- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- АНКЕТЧИЦА-ЗА МОМИЧЕТАТА
Мусколест музикант с талант.![]()
мм.. така е най-добре![]()
затрудних семузикантът го изключвам въобще от класацията... футболист или баскетболист... не харесвам баскета, ама там момчетата са високи и мускулести, с което си ловят бонусчета
обаче повече разбирам от футбол и ми е кеф да гледам... ух, не знам, едно от двете е :P
мии и аз се колебая между баскетболисти и музиканти![]()
ама футболисти-в никакъв случай
![]()
em moq e kato e kick boxior aaaaa
neka sq da si gi nadhvalvame![]()
![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
nai bi mi podhojdal ( po harakter) muzikant, no v dr otno6enia ne 4ak tolkova
![]()
Ами...футболист,музикант,ба кетболист...футболистите са мнооого сладки...и с хубави тела!![]()
![]()
![]()
![]()
Определено баскетболисти. Обожавам високи мъже![]()
![]()
Но все пак не е от такова значение
![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Музиканти и баскетболисти.![]()
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
Вече темите толкова се изчерпиха, че се чудите колко по тъпи да измисляте.
Eventful past is everclear.
ми измисли нещо ти бе
Аз може би ще ги подредя:футболист,музикант ,баскетболист...А даже и аз не знам защо![]()
Angelus & Darla Forever!
а да ги изредишПървоначално написано от *funny_bunny*
![]()
![]()
![]()
Обичам баскетболистите.
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Проблема е че ако пусна тема едва ли ще се намери някой достатъчно компетентен,за да даде смислен отговор с изключение на 10-тина юзъра.. и ти не си от тях ;>Първоначално написано от &ILoveU2
Музиканти,въпреки уникалната ми мания по футбола...Знам си че футболистите са тъпи...а аз тъпи мъже мразя...Както и да е...харесвам най-много музиканти-футболни фенове![]()
Добре съжалявам много, че не съм ти на нивото. Като не ти харесват темите пусни ти някоя пък кой знае може и да излезе нещо. Само се оплаквашПървоначално написано от FaHrEnHeit
Не го приемай вътрешно, просто си казвам мнението.Съжалявам ако съм те обидилПървоначално написано от &ILoveU2
![]()
Хах споко бе аз не се обиждам. Ако взимах навътре всичко, което ми казваха тука, щях да съм много зле. Повечето хора имат много грешно мнение. Наричали са ме курва, а бях девствена тогава![]()
![]()
![]()
да ама аз пак си изкарвам 6тици в даскало и съм си все така умен :P :PПървоначално написано от rubi
баскетболисти някак си са по секси и мн по хубавки телца имат а и са високи което о6те пове4е ми харесва
Баскетболист на 1 място
Музикант на второ
и Футболист не на трето а на последно място
futbolist4etabe moito mom4e e futbolist i nikak ne e glupav (ne go kazvam 6toto hodq s nego, naistina si e umen :P ) i mn si go obi4am.... a samiq sport mn me kefi
![]()
Като че ли баскетболистите като ги гледаш как играят изглеждат по-секси(поне за мен) , но и футболисти и баскетболисти.