.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 106 от общо 106
    Град
    in your sweet dreams
    незнам снощи дали някой е гледал новините по BTV , но даваха че 13 годишно лапенце е родило здраво бебе бащата е на 23 ! момичето е искала от рано да стане майка , още от 11 годишна но тогава не е можела да износи бебето Бащата имал проблеми с личните документи а сега може би и с властите това си е чисто педофилие !!! а не друго ами 12 годишните пикли направо незнаят каква отговорност е това да отглеждаш бебе ....
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Re: 12-годишна с 26-годишен?!?

Цитирай Първоначално написано от LovePoisoned
    Миналата година, малко преди коледната ваканция, четох в "Хай клуб" едно писмо на 12-годишно момиче, което "преди 2 месеца си хванало гадже на 26. Бил много готин и много го обичала. Но преди две седмици сгазили лука." - правили секс и сега "май била бременна" - повръщане, виене на свят, закъсняване на менструацията... Подписано от: Малка_Сладуранка (аз вече като виждам такива никове след писма, описващи глупост, си правя мнение за човека ).

Та въпросът ми е не само до безотговорието и глупостта на тези к***и, но и до това - нормално ли е да ходиш с 26-годишен (14 год. разлика), с човек, който още няколко години и може да ти е чичо... Какво според вас намират тези "мъже" в такива лапетии?! Дали е въпрос на интереси и после да се хвалиш, че си спал с 12-13-годишна... Друг пример... една от моето даскало на 13 се хвалеше, че за 4 часа "ходила" с някакъв на 22 и "после го разкарала набързо". Какъв според вас е смисълът на тези тъпи, да не кажа абсурдни, връзки?! Какво печелят децата, а и баткото, от това?! Не е ли хиляди пъти повече за предпочитане да тръгнеш с някой колкото теб или 4 години по-голям (според мен за тийновете това е макс. разлика). Аз като видя някой голям, нищо не си мисля - гледам да си търся хора на моя акъл. Толкова ли тези дечица се мислят за "големи каки", че не могат да си хванат връстник?! И какво по дяволите, защото така и не разбирам, получава големият?! Пък и то от самите думи на момичето, че "много го обичала" се вижда глупостта й - не може ли да се досети, че той я иска само за едно нещо?! Каква любов бе, дявол го взел!!? Разбира се, че той я има само за сексуалния контакт, а тя дори и след "сгазването на лука" не приема нещата насериозно. Било я страх да иде на гинеколог! (Така пишеше.) Щом ще се прави на голяма какЪ, която спи с батковци, трябва като по-голяма и да се престраши и пред гинеколога/-жката.
    Сещам се и за още един случай - бях 5 клас и едно момиче от съседната паралелка се събираше заедно със свои съученички с компанийката на 7А (тогава). Това момиче тръгна с един седмокласник. Още в началото на връзката им едно момче от моя клас, което чрез кака си познаваше всички тогавашни седмокласници, и то й каза така: "Ти не знаеш какво иска той от теб, пък и да знаеш, не можеш да му го дадеш по начина, по който той иска. Сестра ми и Б. (на една възраст) са гаджета и това нещо, което Л. ще иска от теб, вече го направиха."

Вие сте.
    Божееее,та аз със вуйчо ми имам 12 години разлика.
    Ама според мен при такива "тийнове" (щото на 12 не са и тийнове де)не може да има разлика и 4 години.А за повече да не говорим.Как си представяте някоя 12 годишна и един 18 годишен "батко" Та на 12 си още дете.Ти още не си се развил както трябва.
    На къде върви този свят?
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

marzi ne da go pro4eta cqloto... no do polovinata sam saglasen s teb

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

Цитирай Първоначално написано от DaRk_AnG3L
    awe tva momi4e dobre li e s glavniq kak 6i tragne s 26 godi6en pri polojenie 4e tq e edva na dvanaise i toi iska samo edno ne6to ot neq. Bahti kurveto i nakraq sama 6i si 6tot e mn umna pfff neam dumi prosty
    прав си ама аз не мога да разбера на тоя 26-годишен не му ли е гадно да ходи с толкова малка камо лик да спи с нея. е тфа ми е мн 4удно щото на 12 си си съвсем дете и той направо си е педофил тогава.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

малии,тая зелена фея на колко бири е?абаати бъчвата.а сигурно няма и 18г.ПУСИ КЕТ.COOL.

И за онази, която била на 12, бащата на новороденото - на 17. И ми разправяше една френдка, понеже аз изтървах новините , как я питали дали знае що е то кондом. И тя казала "презерваир" ли, нещо такова..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си