- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятели с привилегии
Не, но един мой приятел праска редовно една селска мадама, която му минава за приятелка... Това сериозно.Първоначално написано от DeVoi4eTo
В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc
И аз искам ама няма...![]()
Не..не бих спала с някой приятел,колтото и да съм загоряла ..имам си ръце,все пак!!
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
мне, но ме кефи идеята
уан трий хил рлз![]()
ox iska mi se da imam takava priqtelka![]()
![]()
А защо точно секс ... може и да се натискате и т.н. и пак да ти е просто приятел с привилегии ... Иначе по темата ... в момента не .. преди може и така да се нарече ..
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Преди имах. Сега има единични случаи. Казвате - имам си ръце, ама си е друго мъжкото![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
мне, не съм имал
Ako Nqma Kyde Da Otide6 Ela Na Sebe Si !!!
Да....и е много готино....един живот живеем,мисля че всеки трябва да си го живее както иска и никой да не крои другия за постъпките му.![]()
All night sex and tech-house..![]()
ima6e dosta takiva temi...
ina4e ne... ve4e ne....![]()
имам само 1, винаги насреща хахаххаха >> My Boyfriend << :P
Тука има - тука няма .. :P
xaxaxa po - dobre da sa si samo priqteli osven ako naistina ne se obi4at![]()
да
а как се изяснявате с тези "приятели" че сте си само приятели и нищо повече, без нищо сериозно,защото понякога се получават объркани ситуации
Не, но ми се е случвало да ми предлагат такива работи...![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
ne ne bi bilo qko ako imah ... oba4e si imam seriozna vrazka i taka si mi e super![]()
еми да имам и честно казано е по добре отколкото с гадже, щото с тях все се изпокарвам за нещо или все нещо се преебава, и ми е кофти, защото сме били гаджета ... а сега дори и да се скараме, ще се "сдобрим" и готово ... а и нещо да се преебе едва ли ще ми е толкова кофти ... А и на гаджето треа да си му верен, при най малкото подозрение започват оправданията и тн ... а с приятеля, не би трябвало да ревнува !!!
А относно как се изясняваме, че сме само приятели, но с привилегии - ми говорим. Имахме 1 госта дълъг разговор и накрая решихме да е това и така![]()
Няма такъв човек в момента, но защо не...![]()
hora az prosto ne vi razbiram... kvi sa teq vuprosi kak se razbirate ala bala... da ne govorq za komentarite ot tipa ''imam si priqtel s oblagi,ama si govorime smeeme se izlizame zaedno.." ta tova si e gaje..... az imam priqtel s oblagi zvunim si kato ni se prai sex i tochka.. vijdame se ... praim kot praim i seki po jivo po zdravo... kvo da mu se obqsnqvam... puk razgovori puk ne znam kakvo... poznaame se ot suma godini fr sme no kato stava duma za oblagite ne si komentirame chuvstvata... + tova ne vseki stava za takuv priqtel... az sum se napatila ot vruzki toi sushto... sexa si e sex... priqtelstvoto -priqtelstvo... lubovta-lubov... nqmat mn osbshto da vi kaja... nai hubaviq sex e s priqtel s koito nqmash nishto shtoto inache vinagi ima nqkakvi skrupoli...
~Az BqH TfOeTo MoMiChE Ti KuDe Si ZaShTo Ne ViJdAm VeChE TfOiTe SmS-i V NaI TrUdNiTe MoMeNtI NiKoGa Ne Te OsTaViH SeGa SuJaLqVaM ChE Ne Go NaPrAvIh~
+ .. пък и не подкрепям приятелиоте с привилегии.в един момент просто единия се влюбва и нещата загрубяват.Първоначално написано от Devilka
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче