.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Ми виждал съм на живо доста звезди, особено от чалга певиците, но лично се познавам с няколко само. Амаа... не са ми интересни кой знае колко Особено пък родният ни "светски живот" е пълна скука...
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    писах го и в темата за величествения скайп на Азис, но искам и тук да попитам:

Какво значение има дали сте виждал или познавате някой известен??
    Пишката/циците ли порастват, извънземен ли е той и изобщо каква е тази мания???

Не го разбирам...
    Играеш билярд с някой, който го знаят и ти расте работата??
    Виждаш на улицата еди кой си и три дена само това ти е в устата??

Толкова ли скучен и сив ви е живота, че разни измислени "звезди" трябва да го оцветяват??
    И аз в продължение на 5 страници си задавам абсолютно същия въпрос....не че не мога и аз да изброя десетина - петнайсе имена ама това нищо не означава
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Орхан Мурад,Тони Димитрова,Веселин Маринов,Екстра Нина,Устата,ония трите овци от Биг Брадър...близначките,забрай х им имената...,Преслава,Цветели а...

Да подчертая,че повечето чалги съм ги виждала на морето,по ресторантите,освен Преслава-тя беше пролетта на бирения фест...

Иии сега какво печеля?!
    Let the beats control your soul...

Орхан Мурад,Тони Димитрова,Веселин Маринов,Екстра Нина,Устата,ония трите овци от Биг Брадър...близначките,забрай х им имената...,Преслава,Цветели а...

Да подчертая,че повечето чалги съм ги виждала на морето,по ресторантите,освен Преслава-тя беше пролетта на бирения фест...

Иии сега какво печеля?!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от shivacheva

Иии сега какво печеля?!
    Кои са известните личности от тези,които изброи? Какво печелиш,ли?Ми,това,че се препиках да ти чета поста и да те цитирам.

Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Цитирай Първоначално написано от shivacheva

Иии сега какво печеля?!
    Кои са известните личности от тези,които изброи? Какво печелиш,ли?Ми,това,че се препиках да ти чета поста и да те цитирам.
    Точно това имах предвид-че не печелиш нищо от това кои от родните "звезди" си видял...Но няма значение...

Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    Оо и са се сетих не че има значение даже го мраза, ама веднъж като бях на сладкарница преди години в люлин 9 на съседната маса беше Амет с още няколко цигана и като си трагваха Амет се спъпа толкова ми сана смешно
    I am the substance and the one who has no substance.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от Liz
    Оо и са се сетих не че има значение даже го мраза, ама веднъж като бях на сладкарница преди години в люлин 9 на съседната маса беше Амет с още няколко цигана и като си трагваха Амет се спъпа толкова ми сана смешно
    А ако ти кажа, че изоообщо не го знам как изглеждаа
    Аз по наградите на БГ радио съм виждала някакви..
    What you give is what you get!

Davidd Penn

Dimas

DJ Chus

DJ Rush

DJ Versus

Mario Ranieri

Obi

Swen Vath

....

Принципно аз съм виждала много известни личности.
    Поздравих се с Клод Вaн Дам в хотел Хилтън, когато излизаше от спортната зала.
    Преди 2 години Симеон с жена му ходиха пеша по пътеките в Рила и се поздравихме.
    Йордан Йовчев- близък приятел на майката на моя много добра приятелка- често сме се засичали.
    Kamen Воденичаров- били сме заедно в една дискотека.
    Бойко Борисов го виждах през ден на кортовете на Левски, преди да се премести да играе в Дипломат.
    Сесил Каратанчева я познавам.
    Бях в една дискотека в Слънчев Бряг заедно с Бербатов, Божинов, с. петров, алисия
    Братя Диневи съм ги засичала много пъти в дискотеки.
    Денди, Евгени Минчев, албена и Максим, Ники Илиев...
    За сега толкова се сещам.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Та аз съм съседка на такава!-Фънки,дето сега е в комисията на мюзик айдъл...не е само той де,ама след малко си лягам и ми се спи

Мега фен
    Град
    София
    Играла съм тенис с Бойко Борисов Раэмаэа ме,но това е друга тема
    Веждала съм и победителя от Сървайвър-Жиро,даже не веднъж,эащото с баща ми въртят раэни сделки
    Виждала съм и чалга певицата Гергана.. Не е особено впечетляваща.
    И наскоро видях Краси Радков в мола и естествено си вэех автограф на едно списание-само това имах под ръка
    Също съм виждала и съм говорила с Иван от Сблъсък.Голяма симпатяга е.
    Поэнавам и Юлиян Вергов,эащото е чичо на една бивша саученичка.
    Юлиян Вучков съм го виждала ,пък и той е дядо на един от миналото ми даскала Когато го видях на улицата,ядеше баница и целия беше в трохи,но това не му попречи да ми даде автограф
    Виждала съм и чалга певицата Андрея,щото е учила в моето даскало-миналата година го эавърши
    Виждала съм и Ники Кънчев,ама не си эех автограф.
    Кристина Балинска също,при тва много пъти,дори сме говорили,эащото тя е майка на една от бившия ми клас.Ако не се сещате коя е ,ще ви кажа-синоптичка от БТВ.
    Эа други сега не се сещам.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Метин всеки ден го виждам

Град
    Blondeland
    Лелеее забравих да напиша , че съм виждала Данчо Караджов , Орлин Горанов , Силвия Кацарова , Ева и Гого от "Тоника" , Стефан Диомов
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Виждал съм Слави Трифонов, даже съм бил в неговото студио и имам снимка с Ванката
    Любовта е измислена от комунистите, за да не си плащат!

била съм на много рок концерти... единствено с музикантите се гордея като "известни личности" които съм видяла. Звезди в града в който живея няма много.... за това пък лятото обожавах да се разхождам в нищото и да ги гледам, небето е наистина красиво когато си извън града човек никога не би бил равен на звезда, дори и в преносния смисъл. т'ва че сте виждали Амет и Кондьо... по-добри ли ви прави???????????!

В сряда вйдях Галя от балет Сатен.Такива грозни устни има че не е истина. Иначе е слаба като клечка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си