- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кой член от вашето семейство?....
Кой член от вашето семейство обичате най-много?
И кой най-малко?
offline forever!
Обичам всички по равно....![]()
Сестра ми, майка ми и баба ми са преди всички останали.Другите всички си ги обичам по равно
Ми най-много майка ми,сестра ми и леля ми.Това са хората,който ме разбират наи-добре.
;]
Не съм се замислял ... не смятам и да го правя![]()
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
vsi4ki si gi obi4am ednakvo. tova 4e gi obi4am po razli4en na4in ne ozna4ava, 4e nqkoi obi4am po-malko ili pove4e. su6toto e i za privurzanostta.
+1 !!!Първоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
всички по равно , но като че ли на сестра ми братовчедката и братовчед ми( като изключа мама и татко) имам голямо доверие и винаги съм готова да им помогна . Може би защото сме прекарвали цялото си детство заедно и все един на друг сме разчитали особено аз и братовчед ми и братовчедката защото сестра ми е по малка от нас .![]()
No martini .. no party..
nikoi ne obi4am.
a nai mnogo mrazq ba6ta mi.
Първоначално написано от EmanueLa^_^
![]()
![]()
Себе си броим ли?
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Най-много обичам баща ми, сестра ми и брат ми.![]()
А най-малко майка ми.
Не знам кой обичам най - много, но знам с кой ми е най - приятнобаща ми и леля ми...
Най ми е неприятна сестра ми май, прекалено е наивна и все се води по-тъпите и приятелки, а не обичам хора без мнение
![]()
Всички ги обичам,но все пак сестра ми,дядо ми по бащина линия и малкото ми братовчедче ги чувствам по-специални!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
майка ми/сестра ми
баща ми/баба ми /ако се брои/![]()
maika mi,sestra mi i bashta mi..tqh obicham nai-mnogoostanalata roda-kolkoto trqbva
[!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]
Както искаш.Все пак ти също си член на семейството тиПървоначално написано от Sam90'
![]()
offline forever!
Emi vsi4ki gi obi4am po ravno no nai-simpati4na mi e mama![]()
Az NaI sI oBichAm BaBa mIsLeD tFa Sa VsIchkI oStAnaLi
майка ми и сестрами най-много а другите по равно
най-много като че ли мама..тя е на по-преден план..и след туй-тати,брат ми и баба..а родата след тях![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...