.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 106
    А защо всички обвиняват само момичето/момичетата, които ходят с по-големи?Курви били, тъпи били...еми не просто са малки и наивни и представа си нямат за живота и като им се появи някой батко с мила усмивчица и няколко дена подред им повтаря колко са сладки и те превъртат.Напълно нормална реакция за една объркана детска психика.За съдене и обвиняване са не те, а "батковците" част, от които са си направо мъже и се предполага, че са напълно наясно със ситуацията.Кой според вас разсъждава по-зряло някой на 13 или някой на 28?И най-лошото е, че не го правят, защото са задръстени (моите наблюдения са, че подобни момчета са доста "отворени") ами ей така за гаврата, за тръпката и за гнусната слава.Ама в крайна сметка момичетата са виновни за всичко, нали???

Град
    във филма, заедно със саундтрака
    Еми аз не обвинявам само хлапетиите.
    както казах за мен такива "мъже" са пълни простаци. Просто даже не мога да намеря думи, за да ги определя. Ама и момиченцата са егати правежите. И заради това, каквото и да са им казали - е не ги оправдавам!
    There's only two types of people in the world:
    the ones that entertain and the ones that observe.
    Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
    Dont like the backseat-gotta be first!

Абе добре,съгласна съм с вас,но не разбирам 1 ?!? Защо наричате тази 12 годишна пикла "курва" мисля,че мн добре знаете значението на тази дума ! Да ебала се е с 24 годишен,еми хуу браво на нея,радвам се,тва нали си е за нея,тя ще си носи проблемите ! За мен мн по-виновен е момчето (то само тои е виновен,та то момичето е на 12 ,още не може да мисли ) !!! Това е чиста педофилия !!!!! От вс съществуващи изроди наи-мн мразя педофилите !!! Защото лично аз съм попадала на такива,поне за щастие нищо не ми се е случвало !!! Не мога и да разбера как може да има толко тъпи момиченца,аиде ся малки са на по 12-13,ама нямат ли поне малко разум,то толко им тря за да осъзнаят,че ги лъжат и искат само да ги ебат !

Град
    Мен ако питате, могат да мислят 12-13 годишните, ама ги мързи. По-лесно е да си от масата натруфени направени куклички, дето се хвалят че са ходили с някой батко, отколкото да вкарат малко разум и да проумеят, че това, което правят, е пълна глупост.

Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
    Това е направо ЛУДОСТ.... едно 12-годишно момиче да се хване с 26-годишен.....дори и повече....
    +1

За мен е лудост 12 с 16 годишно момче та камо ли с 26...

Цитирай Първоначално написано от angellove
    Мен ако питате, могат да мислят 12-13 годишните, ама ги мързи. По-лесно е да си от масата натруфени направени куклички, дето се хвалят че са ходили с някой батко, отколкото да вкарат малко разум и да проумеят, че това, което правят, е пълна глупост.
    Донякъде си права, аз не оправдавам напълно момичетата, защото в крайна сметка тези неща се правят от двама.Но никой не може да ме убеди, че вината на момчето е по-малка!

Град
    127.0.0.1
    ами.. за мен този 26 годишния е за затвора.. срамота е да чука 12 годишно хлапе..
    аз лично избягвам да правя секс с момиче под 18..
    Скандали, въргали, надути кавали
    Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
    без тях да живеем, ще можем, едва ли
    към всичко това ще изпитваме глад....

Е то не е само тя. А и не искам да си я представям след 10 год на кво ша прилича..
    Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..

Град
    127.0.0.1
    Цитирай Първоначално написано от ofyes
    Е то не е само тя. А и не искам да си я представям след 10 год на кво ша прилича..
    на кофа компресия
    имах връзка с една девойка, която беше толкова широка на всякъде.. че за малко да получа комплекси за малоценност..
    на в тази дупето и влизаше толкова свободно, че все едно никога не е имало мускул там.. а от пред само веднъж го вкарах.. можех да си вкарам и ръката и да си направя чекия в нея.. ужас...
    явно секса от 12 годишно момиче.. докато стане на 22-3 води до там..
    поне модерната хирургия е измислила решение.. не знам защо онзи индивид, за който става дума не се беше възпозлвала

добре не ви разбирам веднага тръгнахте след момичето с нападки и тн ... аз мисля че тя с нищо не е виновна просто мъжете на тази възраст са с мн по-голям опит и едва ли им е особено трудно да замаят главата на едно дете доста по-малко усилия ще им струва...а колко му е на едно момиченце да се подаде...курва била как може едно дете на 12-13 да е курва по-скоро несъзнава какво точно прави...

Град
    Аааайде само стига да не са били виновни. и двамата са виновни. И двамата ако питате мен са за бой.
    Не осъзнавала какво прави ли? Сложила късата пола, 100-те тона грим и ударила г**о у тавана, ама не бе въобще не са виновни дечицата и не знаят какво правят... Пък ако малко се опитваха да мислят(кактоказах, не че не могат, ама ги мързи) щяха да разберат точно колко "много ги обича" баткото.

ми тва е педофилия.за затвор е,не за бой

сложила полата грима и тн ...ми какво да направи като навсякаде из медиите по улиците и тн тва се налага като идеал ... накадето и да се обърнеш само такива момичета се виждат какво се очаква от децата...дори куклите , с които играят са пример са този общоприет стериотип.. но така става като родителите не обръщат внимание на децата си не са седнали да поговорят с тях по тези теми а е трябвало някои 'батко' да дойде и да ги освети...

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    че 12 годишните са тъпи, тъпи са, но се очаква от един 26 годишен зрял човек да мисли малко повече. Някак си не се виждам със 12 годишна в леглото поради съвпадението във възрастта
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

На мен ми звучи като педофилия...бахти и не е виновно само момичето, защото на тази възраст децата са още мн наивни, ми и тоя 26 годишен....за такива трябва да има закони бахти....
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    Цитирай Първоначално написано от sweet_sorcerer
    На мен ми звучи като педофилия...бахти и не е виновно само момичето, защото на тази възраст децата са още мн наивни, ми и тоя 26 годишен....за такива трябва да има закони бахти....
    То закони си има, ама никой не ги прилага!

А angel_love_, ок, съгласна съм че се налга навсякъде, обаче пък всеки има право на избор. Всеки има мозък в главата си. И пак повтарям - хлапетата могат да мислят, ама просто ги мързи.

Град
    http://www.impulse.bg/v-tigricata

Айде сега ми обяснявайте, че те момиченцата хич не са виновни!

Град
    127.0.0.1
    ами.. малката е за шамарената фабрика.. а онзи 26 годишен гъз е за затвора с присъда педофилия.. там ще го отучат да си ляга с 12 годишни момиченца...

прочетох само заглавието и според мен тоя гнусен педофил
    трябва да бъде публично изнасилен, обезглавен, изгорен, изнасилен, кастриран, прострелян и etc

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Мега фен Аватара на amatorium
    12 godishnoto donqkude go razbiram. Iska batko da mu e sladko. Dotuk nishto nenormalno. Samo ne razbiram "batkoto" kakvo pravi s 12 godishna!? Edistvenoto koeto moje e da iska da q otvarq. Kato po-golqm i po-zrql imenno toi bi trqbvalo da iska tochno obratnoto. Pone oshte 2-3 godini da porasne momicheto. Che i hodqt dori!? Egati choveka.
    Eating isn't cheating - Arnold

нормално е по-малко момиче да иска да ходи с по-долямо момче от нея но се пак 14 години разлика и да му е пуснала на сичкото отгоре ........ изобщо не се е замислила за последствията и сега иска помощ ...... да каже на тяхните и да се женят да си гледат дедето друг избор нямат ...... ИЛИ ДРУГИЯ ВАРИЯНТ Е РОДИТЕЛИТЕ НА МОМИЧЕТО ДА СЪДЯТ ТЪЙ НАРЕЧЕНИЯ "БАТКО" В ПЕДОФИЛИЯ но не вярвам че момичето ще събере смелост да каже на техните

angellove(sry за съвпадението в ника не е било нарочно) знам че всеки си има мозък в главата в това спор няма ,но не е ли вярно че един човек на 26 примерно има много повече акъл от едно 12 годишно хлапе(в повечето случай поне) ,а и този мъж трябва поне малко да си даде сметка за вредите които ще нанесе на момичето било то физически или психически...затова има закони ама кой ги спазва...а и не ми изглежда мн нормално да бъде привлечен от дете това за мен поне си е чиста проява на най-малкото някакъв вид комплекс...

според мен този е или педофил или психично разторен , най-малкото което може да направи е да плати Аборт ,което е много вредно за момичето ...

Град
    dosta go smenqm
    Съгласна съм ,че момичетата си търсят по големи, но това са 14 години прекалено много когато 12 годишното момиче стане на 20 на нея ще и се живее ,а момчето което е било на 26 вече предполагам ,че ще иска семейство . Не мога да разбера момчето на 26 години да се занимава с 12 годишно момиченце което все още се развива и след секса с него 100% се е объркала .
    No martini .. no party..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си