- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 12-годишна с 26-годишен?!?
Някой чел ли е Лолита? На колко години е героинята в романа?![]()
На нея и е харесало и на него му е харесало. Иначе нямаше да го правят.
Тука можем да си коментираме колкото искаме - щом е доброволно и и двамата искат никой не може да ги спре. Независимо от възрастта.
12 години наистина е доста малка възраст, всъщност е незаконно и може да го осъдят, но ако тя се оплаче.
Но определено е виновен за това, че не я е пазил - това е работа на по-опитния или да я пази или да и обясни как да се пази.
Първоначално написано от angellove
извинявай, но какво нередно има точно в този профил ми е интересно?![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
добре нестига че е спал с нея накрая и бебе незнам за мене поне е прекалено ... Miho915 немисля че това с аборта дали той ще го плати има голямо значение аборт на тази възраст е най-лошото за едно момиче има прекалено много рискове а и има много начини за да не се стига чак дотам ... аа колкото за лолита ... все пак е героиня от книга нима всички мъже трябва да са като казанова например (не че небиха искали ама това е др въпрос)...
дам , аз имам много приятелки които ходят с по големи от тях но гледат да спазват някаква максимална разлика от 3-4 години .... аз лично сам ходил с по големи от мен но не повече от 2 години разлика ... тва е друг въпрос .. така че те сами са си виновни ся да се оправят ... нас не на бърка нали така , трябва от тва да си извлечеме поука и да не повтаряме гресхката им![]()
parvo tq trqbva da e luda da tragne s takav se pak tfa sa 14 godini razlika,2ro toi e basi i pedofila i treto mai tfa momi4ence e palna k*rva za da se navie s takav da tragne 6toto se pak edno 26 godi6no mom4e iska sex ... Prosto sam potresena ..![]()
![]()
Ъъъ те на 12 имат ли редовен цикъл изобщо, че да забременеят?![]()
Don't worry, be happy!
angel_love_ права си , така е ,последствията при всички случаи ще са много големи
Bubbly за редовен цикъл неможе и да се говори то има много момичета ,които дори нямат цикъл на тази възраст ,но това е типичен пример ,че риска винаги си съществува ... пазете се малко бе хора ...
Абе не слагайте всички под общ знаменател!Моят приятел например,е 6 години по голям от мен,заедно сме вече 2 месеца и той думичка не е обелил за секс.Дори започнах да се притеснявам да не би да му има нещо ,но поговорихме на тази тема и той сподели ,че си е напълно нормален,просто иска да сме сигурни че го искаме и аз и той и иска АЗ да не се притеснявам.Той се опасява най-вече да не помисля че е с мен само заради секса...наистина се обичаме!Понякога фразата "За любовта няма възраст" се оказва вярна.Обаче ,може да съм само 2 години по-голяма от мацката с 26 годишния ама ми се струва малка...Хората са различни,аз на нейните години дори не мислех за това ,но в същото време бях в час с нещата и мисля че не бих се поддала на чак толкова по-възрастен от мен човек...но не слагайте всички под общ знаменател!
EveRytHing Is poSSible...
...Smile only in the Darkness...
Death...That's How I Wanna Be...
Към двете Angel Love-чета ( :P ): И двамата имат мозък. Само че кой ти го използва. Този лапешки мозък явно е хванал бая мухал, защото самата тя определя връзката в писмото като "сериозна". И това не е толкова смешно колкото жалко. А иначе защо му е на "готиния чичко" да се замисля?! Точно обратното, явно той е бил кардиналния, когато са се обвързали в тази "така сериозна и пълна с любов и искрени чувства връзка", следователно него не го е еня за нищо. ТЯ е трябвало да мисли, ама мозъкът й като е мухлясъл.
Кефа си по-скоро е правил той, а тя се е славила с голямото си гадже. Ама последствията са ясни.
Относно влиянието на медиите. Да, определено е силно. Но човек има мозък и може да го отърве от мухала, нали?Когато наблюдавах няколко типични чалга клипа, аз се отвратих ТОТАЛНО и си казах - никога няма да бъда такава.
Аз.. аз дори не разбирам какво печелят тези лапета от този курвенски имидж - а, да - единствено "сериозни" връзки с педофили. Айде, изключение са 15< момичетата, които имат мааалко повече мозък и биват заглеждани от връстници.
BTW, рискът си го има, дори и менструацията да се проявява нередовно. Защото най-много време трае овулацията.И дори и да си в цикъл, можеш да станеш майка, а бащата да е с 14 години по-голям от теб, защото, както пишеше в един от последните броеве на "БРАВО", сперматозоидите живеят около 6 дена, че и повече...
... но ние живеем във време, когато възрастта играе голяма роля. И най-вече темата се отнася до ГЛУПОСТТА и БЕЗОТГОВОРНОСТТА на "малката голяма сладуранаПървоначално написано от panther
![]()
".
Съдейки и по безотговорността на "готиния и обичания Г.", си правя извод, че ако се установи наличието на бременност и тя му каже, той ще я изрита (съответно няма да участва в заплащането на евентуален аборт). А тя друг адекватен избор освен аборта няма.
LovePoisoned, напълно съм съгласна. Виновни са си и двамцата. Невинни няма.
За тея неща са нужни двама.![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
+1 определено са нужни двамаПървоначално написано от angellove
и аз съм съгласна с авторката. не разбирам от къде дойде тая мода моми4енца на по 12 да ходят с мом4ета на по 25. аз се 4удя и тия големи мъже не ги ли е срам от околните като ги виждат да се разкарват насам-натам с деца, щото то на 12 кво дете си си.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
хахахаха Педофил!!!Още 1-2 годинки и можеше да и е баща![]()
Fitness Forever
12 годишна с 26 годшен.Само като прочетох эаглавието и ми стана смешно.Эвучи абсурдно,дори жалко.Жалко,че едно ДЕТЕ на 12,може да се склони да направи подобна простотия с МЪЖ на такава въэраст.И жалко,че един мъж на 26,който се предполага ,че е 10 пъти по-эрял от това дете,всъщност е направил същото.Това е чиста педофилия от страна на тоэи мъж.Просто не энам какво повече да кажа,иэумена съм.
[size=7][b][u]fosse cos
Боожжеее 12Момичето не го обвинявам,въпреки,че и тя е виновна,че не е мислила.Но не мога да разбера 20 и кусур годише н мъж какво ще намери в дете?!Брат ми е на 28 и не си представям да ми доведе пикла,по-малка от мен за да я нае*е
Вярно,че съм само 2 години по-голяма от пиклето,вярно,че правя секс,но съзнавам отговорностите съвсем ясно и става дума за човек,когото обичам и който ме обича...Но каква любов може да изпита голям мъж,към чаве на такива години,че може да му е племенничка или сестричка?!
![]()
аз познавам едно момиче дет е на 13 а ходи с 31 годишен мъж и като и намекнеш,че той е голям за нея тя казва: "Аз го обичам и той много ме обича " ... каква е тая обич ...... А по темата ако той е с 1-2 години по голям може да и е баща
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
Да ги ева в малолетните ку**и.... Аз като бях на 12 си мислех че 2 лева са много пара и нз кво едва ли не мога да си взема с тях и се кефех като излзах на сокче за около два часа с някоя приятелка и на мобилния телефон който ми подариха на 12-ти рожден ден .... А днешните хлапартии на по 12 се е**т , пушат , другират и кво ли още не... И есто се сблъсквам със подобни индивиди и все повече се отчайвам , защото еидн ден милата ни държавица ще е в ръцете на такива като тях и не ми се мисли какви времена ще са... На 12 ме беше срам да поканя гаджето си , ако мога да го нарека тогава , на рожденния си ден , а днешните пикли си е**т... Мога още много да говоря по темата , но ще спра до тукл , защтоо с всяка следваща дума все повече нерви хабя и се ядосвам ....
awe tva momi4e dobre li e s glavniq kak 6i tragne s 26 godi6enpri polojenie 4e tq e edva na dvanaise i toi iska samo edno ne6to ot neq. Bahti kurveto i nakraq sama 6i si
6tot e mn umna pfff neam dumi prosty
така е .... тва е положението в нашата мила родина .................. МНОГО ЗОР ШЕ ВИДИМЕ ДОКАТО СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА ИЗОБЩО![]()
![]()
![]()
В наше време АБСОЛЮТНО ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО!Тфа е,тряа да се приеме ...
EveRytHing Is poSSible...
...Smile only in the Darkness...
Death...That's How I Wanna Be...
Абе то вече всяка втора е такава.
Пък да не говорим,че всяка пикла на 12-14 пуши,пие и се ебе като за световно!
Такива са още от малки,не ми се мисли,какви ще станат след 5-10 години.
Всички си развалят живота от малки!
През оная ми работа е за т'ва лапе...
ххахаахаххахххаа наивни тъпи путчици и гадни дърти педофили, какво да кажа... България!