- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- петдневна брадичка и кой се възползва
напоследък забелязвам, че много момчета обичат да си оставят брадата непокътната за доста време, като се възползват от факта, че малко неглеже изглежда добре, само че от това се възползват най-вече разни мърливци (които просто ги мързи да се погледнат в огледалото) и някак си ме е срам да ходя с брадичка, вие какво мислите и как изглеждате?
Do you speak Salsa? .......
оффф, специално за това поддържани - или абсолютно гладки, или с брадичка, но оформена, която да поддържат и да има няма къси бодливи косми по лицето
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ми според мен "избръснат и лъснат от рано сутрин" или ако има то поне да е оформена брадата по някакъв начин за да изглежда спретнато, а не мърляво![]()
А кой казва че с леко набола брадичка на 2 дни мъжът изглежда мърляво?Пълни глупости, няма лошо, стига да не е прекалено обрасъл.
![]()
Второто. :P
На мен ми допадат най-много мъжете с леко набола брада.
Нз защо... кефи ме просто.![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Първоначално написано от ДрЪн-дРЪн
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Наболата брада е адски секси. Само че не няква девствена брада тънки косъмчета и редки, ами дебели косми, да може да те ужули хубаво ;D
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
3 дневна брада =![]()
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
а ти неглиже на френски знайш ли ко значи? ИЗОСТАВЕН...
да те мислят за мърльо... не виждам кфи са тес суетии дет са ви обхванали... ко ти пука? кат ми е кеф шси остая 20 см брада, кат ми е кеф шса бръсна през 1 час... демокрация моите децаа
Гласувах за 5 дневна брада,макар че не смятам че отговора е много точен и по-скоро насочва към мнението,че това са неподдържани момчета,които ги мързи и тн.По-скоро една брада на 3-4 дена.Нито много къса,нито много дълга.Но истината е че не на всеки отива
Яко е като боцка![]()
По принцип не се кефя като видя по улицата някой брадясал, но приятелят ми е адски сладък когато е понабол![]()
И въпреки това мразя в тези бодливи периоди да ми се търка в лицето, защото ме дращи и от тази гледна точка пък го предпочитам "окосен"
![]()