Вчера както всеки петък вечер излязох на заведение, пийнах 2-3 бири (аз друг алкохол не пия) - зарибявах се с една много перверзна пичка... просто нещо ми прищтрака и когато стана момента да ходим у нас или у тях... аз просто се дръпнах и отказах.. за първи път ми се случва - но мисля, че това е благодарение на форума - защото получих много негативни отзиви последните няколко дни - след като казах, че съм със сериозна връзка - но много "кръшкам".. всъщност май е лесно да не се прибереш с чужда пичка вечер - а аз си мислих, че за мен е невъзможно.. днес обаче цял ден ми е скапано настроението.. и се чудя дали не се прецаках - като отсвирих пичката снощи.. или просто започвам да пораствам и да си давам сметка, че не е особено готино от моя страна да се държа като разгоено куче и да скачам на всека пичка - която изглежда по-лесно достъпна, свободна и ме превлича по някакъв начин..
вие какво мислите по този въпрос - защото аз съм с доста смесени чувства.. до сега не съм отказвал никога да правя секс с непозната - напротив синаги съм си търсил девойка за една вечер.. без нищо ангажиращо - за да не си прецакам връзката (с моето момиче сме разделени - защото аз уча в чужбина)