- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми не иска да свършва
БЕ тва дето го предложи lazy_lady да свърши сама пред него е тва и аз не мога изпитвам неудобство да се самозадоволявам когато той е при мен. Е мен неми е проблем да свършвам благодарение на него тей че няма смисъл да се самозадоволявам когато той е с мен
удар в носа да се почувства слаба пред тебе...после по 3 пъти ше свършва![]()
чисто и просто...що е то?
-къпан полицай!
А можеш ли да я оставиш 1 седмица на сухо и после да видиш дали ще е същото...![]()
Axaxaxaxaxa приятелката ти раэсъждава по доооста тъп начин
Иэооообщо не си прави труда да я эадоволяваш![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Е кво не всички жени искат...аз дори всички които познавам ми викат "Аве вие момчетата само за секс ли мислите" ? ...![]()
приятелката ти не е в ред.. свършването няма нищо общо с това да си слаб.. ако нещо те разплаче или не можеш да се справиш с него,тогава може да се каже,че си слаб..тва е пълна глупост..
Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
![]()
![]()
![]()
или пък има и др вариант - просто да не можекогато човек едно нещо не го може винаги може да се оправдае с това, че не искал и за това не е могъл.. ( тва си е мое мнение и не казвам, че е така !! ) Винаги можеш да поговориш с нея. повярвай ми един сериозен разговор на 4 очи върши чудеса !
бива ли аверката ти да е толкова тъпа за да се лишава от това Удоволствие(и извинения за израза) или има някаква адцка причина е не ..най-добре разговаряй с нея мн добре и си изяснете причината за да не иска да свършваПървоначално написано от alex777
![]()
Jivotat e neshto stranno,trudno moje da bade opisan s dumi,jivota....i lubovta,tova sa neshtata koito nikoga nqma da razberem napalno,neshtata koito ni dostavqt ogromna radost i oshte po ogromna bolka!!!
Ohh LeLE priqtelkata ti qvno nqma dostatachno svedeniq chula go e ot nqkade i veche e pochnala da spicha! Ne pri vsichki jeni se poluchava da izticha ne6ty i v seki sluchai to e sekret i ne e pish hahhahahahahahaПървоначално написано от alex777
obqsnii i tezi ne6tai i kaji che nqma ot kvo se pritesnqva i tn ...