.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 106
    Цитирай Първоначално написано от Johnny.Fontana
    ххахаахаххахххаа наивни тъпи путчици и гадни дърти педофили, какво да кажа... България!
    +1
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    аз съм на 26 нещо искаш да ми кажеш ли?
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ZaRiBeN
    аз съм на 26 нещо искаш да ми кажеш ли?
    Еми ако чукаш 12-годишни...
    да! има какво да ти се каже
    надявам се да не си такъв

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    в 12 годишна няма какво да ме възбуди...
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ZaRiBeN
    в 12 годишна няма какво да ме възбуди...
    това е хубаво

то и при мен е така ,въпреки че съм далеч от 26 години

Град
    Бургас
    ujassssssss

Мега фен Аватара на koalka
    Това са ненормални работи...12-годишна с два пъти по-голям от нея, че и отгоре.Това вече е педофилия отвсякъде.Но в крайна сметка аз вече не се възмущавам.Като има такива, които се хващат с толкова големи - не мога нищо да направя.И на 12 години все пак трябва да имаш някакъв акъл, поне някакъв.

Цитирай Първоначално написано от aciko
    Абе то вече всяка втора е такава.
    Пък да не говорим,че всяка пикла на 12-14 пуши,пие и се ебе като за световно!
    Такива са още от малки,не ми се мисли,какви ще станат след 5-10 години.
    Всички си развалят живота от малки!
    какви ще станат след 5-10 години? може да осъзнаят грешките си и да се поправят...

Град
    Stara Zagora
    и аз несъм почитател на такива разлики в годините, защото си е направо педефилия за мене, но в крайна сметка всеки сам решава за себе си. Имам приятелка на 16 години на която приятелят и миналия месец стана на 30 и немога да я опреквам за желанието и така че ... нямам кой знае какво мнение по въпроса

emi az predi godina dve bqh svidetel na takiva scenka ... prosto zav1r6i mnogo lo6o 6tot roditelite na momi4eto razbraha kvi gi v1rdi tq, a da ne govorim 4e te razbraha ot klasnata i . 6tot nqkvi si priqteli i priqtelki na mom4eto (m1ja ) idvaha da zapla6vat momi4eto v daskalo da go ostavi namira. Taka4e moq s1vet e tiq momi4eta daje momi4enca da ne sa zahva6tat p1rviq sre6tnat razvranik i da ne sa fukat na lqvo i na dqsto 6tot nikak ne e za pohvala!!!

Цитирай Първоначално написано от v3nDe77a
    Цитирай Първоначално написано от Johnny.Fontana
    ххахаахаххахххаа наивни тъпи путчици и гадни дърти педофили, какво да кажа... България!
    +1
    +1 +1 +1
    Did You Hear About The Man , That Can't Be Destroyed ?!

http://stefanbloggs.aha.bg

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Съгласна съм с теб,но ти неможеш да накараш някое 12годишно девойче да те разбере..нека прави каквото е решила,пък последствията няма да си закъснеят
    +1

Град
    Elit Way School
    аз лично имах един прител на 22, просто познати и ми си хвалеше, че си намерил притрелка на 13 и единственото нещо което успях да направя като реакция беше да му се изсмея и заедно с това ми падна много в очите като човек

Наистина 14 години разлика са страшно много.Но аз съм ЗА разлика до 8 години примерно и то при по голямо момиче... над 15 години.То много зависи и от характерите на хората.Аз лично вече повече от година ходя с момче 7 години по голямо от мен и все си мисля , че ако му беше само за ебането нямаше да изкараме толкова време...

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от panther
    Някой чел ли е Лолита? На колко години е героинята в романа?

На нея и е харесало и на него му е харесало. Иначе нямаше да го правят.

Тука можем да си коментираме колкото искаме - щом е доброволно и и двамата искат никой не може да ги спре. Независимо от възрастта.

12 години наистина е доста малка възраст, всъщност е незаконно и може да го осъдят, но ако тя се оплаче.
    Но определено е виновен за това, че не я е пазил - това е работа на по-опитния или да я пази или да и обясни как да се пази.
    Mdam. Za jalost Nimfetkite sa neshto naistina izkushavashto! No ne vsqko momichence e nimfetka
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    На мене ми прилича малко на педофилия...

Повече от фен
    oo saglasna sum i az poznavam edna dte kat bqhme na po 12 se hvana s eidn na 20 i ne6ty ... Ama ne be az sq da rechem ne moa si hvana vrasnik toest moa ama rqdko shtot te mislqt kat deca oshte ne sa se izravnili akulite razbirash ?

Фен Аватара на ABF
    Град
    В мазЪта да го ева !
    Като се сетя тая може да е от моя клас :P

и те не знаят какво искат тези момиченца.. нямам мнение по въпроса отдавна минах 12те но дори когато бях на тази възраст даже през акъла ми не е минавало да ходя с 20 и косур годишен камо ли пък да му позволявам такива неща с мен [!] пф .. ся като се замисля повечето на 12 дет го правят са момичета о.О толкова ли сме зле бе .. пф

Голям фен
    Муахахаха сега като се сетя това не е нищо Едно момиче от предишния ми клас,от 12 годишна,след като се прое*а,тръгна с един на 55 Купуваше и маркови дрешки,кожени палта,огромни бижута и какво ли още не,които стояха гротескно на полу-детското и телце...Оттам като "скъсаха",си продължи с богати чичковци на 45-65 и до ден днешен...Най-шокиращото е,че родителите й знаят,дори се познават с въпросните мъже,но нямат нищо против,защото те подаряват и на тях разни скъпотии.Браво на родителите,кво ще кажете

Град
    Варна
    Не прочетох нито едно мнение ама да се чука с 60 ако иска неми пука даи разкъса п.....а .. по новините преди малко дадоха 13 годишна родила днеска бащата на 21 на къде върви БГ

Ами аз съм на 13,обаче НИКОГА не бих тръгнала с някои от 16 нагоре(даже и 16 не е малко,но мисля,че е горе-долу поносимо)!!!И въобще не разбирам тези,които биха го направили...И кво от тва,че ти купува скъпи бижута и разни дрънкулки??? Според мен е напълно безмислено,а хората,които биха тръгнали с толкова по-малко момиче са си чисти педофили,ако питате мен!!!
    Angelus & Darla Forever!

Ето сега и мене педофил ще ме изкарате :ППП.
    И аз като бях на 20 ходих с 13 годишна и вярно за малко време, но все пак. Осъзнах че общо взето няма какво да си кажем и има бая да поотраства още. Ама чак дете да и прая не бих си позволил.

ПП: А това че тя после се проеба и сега я е минал незнам си кой е друг въпрос....

ПЕДОФИЛИЯ !!!! Владо Кузов

От 4 години разлика нагоре си е чиста педофилия според мен.Имам впредвид,диапазона за момичета и момчета до 20/22 години,нагоре вече разликата е поносима.
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си