- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 12-годишна с 26-годишен?!?
А защо всички обвиняват само момичето/момичетата, които ходят с по-големи?Курви били, тъпи били...еми не просто са малки и наивни и представа си нямат за живота и като им се появи някой батко с мила усмивчица и няколко дена подред им повтаря колко са сладки и те превъртат.Напълно нормална реакция за една объркана детска психика.За съдене и обвиняване са не те, а "батковците" част, от които са си направо мъже и се предполага, че са напълно наясно със ситуацията.Кой според вас разсъждава по-зряло някой на 13 или някой на 28?И най-лошото е, че не го правят, защото са задръстени (моите наблюдения са, че подобни момчета са доста "отворени") ами ей така за гаврата, за тръпката и за гнусната слава.Ама в крайна сметка момичетата са виновни за всичко, нали???![]()
![]()
![]()
Еми аз не обвинявам само хлапетиите.
както казах за мен такива "мъже" са пълни простаци. Просто даже не мога да намеря думи, за да ги определя. Ама и момиченцата са егати правежите. И заради това, каквото и да са им казали - е не ги оправдавам!
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Абе добре,съгласна съм с вас,но не разбирам 1 ?!? Защо наричате тази 12 годишна пикла "курва" мисля,че мн добре знаете значението на тази дума ! Да ебала се е с 24 годишен,еми хуу браво на нея,радвам се,тва нали си е за нея,тя ще си носи проблемите ! За мен мн по-виновен е момчето (то само тои е виновен,та то момичето е на 12 ,още не може да мисли ) !!! Това е чиста педофилия !!!!! От вс съществуващи изроди наи-мн мразя педофилите !!! Защото лично аз съм попадала на такива,поне за щастие нищо не ми се е случвало !!! Не мога и да разбера как може да има толко тъпи момиченца,аиде ся малки са на по 12-13,ама нямат ли поне малко разум,то толко им тря за да осъзнаят,че ги лъжат и искат само да ги ебат !
Мен ако питате, могат да мислят 12-13 годишните, ама ги мързи. По-лесно е да си от масата натруфени направени куклички, дето се хвалят че са ходили с някой батко, отколкото да вкарат малко разум и да проумеят, че това, което правят, е пълна глупост.
+1Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
За мен е лудост 12 с 16 годишно момче та камо ли с 26...
Донякъде си права, аз не оправдавам напълно момичетата, защото в крайна сметка тези неща се правят от двама.Но никой не може да ме убеди, че вината на момчето е по-малка!Първоначално написано от angellove
ами.. за мен този 26 годишния е за затвора.. срамота е да чука 12 годишно хлапе..
аз лично избягвам да правя секс с момиче под 18..
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
Е то не е само тя. А и не искам да си я представям след 10 год на кво ша прилича..![]()
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
на кофа компресияПървоначално написано от ofyes
![]()
имах връзка с една девойка, която беше толкова широка на всякъде.. че за малко да получа комплекси за малоценност..
на в тази дупето и влизаше толкова свободно, че все едно никога не е имало мускул там.. а от пред само веднъж го вкарах.. можех да си вкарам и ръката и да си направя чекия в нея.. ужас...
явно секса от 12 годишно момиче.. докато стане на 22-3 води до там..
поне модерната хирургия е измислила решение.. не знам защо онзи индивид, за който става дума не се беше възпозлвала![]()
добре не ви разбирам веднага тръгнахте след момичето с нападки и тн ... аз мисля че тя с нищо не е виновна просто мъжете на тази възраст са с мн по-голям опит и едва ли им е особено трудно да замаят главата на едно дете доста по-малко усилия ще им струва...а колко му е на едно момиченце да се подаде...курва била как може едно дете на 12-13 да е курва по-скоро несъзнава какво точно прави...
Аааайде само стига да не са били виновни. и двамата са виновни. И двамата ако питате мен са за бой.
Не осъзнавала какво прави ли? Сложила късата пола, 100-те тона грим и ударила г**о у тавана, ама не бе въобще не са виновни дечицата и не знаят какво правят... Пък ако малко се опитваха да мислят(кактоказах, не че не могат, ама ги мързи) щяха да разберат точно колко "много ги обича" баткото.![]()
сложила полата грима и тн ...ми какво да направи като навсякаде из медиите по улиците и тн тва се налага като идеал ... накадето и да се обърнеш само такива момичета се виждат какво се очаква от децата...дори куклите , с които играят са пример са този общоприет стериотип.. но така става като родителите не обръщат внимание на децата си не са седнали да поговорят с тях по тези теми а е трябвало някои 'батко' да дойде и да ги освети...
че 12 годишните са тъпи, тъпи са, но се очаква от един 26 годишен зрял човек да мисли малко повече. Някак си не се виждам със 12 годишна в леглото поради съвпадението във възрастта![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
На мен ми звучи като педофилия...бахти и не е виновно само момичето, защото на тази възраст децата са още мн наивни, ми и тоя 26 годишен....за такива трябва да има закони бахти....![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
То закони си има, ама никой не ги прилага!Първоначално написано от sweet_sorcerer
![]()
А angel_love_, ок, съгласна съм че се налга навсякъде, обаче пък всеки има право на избор. Всеки има мозък в главата си. И пак повтарям - хлапетата могат да мислят, ама просто ги мързи.
http://www.impulse.bg/v-tigricata
Айде сега ми обяснявайте, че те момиченцата хич не са виновни!![]()
ами.. малката е за шамарената фабрика.. а онзи 26 годишен гъз е за затвора с присъда педофилия.. там ще го отучат да си ляга с 12 годишни момиченца...
прочетох само заглавието и според мен тоя гнусен педофил
трябва да бъде публично изнасилен, обезглавен, изгорен, изнасилен, кастриран, прострелян и etc
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
12 godishnoto donqkude go razbiram. Iska batko da mu e sladko. Dotuk nishto nenormalno. Samo ne razbiram "batkoto" kakvo pravi s 12 godishna!? Edistvenoto koeto moje e da iska da q otvarq. Kato po-golqm i po-zrql imenno toi bi trqbvalo da iska tochno obratnoto. Pone oshte 2-3 godini da porasne momicheto. Che i hodqt dori!? Egati choveka.
Eating isn't cheating - Arnold
нормално е по-малко момиче да иска да ходи с по-долямо момче от нея но се пак 14 години разлика и да му е пуснала на сичкото отгоре ........ изобщо не се е замислила за последствията и сега иска помощ ...... да каже на тяхните и да се женятда си гледат дедето
друг избор нямат ...... ИЛИ ДРУГИЯ ВАРИЯНТ Е РОДИТЕЛИТЕ НА МОМИЧЕТО ДА СЪДЯТ ТЪЙ НАРЕЧЕНИЯ "БАТКО" В ПЕДОФИЛИЯ но не вярвам че момичето ще събере смелост да каже на техните
angellove(sry за съвпадението в ника не е било нарочно) знам че всеки си има мозък в главата в това спор няма ,но не е ли вярно че един човек на 26 примерно има много повече акъл от едно 12 годишно хлапе(в повечето случай поне) ,а и този мъж трябва поне малко да си даде сметка за вредите които ще нанесе на момичето било то физически или психически...затова има закони ама кой ги спазва...а и не ми изглежда мн нормално да бъде привлечен от дете това за мен поне си е чиста проява на най-малкото някакъв вид комплекс...
според мен този е или педофил или психично разторен , най-малкото което може да направи е да плати Аборт ,което е много вредно за момичето ...
Съгласна съм ,че момичетата си търсят по големи, но това са 14 години прекалено много когато 12 годишното момиче стане на 20 на нея ще и се живее ,а момчето което е било на 26 вече предполагам ,че ще иска семейство . Не мога да разбера момчето на 26 години да се занимава с 12 годишно момиченце което все още се развива и след секса с него 100% се е объркала .![]()
No martini .. no party..