- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Предстоящи концерти (пънк,ой!,ска,хардкор,метъл, ок)
Bzz - Power Rock from France
четвъртък 14.02 в Swingin' Hall, София, подгряваща група - Насекомикс
петък 15.02 в Петното, Пловдив, подгряваща група - Насекомикс, afterparty в Найлона
събота 16.02 в Jam, Стара Загора
неделя 17.02 в Bckstage, София, подгряваща група Pumpkin Temp
myspace.com/bzztrio
Аз ще ходя..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Еми аз пък мога да кажа баси софийските педали са тези Насекомикс,които ще подгряват френцузите..
Преди седмица някъде си говоря с Ники-организатора на този концерт..
Разяснявахме въпроса,че подгряващата група Е много важна за самият концерт и определяща за това колко хора ще дойдат..
И Ники ми се оплаква,че..не искал да работи повече с тези Насекомикс,но те са му се обадили и му искали 500 лв (без бъзик) за да подгряват френската група..
И той им отказал,разбира се..а те му скрили цялата реклама за концерта,флайъри,плакати и тн,и се обадили на френската група да й се оплачат от организатора..
Смях,смях..
Жалко е,че не е успял да ги разкара..
Иначе,да,малко на педераси мязат,ама и по-странни съм виждала като Бъблъ Гъм Скрю..чийто китарист,направо си сабу гащите и се надупи ..![]()
Dwight D. Eisenhower
Ем по такива "хомо" концерти..
няма пого,мош и други,напротив..има доста мъже,които танцуват "странно"..
Аз съм водила един приятел,който слуша предимно хардкор, на такъв концерт и той ми каза,да го пазя от онзи пич ей там..защото му изглеждал подозрителен..
А всъщност пича си съвсем хетеро,това че носи впити дънки и има завързано леопардово,копринено шалче на врата,нищо не значи..
Пък като те кефи музиката не ти пука особено..
Примерно аз се кефя на такива лигави мероприятия,но ще ходя и на Ой Поллой където ще ме смачкат на кайма.![]()
Dwight D. Eisenhower
Kiss i Metallica идват твърдо![]()
http://www.katehizis.com/
вижте списъка с концертите в сайта има и Металика и Кис!![]()
За да видете списъка с концерти отидете на новини ,предстоящи събития там ги пише всички концерти !
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
[quote="RAWRRR"]Ем по такива "хомо" концерти..
няма пого,мош и други,напротив..има доста мъже,които танцуват "странно"..
Аз съм водила един приятел,който слуша предимно хардкор, на такъв концерт и той ми каза,да го пазя от онзи пич ей там..защото му изглеждал подозрителен..
А всъщност пича си съвсем хетеро,това че носи впити дънки и има завързано леопардово,копринено шалче на врата,нищо не значи..
/quote]
Любо Калая?
"It is the absolute right of the state to supervise the formation of public opinion."
-Joseph Paul Goebbels
Бахти прякора.....
И не не ставаше дума за него,а за един пловдивчанин,както и да е.
Dwight D. Eisenhower
Ем..първата ми асоциация с Калая,е Кале..
Аз познавам само един пънкар,който се казва Любо..и е твърде свестен,за подобни асоциации..
А и е дърт вече за такива детски щуротии..
Dwight D. Eisenhower
Да,същния е..
Емо ни запозна .Един нисичък и синеок,нооо както и да е.
Dwight D. Eisenhower
Бланк Дженерейшън на 4ти април.![]()
Dwight D. Eisenhower
баш на рожденния ден на майка ми..Първоначално написано от RAWRRR
:>
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Е,ти знаеш как ще я направиш много щастлива,надявам се си все толкова упорит и напредваш.
Dwight D. Eisenhower
Емо ми писа,че на 4ти ще свирят..Първоначално написано от exploitedteen
ама гледам на 4ти на същото място ще има рокабили концерт,групата е Бълетс,да не би да са подгряващи Бленк Дженерейшън ,или се бъркам?
Dwight D. Eisenhower
бавно но славно..Първоначално написано от RAWRRR
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ае Blank Genration ли беше оная калпава банда дето Емо им е барабанист и свиреха някви провалчени кавъри на Моторхед? Или тва бяха Teraways???
"It is the absolute right of the state to supervise the formation of public opinion."
-Joseph Paul Goebbels
калпава ама друг път..Първоначално написано от Totenkompf
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Значи не са Blank Generation. Щото той е барабанист и на една рокендрол банда дето свирят кавъри на Моторхед, ама нещо изобщо не ме кефят.Първоначално написано от exploitedteen
-Joseph Paul Goebbels
Бленк дженерейшън свирят кавъри,Терауейс свирят авторски неща..
Втората група се е разпаднала вече.
Totenkompf,за кой концерт става въпрос,че са свирили провлачени кавъри,за този на дъ интелекшуълс ли?
Днес уейв паритио беше сууууупер боза.
Dwight D. Eisenhower