- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Притеснявам се за един приятел...
Значи той взема наркотици,ама мисля,че не е зависим.Взема амфети,трева,един път кока,хероин...Почна да ме притеснявам,защото вече всяка негова втора дума е коз...единственото нещо,което искам сега е коз,тва,което мога да праа в тоалетната е да си реда линиики...и други такива.Тече му кръв от носа мн често и аз му казах,че може да е заради амфетите и той:"ама аз си знам бе" аз:"Ама за какво е нужно да си оропастяваш живота" той:"Знаеш заради кого"
Мн съм притеснена да не се пристрасти.Миналата седмица каза,че ги спира окончателно,а пак шмърка и пуши коз...Какво да направя?![]()
![]()
...
Ako toi sam ne si pomogne nqma koi da go napravi.....
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
обесни му. ко тря му са скарай яко и спри да му говориш за 1 ден.помага![]()
ami mislq 4e ako sam ne opita nqma koi da mu pomogne,no ti vse pak se opitai da pogovori6 s nego,skarai mu se malko.
(pi6e 4e znae6 zaradi kogo go pravi,kaji mu/i da pogovori s nego)
i aide yspeh![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Той сам трябва да разбере,че не е хубаво да се занимава с подобни глупости,ти нищо не можеш да направиш...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
emi tova nadali 6te pomogne.....Първоначално написано от my baby love
a sled kato ti pro4etoh temata toi mai se zanimava s narkoticite zaradi nqkoi ili nqkoq (koeto mi se struva po veroqtno) zatova se opitai da mu obqsni6 4e ne si zaslujava i ako moje6 mu pomogni da si nameri dr macka no nedei da mu vika6 i tnkasmet mila
![]()
той ще се усети, че наркотиците не са изход, но искрено се надявам да не е тварде късно
Ти не можеш да направиш нищо . Ето заради глупавите хора като приятеля ти , стват трагедии !Остави го !
Според мен трябва да му помогнеш ... поне ще знаеш, че каквото е зависило от теб си го направила, а и нали си му приятелка все пак
Проведи си един по-сериозен разговор с тоя, можеш да викнеш и още някой ваш познат, че да е по-убедително и направете нещо малко за него, което да го зарадва![]()