Миналата година, малко преди коледната ваканция, четох в "Хай клуб" едно писмо на 12-годишно момиче, което "преди 2 месеца си хванало гадже на 26. Бил много готин и много го обичала. Но преди две седмици сгазили лука." - правили секс и сега "май била бременна" - повръщане, виене на свят, закъсняване на менструацията... Подписано от: Малка_Сладуранка (аз вече като виждам такива никове след писма, описващи глупост, си правя мнение за човека

).
Та въпросът ми е не само до безотговорието и глупостта на тези к***и, но и до това - нормално ли е да ходиш с 26-годишен (14 год. разлика), с човек, който още няколко години и може да ти е чичо...

Какво според вас намират тези "мъже" в такива лапетии?! Дали е въпрос на интереси и после да се хвалиш, че си спал с 12-13-годишна... Друг пример... една от моето даскало на 13 се хвалеше, че за 4 часа "ходила" с някакъв на 22 и "после го разкарала набързо".

Какъв според вас е смисълът на тези тъпи, да не кажа абсурдни, връзки?! Какво печелят децата, а и баткото, от това?! Не е ли хиляди пъти повече за предпочитане да тръгнеш с някой колкото теб или 4 години по-голям (според мен за тийновете това е макс. разлика). Аз като видя някой голям, нищо не си мисля - гледам да си търся хора на моя акъл. Толкова ли тези дечица се мислят за "големи каки", че не могат да си хванат връстник?! И какво по дяволите, защото така и не разбирам, получава големият?! Пък и то от самите думи на момичето, че "много го обичала" се вижда глупостта й - не може ли да се досети, че той я иска само за едно нещо?! Каква любов бе, дявол го взел!!? Разбира се, че той я има само за сексуалния контакт, а тя дори и след "сгазването на лука" не приема нещата насериозно. Било я страх да иде на гинеколог! (Така пишеше.) Щом ще се прави на голяма какЪ, която спи с батковци, трябва като по-голяма и да се престраши и пред гинеколога/-жката.
Сещам се и за още един случай - бях 5 клас и едно момиче от съседната паралелка се събираше заедно със свои съученички с компанийката на 7А (тогава). Това момиче тръгна с един седмокласник. Още в началото на връзката им едно момче от моя клас, което чрез кака си познаваше всички тогавашни седмокласници, и то й каза така: "Ти не знаеш какво иска той от теб, пък и да знаеш, не можеш да му го дадеш по начина, по който той иска. Сестра ми и Б. (на една възраст) са гаджета и това нещо, което Л. ще иска от теб, вече го направиха."
Вие сте.