- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вчера отказах да правя секс с няква мръсница :)
Първоначално написано от ZaRiBeN
момче, не стой до късно вечер, май ти действа нервиращо..
Do you speak Salsa? .......
добре де, то си в Лондон до колко разбрах, а това е един от най-готините градове в света.. не предлага ли други забавления?Първоначално написано от TH33N
Все пак трябва да има алтернативи...
Еми отказал си на такава като мен.
Момичето е искало да се позабавлявате,защото те е харесала,просто е била пряма и честна с теб и ти е казала,какво чувства и какво мисли.
Мръсница и курва са две коренно различни неща..
Курва е момиче,което търси материални облаги и го прави с меркантилни цели..
Така ,че само ти губиш.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
опа.. лондон ми е на има няма 1500 км.. горе-долу на толкоз ми е и софияиначе пълно с алтернативи.. ама уж щях си лягам рано.. утре няма да се учи.. исках да свърша малко обществено полезна дейност... си изпера чорапите че една смрад се разнесла.. ето колко е кофти да няма жена около теб.. те винаги на сутринта пускат пералня.. правят кафе.. и разни такива екстри.. ама сега суша братче.. ще изпукам кат куче в скромната си студентска квартирка
RAWRRR ти що така за пънку? нали знаеш, че "пънку нема умре"![]()
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
ти ме прати у Москва за трънкиПървоначално написано от TH33N
егати ми тогава кой беше в Лондон.. тц тц..
щех да ти кажа да ползваш обществена пералня.. ама е опасно там за тебе, може да има някоя хубава перачка..![]()
ПС щех да кажа пералня![]()
първо не съм нервен никак даже. второ не виждам никакъв смисъл от тема като тази освен, че автора иска да привлече внимание върху себе си и трето ако съм "момче" за тебе ти си "бебе" за менеПървоначално написано от lwsu
![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
ок дедо, ама виж човека се опитва да постигне нещо.. колкото да не знаеш кво е тва..Първоначално написано от ZaRiBeN
за първо второ и трето, питай келнера![]()
Пънкът ,който аз харесвам най-много, умря 96та година.Първоначално написано от TH33N
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
споко.. метълът който аз харесвам умря през 92-ра ама.. няма да го драматизираме сегаПървоначално написано от RAWRRR
![]()
иначе пънку май умре преди 96-та![]()
lwsu, чичо, като не те кефи някой тема, не пиши в нея![]()
верно че метъло умре преди се родим![]()
ужас.. може са ни правили под звучите на Master Of puppets или The trooper - то знае ли човекПървоначално написано от Psychopath*
![]()
![]()
май само ти се смееш на простотиите сиПървоначално написано от lwsu
![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Уф.. свирките блоят ли са за изневяра... че преди малко се чудих - поне само със свирки да се огранича![]()
Абе за вас мъжете нищо не е изневяра, особено ако вие изневерявате.. Ама да, от женска гледна то4ка поне, свирките са си изневяра..
Съжалявам![]()
![]()
Робинята на Quench
е.. това не е живот... май ще се предам много бързоПървоначално написано от SINDEL
![]()
стига бе..Първоначално написано от TH33N
![]()
ми.. щом и свирките се броят.. утре ще кажат, че и чекиите са изневяра.. и съм жив за оплакванеПървоначално написано от lwsu
![]()
az sym otkazval 2-putine moje da znaete kfi izvrateni momi4eta ima... ama moite bqha spr grozni ako bqha qkii nzz
![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Аз искам да съм правен на фона на Труупър![]()
e vse pak e nqkakvo na4alo!bravo!stiga ste muse karali na mom4eto!vseki pravvi gre6ki,no za 6tastie toi se e osaznal ,koeto e po-vajnoto!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Има едно неписано правило,че ако си извън държава,континент,щат и т.н. не се счита за изневяра да преспиш с друго момиче,но ако държиш на нея (което виждам,че май не е така) ще си седиш на гза :P
П.п. А тука относно другите мнения за изневерите,мога да кажа само че досега се на мен се случва да ми изневерят жени,а не аз на тях...при условие че съм имал възможности и аз
![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
TH33N, как свирките да не са изневяра, бе? даже аз мисля, че ще ми стане далеч по-кофти ако на моя мъж са правили свирка или е облизвал девойка, отколкото да са правили само вагинален секс. за мен това е 2-на изневяра, защото смятам оралната любов за по-интимна от всяка друга. И да знаеш изневяра е да се загледаш в друга повече от 5 секунди, изневяра е да флиртуваш с нея, изневяра е да я прегърнеш или докоснш нежно, изневяра е да я целунеш........за останалото няма да коментирам. И какви са тия тъпи правила за други държави и континенти. Като си с мен си само с мен и това е! Ако ще в Австралия да си за 3 години! Или ще издържиш, или не бъди с мен. не мога да ги възприема тези неща. ти казваш, че обичаш, нали? Любовта или оня в гащите ти са по-силни?
Еее..айде, 4екии може..Първоначално написано от TH33N
![]()
![]()
Робинята на Quench
ти не приказвай за чекии и свирки![]()
![]()
![]()
слушам...
![]()
Робинята на Quench