- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Да не ходя на даскало
plss daite fast saveti kak da ne otida utre na daskalo che hich ne mi se hodims
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
еммиии изяш малко суров картов,за да вдигнеш температура!
neska izqdoh cql golqm kartof-faida nikfa![]()
еми кажи на ваще просто Лошо ми е,или боли ме копем и готово!После ако илязат изяш няколко кубчета лед,за да ти се зачерви гърлото и воала,няколко дни ше и си във вас!
mersi![]()
Това с картофа при мен не действа..можеш да спиш на отворен прозорец, и утре с гаранция си болна.![]()
ama i brat mi s mene ako spq na otvoren![]()
Бахти ... да искате да искате да сте болни, за да не ходите на даскало![]()
И к`во ще правите цял ден - ще висите пред компа :Д По-добре здрави, ама не влзиайте в час, ами си избягайте и си правете к`вот искате цял ден навън![]()
вземи един термометър, нагрей го на лампата, докато се покачи на 38 градуса, покажи го на ваще и им кажиче много ти е студено и лошо.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
tva i az 6te go probvam 4e i az se 4udq kak da se izmakna ot daskaloПървоначално написано от H8_mE
![]()
![]()
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Не знаете ли някой лекар който продава бележки? Или върви при личната си и й кажи че те боли стомаха,че имаш разтройство,повръщала си през ноща и те боли глава.Ще те натиска по стомаха да види къде те боли.Просто кажи по някое време "тука ме боли" и ще ти даде бележка + рецепта.Хвърляш рецептата и си готова![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
О,какви неща правили хората,за да изпинизят даскалото,това вървеше като бях 6-ти клас
Глей ся как става ... Ставаш сутрин обличаш се ...вашите излизат и събличаш се и си лягаш . Наспиваш се отиваш при лекаря казваш му за бележка съм ... той ти дава ... пишеш с/у датата теренце и си слагаш още няколко дена. И така до другата седмица .![]()
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
Първоначално написано от Roiroi
хахаАко имаш черни сенки правиш няколко крагчета под очите и сутринта награвяш термометъра и казваш "ох мамо не съм спала цяла нощ,имах температура" и тя вероятно ще ти каже "ох мила остани унас днес" ако не действа измисли там нещо.
![]()
Бтл и на мене не ми се ходи утре
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
horaaaa opasni ste kefite ma na maX![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
o6te sega moje6 da se pozavrti6 pokrai va6te s nqkva izma4ena fizionamiika i ako te pitat kvo ti e kaji 4e ti e nqkvo gadno kato 4 eli ti se povdiga.... posle ako si lqga6 sled tqh idi po 6umni4ko v banqta ako ti e vazmojno ili idi idi pri maikati i ikaji 4e si povarnal/a i q pitai ima li nqkvo prah4e ili hap4e 4e ti e mn zle a utre moje6 da kaje6 4e o6te ti e lo6o i 4e ima6 raztroistvo i 100/100 6te te ostavqt vka6tiposle otiva6 pri li4nata lekarka i i kazva6 sa6toto i eto ti okolo 3 dni vka6ti
pri men deistva bezotkazno vseki pat :P
Супер тъпо е вкъщи.Аз като бях болен по цял ден на компа и ми омръзна на 2-я ден.Ходи на даскало недей да се преструваш.Общувай с хора
Първоначално написано от QgoTka
проста си като банадска гъска !!!
Оооо аз ей сега си намерих 1 бележка от миналата година за 11.02![]()
.Поправих я и опаааа кой няма да е на даскало
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
mersi mersinagrqh termometyra i ma ostaviha v kashti
![]()
![]()
naistina deistvaПървоначално написано от jim_beam
:P
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
За кво ти е да се разболяваш О.о
Казваш,че ти е лошо и толкова.
Вие пък давате съвети как да се разболееЗащо ще се разболяваш нарочно?Кат гледам не си мн голям/а защото иначе нямаше да ти пука толкова
![]()