- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дългата Коса?
Здравейте!
Това ще е първата ми тема в този форум,и се надявам да ми помогнете с така наречения ми ''проблем'',но всъщност може и да не е !
Значи,аз съм момче на 13 години,висок 177 и тежа 80 килограма,да едричък съм,но работя над това
Косата не ми е кой знае колкол дълга,бретона ми е 5 санта по дълаг от брадичката,а отзад косата ми е същата дължина както бретона!
Къпя се 3 пъти седмично-понеделник сряда и неделя.
Проблема ми е това,че момичетата от нашия клас като се доближа до тях ми викат че съм бил ''гнусен''![]()
.И все ми повтарят да се пострижа!
Но аз няма да се пострижа,каквото и да ми говорят,ще си е пускам до кръса-СЕРИОЗНО! :P
Можеби е свързано с музиката която слушам-метъл.Да много ахкат охкам пъхкат блахкат,но не ме интересува!Те да си слушат чалгата.
Не си мислете,че слушам ''метъл'' от рода на Linkin Park (кенеф) или Limp Bizkit,Evenecance (така ли се пишеше не знам,важното е,че е пумия) и такива работи.Слушам главно Death Metal и GrindCore,но някой бът и блек метъл
Обличам се главно в черно-Военни кубинки,черни дънки,черен суирчър.
Та поздрави и благодаря предварително![]()
Бъди такъв,какъвто си!
ta az malko ne rabrah kakuv e vuprosa ama kara spored mene nqma ni6to gnusno v mujakata dulga kosa stiga da ne e mazna de =) Ne moga da razbera za6to ne hrasvat dulgi kosi tez momi na mene naprimer muje s dulgi kosi sa mi slabost ama nali se se6ta6 vseki si ima vkus =) vse pak sed kato te kefi si puskai kosata i da ne ti dreme nali vse pak nai-vajnoto e ti da se haresvash
Благодаря за бързия отговор!Първоначално написано от [Kannibal_Queen
''Проблема''(ако мога така да го нареча) е какво толкова гнусно има в косата ми![]()
много рядко идвам на училище с мазна коса,единични случай са
![]()
Бъди такъв,какъвто си!
13 годишен 177 висок 80 тежи коса до кръстаПървоначално написано от Потребител:)
![]()
![]()
като станеш на 20 ще си 190 100кг с коса до петите
сексбомба
сега косата ми е около 20 санта![]()
Бъди такъв,какъвто си!
човек, вземи си изпери кожите, сериозно говоря![]()
не бе, тва са глупости, ама точно с такава дължина коса сигурно си смешничък...все едно права ли е или къдрава...та да си дойдем на думата....има невероятно яки дългокоси мъже, ама има и супер противни...не симисли, че е от косата(:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
mi na me samo ot opisanieto ti mi se povra6ta ama/.....къпеш се понеделник сряда и петък а!Пробвай да се къпеш всеки ден,може и да не ти викат ве4е 4е си гнусен
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Първоначално написано от alice sw
Ол,то че сега съм малко смешничък,да![]()
Ама с къса коса съм като някой БОРСУК![]()
![]()
косата ми е права,въпреки ,че искам накъдрена,като на Alex Webster![]()
![]()
Бъди такъв,какъвто си!
И аз бях с дълга коса...ама дори не знаех какво мислят за това..просто защото не ме интересуваше :>
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=91202 , виж тази тема.
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
emi vsa6tnost......i na men si mi gnusen!sorry arogantna sam,no pone sam iskrena
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ходи на фитнес, пък си прави квито си искаш прически!
Oh mamoo kato vida muj s dulga kosa mi idva da go izqm s parcalite![]()
samo deto s kupaneto kato si s dulga kosa trqbva po 4esti4ko da e mie6
kazvam go 6toto moita e do krusta i mi se nalaga ako ne vseki den to prez den za da ne zamqzam na --->
a otnosno kosata ne e reji moq priqtel e s dulga kosa i neznam napravo umiram kato vida takuv individ a nali znae6 4algarkite obi4am haha nabiti mo 4enca s kuso podrezani peru6ini na bodli4ki
![]()
![]()
Мерси, заключвам!Първоначално написано от namina