.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    БЕ тва дето го предложи lazy_lady да свърши сама пред него е тва и аз не мога изпитвам неудобство да се самозадоволявам когато той е при мен. Е мен неми е проблем да свършвам благодарение на него тей че няма смисъл да се самозадоволявам когато той е с мен

удар в носа да се почувства слаба пред тебе...после по 3 пъти ше свършва
    чисто и просто...що е то?
    -къпан полицай!

А можеш ли да я оставиш 1 седмица на сухо и после да видиш дали ще е същото...

Мега фен
    Град
    София
    Axaxaxaxaxa приятелката ти раэсъждава по доооста тъп начин
    Иэооообщо не си прави труда да я эадоволяваш
    [size=7][b][u]fosse cos

Е кво не всички жени искат...аз дори всички които познавам ми викат "Аве вие момчетата само за секс ли мислите" ? ...

приятелката ти не е в ред.. свършването няма нищо общо с това да си слаб.. ако нещо те разплаче или не можеш да се справиш с него,тогава може да се каже,че си слаб..тва е пълна глупост..

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Какво по дяволите?!?!

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    E tova momi4e ne6to ne e f rед...те сичките за тфа си мечтаят наща са дърпа?!

или пък има и др вариант - просто да не може когато човек едно нещо не го може винаги може да се оправдае с това, че не искал и за това не е могъл.. ( тва си е мое мнение и не казвам, че е така !! ) Винаги можеш да поговориш с нея. повярвай ми един сериозен разговор на 4 очи върши чудеса !

бива ли аверката ти да е толкова тъпа за да се лишава от това Удоволствие(и извинения за израза) или има някаква адцка причина е не ..
    Цитирай Първоначално написано от alex777
    laje 4e pi6ka kato svar6va i 6tela da me napi6ka....
    най-добре разговаряй с нея мн добре и си изяснете причината за да не иска да свършва
    Jivotat e neshto stranno,trudno moje da bade opisan s dumi,jivota....i lubovta,tova sa neshtata koito nikoga nqma da razberem napalno,neshtata koito ni dostavqt ogromna radost i oshte po ogromna bolka!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от alex777
    laje 4e pi6ka kato svar6va i 6tela da me napi6ka....
    Ohh LeLE priqtelkata ti qvno nqma dostatachno svedeniq chula go e ot nqkade i veche e pochnala da spicha! Ne pri vsichki jeni se poluchava da izticha ne6ty i v seki sluchai to e sekret i ne e pish hahhahahahahaha obqsnii i tezi ne6tai i kaji che nqma ot kvo se pritesnqva i tn ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си