.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 101

Re: Приятели с привилегии

Цитирай Първоначално написано от DeVoi4eTo
    Имате ли си приятел...с който сте си в абсолутно приятелкси отношения и нищо повече,но се срещате от време на време под завивките

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    Не, но един мой приятел праска редовно една селска мадама, която му минава за приятелка... Това сериозно.
    В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc

ne
    ChuDq se na Kade ....?

Мега фен
    И аз искам ама няма...

искам такаваа приятелка

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Не..не бих спала с някой приятел,колтото и да съм загоряла ..имам си ръце,все пак!!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Пловдив
    мне, но ме кефи идеята

уан трий хил рлз

Имам си Приятел с привилегии т0й ми се в0ди бивш,н0 пък винаги е д0 мен ..д0ри к0гат0 скъсахме с гаджет0 ми,т0й п0чна да го храни и некфи такиа раб0ти ..абе як0 си е да имаш ч0век ,на к0йт0 да м0жеш да сп0деляш и разчиташ за ВСИЧКО
    ..к0лк0т0 п0вече приятеЛи,т0лк0ва п0вече ПредАтеЛи..

ox iska mi se da imam takava priqtelka

Супер фен Аватара на miShle
    А защо точно секс ... може и да се натискате и т.н. и пак да ти е просто приятел с привилегии ... Иначе по темата ... в момента не .. преди може и така да се нарече ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Преди имах. Сега има единични случаи. Казвате - имам си ръце, ама си е друго мъжкото
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

мне, не съм имал
    Ako Nqma Kyde Da Otide6 Ela Na Sebe Si !!!

Да....и е много готино....един живот живеем,мисля че всеки трябва да си го живее както иска и никой да не крои другия за постъпките му.
    All night sex and tech-house..

ima6e dosta takiva temi...
    ina4e ne... ve4e ne....

имам само 1, винаги насреща хахаххаха >> My Boyfriend << :P
    Тука има - тука няма .. :P

xaxaxa po - dobre da sa si samo priqteli osven ako naistina ne se obi4at

Голям фен
    да

а как се изяснявате с тези "приятели" че сте си само приятели и нищо повече, без нищо сериозно,защото понякога се получават объркани ситуации

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Не, но ми се е случвало да ми предлагат такива работи...
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Цитирай Първоначално написано от Tony Thomas
    крои
    пише се кори

Голям фен Аватара на nia711
    Град
    в последния дъх на всеки умиращ
    ne ne bi bilo qko ako imah ... oba4e si imam seriozna vrazka i taka si mi e super

еми да имам и честно казано е по добре отколкото с гадже, щото с тях все се изпокарвам за нещо или все нещо се преебава, и ми е кофти, защото сме били гаджета ... а сега дори и да се скараме, ще се "сдобрим" и готово ... а и нещо да се преебе едва ли ще ми е толкова кофти ... А и на гаджето треа да си му верен, при най малкото подозрение започват оправданията и тн ... а с приятеля, не би трябвало да ревнува !!!
    А относно как се изясняваме, че сме само приятели, но с привилегии - ми говорим. Имахме 1 госта дълъг разговор и накрая решихме да е това и така

Няма такъв човек в момента, но защо не...

hora az prosto ne vi razbiram... kvi sa teq vuprosi kak se razbirate ala bala... da ne govorq za komentarite ot tipa ''imam si priqtel s oblagi,ama si govorime smeeme se izlizame zaedno.." ta tova si e gaje..... az imam priqtel s oblagi zvunim si kato ni se prai sex i tochka.. vijdame se ... praim kot praim i seki po jivo po zdravo... kvo da mu se obqsnqvam... puk razgovori puk ne znam kakvo... poznaame se ot suma godini fr sme no kato stava duma za oblagite ne si komentirame chuvstvata... + tova ne vseki stava za takuv priqtel... az sum se napatila ot vruzki toi sushto... sexa si e sex... priqtelstvoto -priqtelstvo... lubovta-lubov... nqmat mn osbshto da vi kaja... nai hubaviq sex e s priqtel s koito nqmash nishto shtoto inache vinagi ima nqkakvi skrupoli...
    ~Az BqH TfOeTo MoMiChE Ti KuDe Si ZaShTo Ne ViJdAm VeChE TfOiTe SmS-i V NaI TrUdNiTe MoMeNtI NiKoGa Ne Te OsTaViH SeGa SuJaLqVaM ChE Ne Go NaPrAvIh~

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Devilka
    Too much One Tree Hill
    Не,нямам такъв " приятел ". Имам си сериозна връзка от година.
    + .. пък и не подкрепям приятелиоте с привилегии.в един момент просто единия се влюбва и нещата загрубяват.
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от anjelina_vip Виж мнението
    hora az prosto ne vi razbiram... kvi sa teq vuprosi kak se razbirate ala bala... da ne govorq za komentarite ot tipa ''imam si priqtel s oblagi,ama si govorime smeeme se izlizame zaedno.." ta tova si e gaje..... az imam priqtel s oblagi zvunim si kato ni se prai sex i tochka.. vijdame se ... praim kot praim i seki po jivo po zdravo... kvo da mu se obqsnqvam... puk razgovori puk ne znam kakvo... poznaame se ot suma godini fr sme no kato stava duma za oblagite ne si komentirame chuvstvata... + tova ne vseki stava za takuv priqtel... az sum se napatila ot vruzki toi sushto... sexa si e sex... priqtelstvoto -priqtelstvo... lubovta-lubov... nqmat mn osbshto da vi kaja... nai hubaviq sex e s priqtel s koito nqmash nishto shtoto inache vinagi ima nqkakvi skrupoli...
    Подкрепям ! Аз също имам такъв приятел и всичко си е просто СЕКС !
    My beautiful demon is calling for you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си