- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- АНКЕТЧИЦА-ЗА МОМИЧЕТАТА
еми от тия само с футболисти съм имала връзки..за тва за тях гласувам..Има големи сладури![]()
![]()
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
Футболисти или музиканти....не че и на баскетболистите бих отказала... :P![]()
:P
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
пффф най хубу каратисти...ама ударите в главата са повече от при футбола...дз футболистите са идиоти...а музикантите били нежни души...някой зъл метъл да видим колко е нежен...
мъжко съм просто изказвам мнение (предимно флуудя)
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Според мен темата не струва ( нищо лично към авторката) просто са дадени само 3 типа момчета , , а са много повече от това ! Аз съм за каратисти![]()
![]()
( моя и аз сме каратисти)
1-во място за музикантите
2-ро място за баскетболистите ..
От класацията изпадат :
- футболиситите ( просто аман от, самочувствието им ) не всички са такива, но все пак отпадат !
Общо взето все ми е таяНе избирам човека до себе си по спорт или или хоби
Но като се позамисля за тея трите типа....баскетболисти-високи са,а аз харесвам високи :P Музиканти също ок,харесвам музиката
А футболистите-нещо не ме влекат,както казват някои,наистина повечето са надути и най-лошото-прости ...
![]()
Ако трябва да говоря за тези , които са в калсацията ( макр че хич не ми се нрави ) и аз бих ги класарала така , макар че не е важно какъв е ( музикант , плувец , художник и т.н) а какво е вътре...Първоначално написано от bRigHt [!
Аз предпочитам футболисти!Даже пича дето съм си харесала играе футбол!О напраВо се разтапям по него,но даскалицата по рисуване само вика : ''Момичета знайте си цената!Махнете ги тия футболисти!''
Направо ме убива,но е много добра!Та отклоних се от темата!Извинявайте!!Ма Си е за рев само ако ми падне!
РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`
за футболистите бих искала да допълня ,че от футболист до футболист има огромна разликате са няколко вида ако мога да ги разделя има някои които просто тренират футбол , но това не значи ,че са футболисти има други които използват самата думата футболист за да се правят на гъзари ,а всъшност ако ги накараш да изиграят някой мач ще бягат като куци коне подир топката и като я стигнат ще се пазят да не ги опари . Колкото до професионалните футболисти мисля, че прекалено много внимание им се обръща от медиите които за една тяхна изцепка я преувеличават стократно така ,че разграничавайте футболист от футболист
![]()
No martini .. no party..
Повечето ми са били футболисти![]()
Ако снегът беше кокайн, аз щях да бъда снегорин
АВТОРЪТ СЪМ АЗПървоначално написано от Dark_Angel_F
![]()
Упссссссссс съжелявам ... Нещо съм се объркалаПървоначално написано от Miho915
![]()
emi li4no az mn se zahva6tam s futbolisti ama sa mn typi par4eta pove4eto .. a basketbolistite i sa mnogo nesarazmerni po4eto kato stylbove sa visoki![]()
![]()
![]()
![]()
Баскетболистчета , моито мило навремето играеше баскетбол!!! Пак и не само затва ми харесват !!!![]()
Аз съм бивш футболист , настоящ музикант...
От футбола не съм станал по-надут или по-тъп..
Е да имах ръста на Никола Жигич и да играех предимно с глава ..то от ударите са щели да умрат доста мои клетки /както вие се изразихте/
4ovek ne se opredelq sprqmo hobitata si,vapreki 4e naistina mom4etata sportisti sa mnpo otgovorni vazpitani i seriozni,no az glasuvah za muzikanti za6toto sa po duhoviti otneseni santimentalni
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Като баскетболистка гласувам за баскетболистите :Р![]()
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
Музикант...![]()
Но бих предпочела по-скоро някой, за който музиката е по-скоро хоби, а не основно занимание. По-скоро любител. Господата от блек и дет метъл групите май малко не биха ми се понравили толкова...![]()
Спомням си първия път, когато видях приятеля ми с китара в ръце - цялата изтръпнах само при гледката, имах чувството, че ако се загледам повече от няколко части от секундата в него, ще се зазяпам глупаво в него...![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
oooooooo za men sa futbolistite![]()
![]()
![]()
Баскетболист мн ясно![]()
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
нека си признаяфутболистите са си ми слабост,не че всеки футболист е красавец,но с тези мускули,тези потни телца...
![]()
Ако искаш да разсмееш Бог,
разкажи му плановете си!!!