.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Дългата Коса?

Здравейте!
    Това ще е първата ми тема в този форум,и се надявам да ми помогнете с така наречения ми ''проблем'',но всъщност може и да не е !

Значи,аз съм момче на 13 години,висок 177 и тежа 80 килограма,да едричък съм,но работя над това

Косата не ми е кой знае колкол дълга,бретона ми е 5 санта по дълаг от брадичката,а отзад косата ми е същата дължина както бретона!

Къпя се 3 пъти седмично-понеделник сряда и неделя.

Проблема ми е това,че момичетата от нашия клас като се доближа до тях ми викат че съм бил ''гнусен'' .И все ми повтарят да се пострижа!
    Но аз няма да се пострижа,каквото и да ми говорят,ще си е пускам до кръса-СЕРИОЗНО! :P

Можеби е свързано с музиката която слушам-метъл.Да много ахкат охкам пъхкат блахкат,но не ме интересува!Те да си слушат чалгата.
    Не си мислете,че слушам ''метъл'' от рода на Linkin Park (кенеф ) или Limp Bizkit,Evenecance (така ли се пишеше не знам,важното е,че е пумия) и такива работи.Слушам главно Death Metal и GrindCore,но някой бът и блек метъл
    Обличам се главно в черно-Военни кубинки,черни дънки,черен суирчър.

Та поздрави и благодаря предварително
    Бъди такъв,какъвто си!

ta az malko ne rabrah kakuv e vuprosa ama kara spored mene nqma ni6to gnusno v mujakata dulga kosa stiga da ne e mazna de =) Ne moga da razbera za6to ne hrasvat dulgi kosi tez momi na mene naprimer muje s dulgi kosi sa mi slabost ama nali se se6ta6 vseki si ima vkus =) vse pak sed kato te kefi si puskai kosata i da ne ti dreme nali vse pak nai-vajnoto e ti da se haresvash

Цитирай Първоначално написано от [Kannibal_Queen
    ]ta az malko ne rabrah kakuv e vuprosa ama kara spored mene nqma ni6to gnusno v mujakata dulga kosa stiga da ne e mazna de =) Ne moga da razbera za6to ne hrasvat dulgi kosi tez momi na mene naprimer muje s dulgi kosi sa mi slabost ama nali se se6ta6 vseki si ima vkus =) vse pak sed kato te kefi si puskai kosata i da ne ti dreme nali vse pak nai-vajnoto e ti da se haresvash
    Благодаря за бързия отговор!

''Проблема''(ако мога така да го нареча) е какво толкова гнусно има в косата ми много рядко идвам на училище с мазна коса,единични случай са
    Бъди такъв,какъвто си!

Фен Аватара на pomo6tplz
    Град
    zatbloka hihihi :))))))

Re: Дългата Коса?

Цитирай Първоначално написано от Потребител:)
    Здравейте!
    Това ще е първата ми тема в този форум,и се надявам да ми помогнете с така наречения ми ''проблем'',но всъщност може и да не е !

Значи,аз съм момче на 13 години,висок 177 и тежа 80 килограма,да едричък съм,но работя над това

Косата не ми е кой знае колкол дълга,бретона ми е 5 санта по дълаг от брадичката,а отзад косата ми е същата дължина както бретона!

Къпя се 3 пъти седмично-понеделник сряда и неделя.

Проблема ми е това,че момичетата от нашия клас като се доближа до тях ми викат че съм бил ''гнусен'' .И все ми повтарят да се пострижа!
    Но аз няма да се пострижа,каквото и да ми говорят,ще си е пускам до кръса-СЕРИОЗНО! :P

Можеби е свързано с музиката която слушам-метъл.Да много ахкат охкам пъхкат блахкат,но не ме интересува!Те да си слушат чалгата.
    Не си мислете,че слушам ''метъл'' от рода на Linkin Park (кенеф ) или Limp Bizkit,Evenecance (така ли се пишеше не знам,важното е,че е пумия) и такива работи.Слушам главно Death Metal и GrindCore,но някой бът и блек метъл
    Обличам се главно в черно-Военни кубинки,черни дънки,черен суирчър.

Та поздрави и благодаря предварително
    13 годишен 177 висок 80 тежи коса до кръста
    като станеш на 20 ще си 190 100кг с коса до петите
    сексбомба

сега косата ми е около 20 санта
    Бъди такъв,какъвто си!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    човек, вземи си изпери кожите, сериозно говоря

не бе, тва са глупости, ама точно с такава дължина коса сигурно си смешничък...все едно права ли е или къдрава...та да си дойдем на думата....има невероятно яки дългокоси мъже, ама има и супер противни...не симисли, че е от косата(:
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    mi na me samo ot opisanieto ti mi se povra6ta ama/.....къпеш се понеделник сряда и петък а!Пробвай да се къпеш всеки ден,може и да не ти викат ве4е 4е си гнусен

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    човек, вземи си изпери кожите, сериозно говоря

не бе, тва са глупости, ама точно с такава дължина коса сигурно си смешничък...все едно права ли е или къдрава...та да си дойдем на думата....има невероятно яки дългокоси мъже, ама има и супер противни...не симисли, че е от косата(:

Ол,то че сега съм малко смешничък,да

Ама с къса коса съм като някой БОРСУК

косата ми е права,въпреки ,че искам накъдрена,като на Alex Webster
    Бъди такъв,какъвто си!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    И аз бях с дълга коса...ама дори не знаех какво мислят за това..просто защото не ме интересуваше :>

Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    emi vsa6tnost......i na men si mi gnusen!sorry arogantna sam,no pone sam iskrena
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Ходи на фитнес, пък си прави квито си искаш прически!

Град
    Sofia-Ov4a kupel
    Oh mamoo kato vida muj s dulga kosa mi idva da go izqm s parcalite samo deto s kupaneto kato si s dulga kosa trqbva po 4esti4ko da e mie6 kazvam go 6toto moita e do krusta i mi se nalaga ako ne vseki den to prez den za da ne zamqzam na ---> a otnosno kosata ne e reji moq priqtel e s dulga kosa i neznam napravo umiram kato vida takuv individ a nali znae6 4algarkite obi4am haha nabiti mo 4enca s kuso podrezani peru6ini na bodli4ki

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от namina
    Мерси, заключвам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си