.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 106
    Град
    София / Бургас
    Някой чел ли е Лолита? На колко години е героинята в романа?

На нея и е харесало и на него му е харесало. Иначе нямаше да го правят.

Тука можем да си коментираме колкото искаме - щом е доброволно и и двамата искат никой не може да ги спре. Независимо от възрастта.

12 години наистина е доста малка възраст, всъщност е незаконно и може да го осъдят, но ако тя се оплаче.
    Но определено е виновен за това, че не я е пазил - това е работа на по-опитния или да я пази или да и обясни как да се пази.

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    http://www.impulse.bg/v-tigricata

Айде сега ми обяснявайте, че те момиченцата хич не са виновни!

извинявай, но какво нередно има точно в този профил ми е интересно?
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

добре нестига че е спал с нея накрая и бебе незнам за мене поне е прекалено ... Miho915 немисля че това с аборта дали той ще го плати има голямо значение аборт на тази възраст е най-лошото за едно момиче има прекалено много рискове а и има много начини за да не се стига чак дотам ... аа колкото за лолита ... все пак е героиня от книга нима всички мъже трябва да са като казанова например (не че небиха искали ама това е др въпрос)...

дам , аз имам много приятелки които ходят с по големи от тях но гледат да спазват някаква максимална разлика от 3-4 години .... аз лично сам ходил с по големи от мен но не повече от 2 години разлика ... тва е друг въпрос .. така че те сами са си виновни ся да се оправят ... нас не на бърка нали така , трябва от тва да си извлечеме поука и да не повтаряме гресхката им

parvo tq trqbva da e luda da tragne s takav se pak tfa sa 14 godini razlika,2ro toi e basi i pedofila i treto mai tfa momi4ence e palna k*rva za da se navie s takav da tragne 6toto se pak edno 26 godi6no mom4e iska sex ... Prosto sam potresena ..

Голям фен
    Ъъъ те на 12 имат ли редовен цикъл изобщо, че да забременеят?
    Don't worry, be happy!

angel_love_ права си , така е ,последствията при всички случаи ще са много големи

Bubbly за редовен цикъл неможе и да се говори то има много момичета ,които дори нямат цикъл на тази възраст ,но това е типичен пример ,че риска винаги си съществува ... пазете се малко бе хора ...

Град
    Ин дъ мидъл оф ноууер!
    Абе не слагайте всички под общ знаменател!Моят приятел например,е 6 години по голям от мен,заедно сме вече 2 месеца и той думичка не е обелил за секс.Дори започнах да се притеснявам да не би да му има нещо ,но поговорихме на тази тема и той сподели ,че си е напълно нормален,просто иска да сме сигурни че го искаме и аз и той и иска АЗ да не се притеснявам.Той се опасява най-вече да не помисля че е с мен само заради секса...наистина се обичаме!Понякога фразата "За любовта няма възраст" се оказва вярна.Обаче ,може да съм само 2 години по-голяма от мацката с 26 годишния ама ми се струва малка...Хората са различни,аз на нейните години дори не мислех за това ,но в същото време бях в час с нещата и мисля че не бих се поддала на чак толкова по-възрастен от мен човек...но не слагайте всички под общ знаменател!
    EveRytHing Is poSSible...
    ...Smile only in the Darkness...
    Death...That's How I Wanna Be...

Към двете Angel Love-чета ( :P ): И двамата имат мозък. Само че кой ти го използва. Този лапешки мозък явно е хванал бая мухал, защото самата тя определя връзката в писмото като "сериозна". И това не е толкова смешно колкото жалко. А иначе защо му е на "готиния чичко" да се замисля?! Точно обратното, явно той е бил кардиналния, когато са се обвързали в тази "така сериозна и пълна с любов и искрени чувства връзка ", следователно него не го е еня за нищо. ТЯ е трябвало да мисли, ама мозъкът й като е мухлясъл. Кефа си по-скоро е правил той, а тя се е славила с голямото си гадже. Ама последствията са ясни.
    Относно влиянието на медиите. Да, определено е силно. Но човек има мозък и може да го отърве от мухала, нали? Когато наблюдавах няколко типични чалга клипа, аз се отвратих ТОТАЛНО и си казах - никога няма да бъда такава. Аз.. аз дори не разбирам какво печелят тези лапета от този курвенски имидж - а, да - единствено "сериозни" връзки с педофили. Айде, изключение са 15< момичетата, които имат мааалко повече мозък и биват заглеждани от връстници.

BTW, рискът си го има, дори и менструацията да се проявява нередовно. Защото най-много време трае овулацията. И дори и да си в цикъл, можеш да станеш майка, а бащата да е с 14 години по-голям от теб, защото, както пишеше в един от последните броеве на "БРАВО", сперматозоидите живеят около 6 дена, че и повече...

Цитирай Първоначално написано от panther
    Някой чел ли е Лолита? На колко години е героинята в романа?

На нея и е харесало и на него му е харесало. Иначе нямаше да го правят.

Тука можем да си коментираме колкото искаме - щом е доброволно и и двамата искат никой не може да ги спре. Независимо от възрастта.

12 години наистина е доста малка възраст, всъщност е незаконно и може да го осъдят, но ако тя се оплаче.
    Но определено е виновен за това, че не я е пазил - това е работа на по-опитния или да я пази или да и обясни как да се пази.
    ... но ние живеем във време, когато възрастта играе голяма роля. И най-вече темата се отнася до ГЛУПОСТТА и БЕЗОТГОВОРНОСТТА на "малката голяма сладурана ".
    Съдейки и по безотговорността на "готиния и обичания Г.", си правя извод, че ако се установи наличието на бременност и тя му каже, той ще я изрита (съответно няма да участва в заплащането на евентуален аборт). А тя друг адекватен избор освен аборта няма.

Град
    във филма, заедно със саундтрака
    LovePoisoned, напълно съм съгласна. Виновни са си и двамцата. Невинни няма.
    За тея неща са нужни двама.
    There's only two types of people in the world:
    the ones that entertain and the ones that observe.
    Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
    Dont like the backseat-gotta be first!

Цитирай Първоначално написано от angellove
    LovePoisoned, напълно съм съгласна. Виновни са си и двамцата. Невинни няма.
    За тея неща са нужни двама.
    +1 определено са нужни двама

и аз съм съгласна с авторката. не разбирам от къде дойде тая мода моми4енца на по 12 да ходят с мом4ета на по 25. аз се 4удя и тия големи мъже не ги ли е срам от околните като ги виждат да се разкарват насам-натам с деца, щото то на 12 кво дете си си.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

хахахаха Педофил!!!Още 1-2 годинки и можеше да и е баща
    Fitness Forever

Мега фен
    Град
    София
    12 годишна с 26 годшен.Само като прочетох эаглавието и ми стана смешно.Эвучи абсурдно,дори жалко.Жалко,че едно ДЕТЕ на 12,може да се склони да направи подобна простотия с МЪЖ на такава въэраст.И жалко,че един мъж на 26,който се предполага ,че е 10 пъти по-эрял от това дете,всъщност е направил същото.Това е чиста педофилия от страна на тоэи мъж.Просто не энам какво повече да кажа,иэумена съм.
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    Боожжеее 12 Момичето не го обвинявам,въпреки,че и тя е виновна,че не е мислила.Но не мога да разбера 20 и кусур годише н мъж какво ще намери в дете?!Брат ми е на 28 и не си представям да ми доведе пикла,по-малка от мен за да я нае*е Вярно,че съм само 2 години по-голяма от пиклето,вярно,че правя секс,но съзнавам отговорностите съвсем ясно и става дума за човек,когото обичам и който ме обича...Но каква любов може да изпита голям мъж,към чаве на такива години,че може да му е племенничка или сестричка?!

ОМГГГ
    интересно ми е - кой е по голямото дете, 12годишното момиче или тоя ... мъж.... Смисъл... какъф човек е този който ще се хване с дете... това е извратено ... и просто не ми го побира ума... и 2мата са за биене ...

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    аз познавам едно момиче дет е на 13 а ходи с 31 годишен мъж и като и намекнеш,че той е голям за нея тя казва: "Аз го обичам и той много ме обича " ... каква е тая обич ... ... А по темата ако той е с 1-2 години по голям може да и е баща
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Да ги ева в малолетните ку**и.... Аз като бях на 12 си мислех че 2 лева са много пара и нз кво едва ли не мога да си взема с тях и се кефех като излзах на сокче за около два часа с някоя приятелка и на мобилния телефон който ми подариха на 12-ти рожден ден .... А днешните хлапартии на по 12 се е**т , пушат , другират и кво ли още не... И есто се сблъсквам със подобни индивиди и все повече се отчайвам , защото еидн ден милата ни държавица ще е в ръцете на такива като тях и не ми се мисли какви времена ще са... На 12 ме беше срам да поканя гаджето си , ако мога да го нарека тогава , на рожденния си ден , а днешните пикли си е**т ... Мога още много да говоря по темата , но ще спра до тукл , защтоо с всяка следваща дума все повече нерви хабя и се ядосвам ....

awe tva momi4e dobre li e s glavniq kak 6i tragne s 26 godi6en pri polojenie 4e tq e edva na dvanaise i toi iska samo edno ne6to ot neq. Bahti kurveto i nakraq sama 6i si 6tot e mn umna pfff neam dumi prosty

така е .... тва е положението в нашата мила родина .................. МНОГО ЗОР ШЕ ВИДИМЕ ДОКАТО СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА ИЗОБЩО

Град
    Ин дъ мидъл оф ноууер!
    В наше време АБСОЛЮТНО ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО!Тфа е,тряа да се приеме ...
    EveRytHing Is poSSible...
    ...Smile only in the Darkness...
    Death...That's How I Wanna Be...

Град
    На изток от рая
    Абе то вече всяка втора е такава.
    Пък да не говорим,че всяка пикла на 12-14 пуши,пие и се ебе като за световно!
    Такива са още от малки,не ми се мисли,какви ще станат след 5-10 години.
    Всички си развалят живота от малки!

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    През оная ми работа е за т'ва лапе...

Guest
    ххахаахаххахххаа наивни тъпи путчици и гадни дърти педофили, какво да кажа... България!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си