
Аз съм виждала "Обратен ефект", Тони Сторато, Дим Дуков, Кръстьо Лафазанов, Кати, и съм си говорила с Таня Боева.![]()
На теб за какво са ти?Първоначално написано от BallFace
Баси злето си,заклевам се!Първоначално написано от BallFace
Случайно ако им имат истинските телефони,приятели са.Повярвайте,няма да тръгнат да се праскат,че им имат телефоните,а най малко да ги раздават на ляво и дясно.![]()
Преди време ми трябваха. Сега вече не. Но не ми пречи да ги имам, нищо не се знае.Първоначално написано от Taste the rainbow
Майката на Руши Видинлиев е много добра приятелка с баща ми,и него съм го виждала често като бях малка,даже техните като съм била бебе са ни дали детското му легълце и в него съм спала година и нещоИначеее...Пиша си по скайпа с Вила Холънд,дето играе сестрата на Мариса в О.С и Том Фелтън(Драко Малфой).А тези другите,дето само съм ги мяркала не се броят предполагам,пък и не са много..Киро Скалата снимаше някъв рехортаж близо до нас,Мамалев съм мяркала,и в технополис мн често виждам Любо Нейков.
![]()
Аз съм виждала многомного,,а тези които за мен са известни личности,за повечето от вас са убитаци..
Виждала съм ги предимно по концерти..
От българските : Ремонт,Кокоша глава,Ласт Хоуп,Бринг ит бак,Остава,ПИФ,Уикеда,Пласт ик бо,Дейли Нойс Клъб,Насекомикс,Пъкс,Габан ,Теръуейс,Фейс дъ трут,Дилейт,Миссинг дъ поинт ,Ц4,А-Морал,Ох,Саундблийд,Ла Мучедумбре,Кроуфиш,Ревю,Си арета,Кардиодрайф,Ваня Щерева,Рага Уан, и тн.
и много други,сега не се сещам,но..тези съм ги виждала предимно като подгряващи групи-не им се кефя особено много,а сега тежката артилерия
От чуждестранните групи:
Пласибо,Дъ Експойтед,Дъ Интелекшуълс (един от най-яките ми концерти!!),Пърсъналити Крайсис,Вуудуу Хилърс,Стоунд Едж,ЛЕЙДИ ТРОН,Рок'н'ролл солджърс,ХИМ,Дъ 69 ейс (последните две съм ги гледала във Финландия-фестивала "Анкка рок",БъблъГъм скрю!! и други..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Миналото лято последно бях живееха към ПУДУЯНЕ -пряката на магазин Бързаков.Но са си купили ново жилище май това лято.Първоначално написано от machoka
Защо Васе?![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Доста известни личности съм виждала.
Но това лято се пръснах от кеф като отидох на концерта на Васил Петров в Созопол .
Беше поканил Мария Илиева , Марияна Попова , Любо (от "Те") и Бен Крос![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
и аз имам!Първоначално написано от _SL_
Българите,които съм виждала са Мария Илиева,разни индивиди от Стар Академи,Слави Трифонов,Ники Кънчев,Обратен Ефект,БТР...веднъж пътувах с Графа в рейса...![]()
Аз съм крещял с Joe Hardcore![]()
Отдавана близо преди 5 години, още като живеех в БГ бях видяла близо до НДК-то манекенката Теди Велинова, и като се прибрах миналата година на графа видях и Цеци Красимирова.. и като малка съм виждала певци/певици на концерти ама тва не се брои а и не искам да си спомням..
Как и на мен ми се случи, случайно да видя манекенки на улицата, само където не ги и зачитам за такива..
I am the substance and the one who has no substance.
Голяма работа пък...Аз съм виждала някви там,ам не ми прай спечатление...смисъл...извес тни...да не са безсмъртни?
Имам една картичка от Румънеца и Енчев...още си я пазя ...от не знам кога...тогава се кефех...
takaaam mojte ne sa naj golemite ZVIZDI ama... Titi Papazov,Mariq Ilieva, Iskren Pecov,Lady B, Tytyrytka,Liq
, ot otbora na Levski imam, ot Anelia i DJ jivko Mix, i ot Ekaterina Dafovska imam ama mi go dade 4i4o mi ,
No gordostta mi sa ot ILIQ LUKOV I KVARTET SLAVEJ![]()
![]()
![]()
mm vijdala sam i dr ama nqmam avtografi; kat po4nem ot pop folk divite na koncerta tva lqto,Bareselona i 4elsito sam gledala LIVE, i Slavka Kal4eva sam vijdala, a kat malka sam hodila na koncert na Vesko Marinov![]()
![]()
aaa 6tqh da zabravq i dr mi gordost dadoh cvetq na Parvanov kat be6e y na6iq grad na gosti predi 1-2 god
![]()
mi to e tva maj moje i dr da ima no ne se se6tam![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
vikitata ot mastilo i star academy s roslan mainov ve4erqh na edna masa edna ve4er na moreto,horo pemtagrama i jena mu ..zabravih i imeto barabar s deto im bqha
deo i leo i di4o emiliq ipreslava vjdam nekfi hora det gi davat po televiziqta i sled tva s dni se 4uda koi bqha teq
ivan i andrei gi ijdam mn 4esto po grafa i albin i dr za koito sega ne se se6tam
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
И се познавате с тези личности, а? А с колко от тях сте си поприказвали на дълго и на широко? Поддържате няквки контакти с тях? Кой не е ходил на мач, за да види известни футболисти на терена? Кой не се е разминавал по улиците с някоя известна личност? Кой няма съгражданка някоя фолк певачка![]()
Петър Стоянов, президента на парада за 6ти май преди 3-4 години, Стефан Данаилов
Наталия Симеонова я видях веднъж на Графа О.о
другите са некви измислени, а и да съм ги видяла, не съм ги запомнила
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Яд те е, че ф твоя квартал нЯмАаАПървоначално написано от exploitedteen
![]()
да,беПървоначално написано от SWASTICA
аз имам на бейонсе![]()