- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Виждали ли сте известна личност..споделете?
Ми виждал съм на живо доста звезди, особено от чалга певиците, но лично се познавам с няколко само. Амаа... не са ми интересни кой знае колкоОсобено пък родният ни "светски живот" е пълна скука...
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
И аз в продължение на 5 страници си задавам абсолютно същия въпрос....не че не мога и аз да изброя десетина - петнайсе имена ама това нищо не означаваПървоначално написано от exploitedteen
![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
![]()
![]()
Орхан Мурад,Тони Димитрова,Веселин Маринов,Екстра Нина,Устата,ония трите овци от Биг Брадър...близначките,забрай х им имената...,Преслава,Цветели а...![]()
![]()
Да подчертая,че повечето чалги съм ги виждала на морето,по ресторантите,освен Преслава-тя беше пролетта на бирения фест...![]()
Иии сега какво печеля?!![]()
Let the beats control your soul...
![]()
![]()
Орхан Мурад,Тони Димитрова,Веселин Маринов,Екстра Нина,Устата,ония трите овци от Биг Брадър...близначките,забрай х им имената...,Преслава,Цветели а...![]()
![]()
Да подчертая,че повечето чалги съм ги виждала на морето,по ресторантите,освен Преслава-тя беше пролетта на бирения фест...![]()
Иии сега какво печеля?!![]()
Кои са известните личности от тези,които изброи?Първоначално написано от shivacheva
Какво печелиш,ли?Ми,това,че се препиках да ти чета поста и да те цитирам.
Точно това имах предвид-че не печелиш нищо от това кои от родните "звезди" си видял...Но няма значение...Първоначално написано от Pedigree
![]()
Оо и са се сетих не че има значение даже го мраза, ама веднъж като бях на сладкарница преди години в люлин 9 на съседната маса беше Амет с още няколко цигана и като си трагваха Амет се спъпа толкова ми сана смешно![]()
I am the substance and the one who has no substance.
А ако ти кажа, че изоообщо не го знам как изглеждааПървоначално написано от Liz
![]()
Аз по наградите на БГ радио съм виждала някакви..![]()
What you give is what you get!
Davidd Penn
Dimas
DJ Chus
DJ Rush
DJ Versus
Mario Ranieri
Obi
Swen Vath
....
Принципно аз съм виждала много известни личности.
Поздравих се с Клод Вaн Дам в хотел Хилтън, когато излизаше от спортната зала.
Преди 2 години Симеон с жена му ходиха пеша по пътеките в Рила и се поздравихме.
Йордан Йовчев- близък приятел на майката на моя много добра приятелка- често сме се засичали.
Kamen Воденичаров- били сме заедно в една дискотека.
Бойко Борисов го виждах през ден на кортовете на Левски, преди да се премести да играе в Дипломат.
Сесил Каратанчева я познавам.
Бях в една дискотека в Слънчев Бряг заедно с Бербатов, Божинов, с. петров, алисия
Братя Диневи съм ги засичала много пъти в дискотеки.
Денди, Евгени Минчев, албена и Максим, Ники Илиев...
За сега толкова се сещам.
Та аз съм съседка на такава!-Фънки,дето сега е в комисията на мюзик айдъл...не е само той де,ама след малко си лягам и ми се спи
![]()
Играла съм тенис с Бойко Борисов![]()
Раэмаэа ме,но това е друга тема
![]()
Веждала съм и победителя от Сървайвър-Жиро,даже не веднъж,эащото с баща ми въртят раэни сделки![]()
Виждала съм и чалга певицата Гергана..Не е особено впечетляваща.
И наскоро видях Краси Радков в мола и естествено си вэех автограф на едно списание-само това имах под ръка![]()
Също съм виждала и съм говорила с Иван от Сблъсък.Голяма симпатяга е.
Поэнавам и Юлиян Вергов,эащото е чичо на една бивша саученичка.
Юлиян Вучков съм го виждала ,пък и той е дядо на един от миналото ми даскалаКогато го видях на улицата,ядеше баница и целия беше в трохи,но това не му попречи да ми даде автограф
![]()
Виждала съм и чалга певицата Андрея,щото е учила в моето даскало-миналата година го эавърши![]()
Виждала съм и Ники Кънчев,ама не си эех автограф.
Кристина Балинска също,при тва много пъти,дори сме говорили,эащото тя е майка на една от бившия ми клас.Ако не се сещате коя е ,ще ви кажа-синоптичка от БТВ.
Эа други сега не се сещам.
[size=7][b][u]fosse cos
Метин всеки ден го виждам
Лелеее забравих да напиша , че съм виждала Данчо Караджов , Орлин Горанов , Силвия Кацарова , Ева и Гого от "Тоника" , Стефан Диомов![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Виждал съм Слави Трифонов, даже съм бил в неговото студио и имам снимка с Ванката![]()
Любовта е измислена от комунистите, за да не си плащат!
била съм на много рок концерти... единствено с музикантите се гордея като "известни личности" които съм видяла. Звезди в града в който живея няма много.... за това пък лятото обожавах да се разхождам в нищото и да ги гледам, небето е наистина красиво когато си извън градачовек никога не би бил равен на звезда, дори и в преносния смисъл. т'ва че сте виждали Амет и Кондьо... по-добри ли ви прави???????????!
В сряда вйдях Галя от балет Сатен.Такива грозни устни има че не е истина.![]()
Иначе е слаба като клечка.