- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 12-годишна с 26-годишен?!?
+1Първоначално написано от Johnny.Fontana
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
аз съм на 26 нещо искаш да ми кажеш ли?
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Еми ако чукаш 12-годишни...Първоначално написано от ZaRiBeN
да! има какво да ти се каже
надявам се да не си такъв![]()
в 12 годишна няма какво да ме възбуди...
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
това е хубавоПървоначално написано от ZaRiBeN
![]()
то и при мен е така ,въпреки че съм далеч от 26 години![]()
Това са ненормални работи...12-годишна с два пъти по-голям от нея, че и отгоре.Това вече е педофилия отвсякъде.Но в крайна сметка аз вече не се възмущавам.Като има такива, които се хващат с толкова големи - не мога нищо да направя.И на 12 години все пак трябва да имаш някакъв акъл, поне някакъв.
какви ще станат след 5-10 години? може да осъзнаят грешките си и да се поправят...Първоначално написано от aciko
![]()
и аз несъм почитател на такива разлики в годините, защото си е направо педефилия за мене, но в крайна сметка всеки сам решава за себе си. Имам приятелка на 16 години на която приятелят и миналия месец стана на 30 и немога да я опреквам за желанието и така че ... нямам кой знае какво мнение по въпроса![]()
emi az predi godina dve bqh svidetel na takiva scenka ... prosto zav1r6i mnogo lo6o 6tot roditelite na momi4eto razbraha kvi gi v1rdi tq, a da ne govorim 4e te razbraha ot klasnata i . 6tot nqkvi si priqteli i priqtelki na mom4eto (m1ja) idvaha da zapla6vat momi4eto v daskalo da go ostavi namira. Taka4e moq s1vet e tiq momi4eta daje momi4enca da ne sa zahva6tat p1rviq sre6tnat razvranik i da ne sa fukat na lqvo i na dqsto 6tot nikak ne e za pohvala!!!
![]()
![]()
![]()
+1 +1 +1Първоначално написано от v3nDe77a
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от VerryBerry
аз лично имах един прител на 22, просто познати и ми си хвалеше, че си намерил притрелка на 13и единственото нещо което успях да направя като реакция беше да му се изсмея и заедно с това ми падна много в очите като човек
Наистина 14 години разлика са страшно много.Но аз съм ЗА разлика до 8 години примерно и то при по голямо момиче... над 15 години.То много зависи и от характерите на хората.Аз лично вече повече от година ходя с момче 7 години по голямо от мен и все си мисля , че ако му беше само за ебането нямаше да изкараме толкова време...
Mdam. Za jalost Nimfetkite sa neshto naistina izkushavashto! No ne vsqko momichence e nimfetkaПървоначално написано от panther
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
На мене ми прилича малко на педофилия...
oo saglasna sum i az poznavam edna dte kat bqhme na po 12 se hvana s eidn na 20 i ne6ty ... Ama ne be az sq da rechem ne moa si hvana vrasnik toest moa ama rqdko shtot te mislqt kat deca oshte ne sa se izravnili akulite razbirash ?![]()
Като се сетя тая може да е от моя клас![]()
:P
и те не знаят какво искат тези момиченца.. нямам мнение по въпроса отдавна минах 12те но дори когато бях на тази възраст даже през акъла ми не е минавало да ходя с 20 и косур годишен камо ли пък да му позволявам такива неща с мен [!] пф .. ся като се замисля повечето на 12 дет го правят са момичета о.О толкова ли сме зле бе .. пф![]()
Муахахаха сега като се сетя това не е нищоЕдно момиче от предишния ми клас,от 12 годишна,след като се прое*а,тръгна с един на 55
Купуваше и маркови дрешки,кожени палта,огромни бижута и какво ли още не,които стояха гротескно на полу-детското и телце...Оттам като "скъсаха",си продължи с богати чичковци на 45-65 и до ден днешен...Най-шокиращото е,че родителите й знаят,дори се познават с въпросните мъже,но нямат нищо против,защото те подаряват и на тях разни скъпотии.Браво на родителите,кво ще кажете
![]()
Не прочетох нито едно мнение ама да се чука с 60 ако иска неми пука даи разкъса п.....а .. по новините преди малко дадоха 13 годишна родила днеска бащата на 21 на къде върви БГ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами аз съм на 13,обаче НИКОГА не бих тръгнала с някои от 16 нагоре(даже и 16 не е малко,но мисля,че е горе-долу поносимо)!!!И въобще не разбирам тези,които биха го направили...И кво от тва,че ти купува скъпи бижута и разни дрънкулки???Според мен е напълно безмислено,а хората,които биха тръгнали с толкова по-малко момиче са си чисти педофили,ако питате мен!!!
![]()
Angelus & Darla Forever!
Ето сега и мене педофил ще ме изкарате :ППП.
И аз като бях на 20 ходих с 13 годишна и вярно за малко време, но все пак. Осъзнах че общо взето няма какво да си кажем и има бая да поотраства още. Ама чак дете да и прая не бих си позволил.
ПП: А това че тя после се проеба и сега я е минал незнам си кой е друг въпрос....
ПЕДОФИЛИЯ !!!! Владо Кузов
От 4 години разлика нагоре си е чиста педофилия според мен.Имам впредвид,диапазона за момичета и момчета до 20/22 години,нагоре вече разликата е поносима.
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд