.

Виж резултатите на анкетата: ОТ ПОСТАВЕНИТЕ ДОЛО ТИПОВЕ КОЙ НАЙ БИ ВИ ДОПАДНАЛ МОМИЧЕТА ?

Гласували
180. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • МУЗИКАНТИ

60 33,33%
  • ФУТБОЛИСТИ

65 36,11%
  • БАСКЕТБОЛИСТИ

55 30,56%
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 81 от общо 81
    Цитирай Първоначално написано от trittico
    Цитирай Първоначално написано от DeVoi4eTo
    ахах бих ги подредила..баскетболист музикант футболист
    абсолютно съм съгласна
    И аз..

Цитирай Първоначално написано от Undying
    Музикант.
    offline forever!

Цитирай Първоначално написано от rubi
    принципно от тук изброениете баскетболист но само по външен вид,ако има нещо като повече от няколко мозъчни клетки става....
    са не искам никой да обида но според мене футболистите нямат акЪл в главата заради многобройните удари по главата от топката(клинично доказано е че след удар по главата умират мозъчни клетки) + това всички футболисти са адски нахакани и си мислят че светът е под краката им....
    принципно ако трябва да си избирам мъж спортист ще си избера волейболист или плувец....
    мое мнение и не целя да обидя никой!!!
    e sa moito gadje e futbolist4e i te uverqvam ima si dostata4no moza4ni kletki v glavata i sq po temata padam si poev4e po futbolistite posle basketbolistite a muzikantite ne vlizat v klasaciqata
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Ми то май вече всяко второ момче е футболист.Нямам претенций

em 4estno kazano kato gl nai mn haresfani sa futbolist4etata ... pfff az puk izob6to en si padam po takia si4kite sa mi nekfi ednakfi i super ograni4eni fashion4eta ... nqmam ni6to protif de ama da ne se zanimaams takia .. po4ti si4kite sa nekfi tupanari Pak kazvam PO4tI ima i svestni ama tfa e mn rqdko
    Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си