.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Хип - хоп танци в Пловдив...

така не знам дали това е правилният раздел, но просто тук реших да питам... та хора някой знае ли някакъв състав/школа за хип хоп танци в пловдив.. мм ако има значение момиче съм.. ако някой знае плс да каже къде се намира и доло горе колко е цената

щу е т'ва хип-хоп танци ?

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Има уроци по брейк някъде около площад Съеднинение..
    Даже учителя - Цецо май беше участвал в "танцувай с мен" - това шоуто на Слави Трифанов..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

м не .. не брейк.. значи нещо подобно на танците от филма степ ъп ...

Re: Хип - хоп танци в Пловдив...

Цитирай Първоначално написано от Just hear me...
    така не знам дали това е правилният раздел, но просто тук реших да питам... та хора някой знае ли някакъв състав/школа за хип хоп танци в пловдив.. мм ако има значение момиче съм.. ако някой знае плс да каже къде се намира и доло горе колко е цената
    da na pl.syedinenie ima ponedelnik.srqda i petyk ot 19:45 ima i momicheta.towa e w sgradata na plowdiwproekt dolu na partera....................uspeh

m da i az za tqh razbrah , no te sega sa se premestili do kolkoto razbrah v 4itali6te hristo smirnenski v smirnenski i trenirovkite sa vseki 4etvartak ot 19.00h v sazbota-13.00h i v nedelq-15.00h i se noselo po 2 lv na trenirovka ....

Град
    На Баскетболното игрище!
    е ти кво искаш , без пари ли да е ??

пък и тфа за танците от степ ъп яко се вкарвате в анимацийката , ебати се дразня , вече всеки втори си мечтае да танцува така и пита за "хип хоп танци" и понятие си нямате за какво питате , деба ..........
    I am what I am !!!

А ти имаш ли понятие ?

Град
    На Баскетболното игрище!
    имам
    I am what I am !!!

Цитирай Първоначално написано от LiL-Tushi

пък и тфа за танците от степ ъп яко се вкарвате в анимацийката , ебати се дразня , вече всеки втори си мечтае да танцува така и пита за "хип хоп танци" и понятие си нямате за какво питате , деба ..........
    Не само ти имаш понятие кво се прайш на разбирач И момичето кво толкова е казало ми мноо ясно,че няма да е без пари. Мн се филмираш нещо..И да hip hop танците кефят и без да си гледал step up .. Ти вече си се вкарал в "анимацийката" май май.. пфффф

Град
    На Баскетболното игрище!
    Цитирай Първоначално написано от s3nSe-me
    Цитирай Първоначално написано от LiL-Tushi

Не само ти имаш понятие кво се прайш на разбирач И момичето кво толкова е казало ми мноо ясно,че няма да е без пари. Мн се филмираш нещо..И да hip hop танците кефят и без да си гледал step up .. Ти вече си се вкарал в "анимацийката" май май.. пфффф
    забавна си ми , къде си видяла да се правя на разбирач ? айде щом си
    толкова компетентна , кажи ми какво разбираш под хип хоп танц
    I am what I am !!!

bboyn' is the original hip-hop dance. If you don't know that - you don't know shit !!!

Град
    На Баскетболното игрище!
    ама кой да го разбере ?
    I am what I am !!!

Това би трябвало да го знае всеки, който има някакви претенции, че разбира от хип-хоп културата..

Град
    На Баскетболното игрище!
    Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker
    Това би трябвало да го знае всеки, който има някакви претенции, че разбира от хип-хоп културата..
    аз не твърдя че съм много компетентен , някой неща ги научих именно от теб и Jamalska
    I am what I am !!!

Здравейте.
    Връщам вниманието към основната тема - хип хоп танците.
    Единият вариант e:
    - брейк - в група на Express our souls,
    - hip hop, r&b lyrics, swagga - в групата на SDS The Center
    За второто:
    - тренировките за големите (над 13год.) са сряда от 10ч. и от 14ч. (според смяната в училище или която ви е по-удобна) и събота и нeделя от 17:30.
    - от този месец имаме часове и за малчуганите до 12-годишна възраст - събота и неделя от 12ч.
    Всичко се случва в читалище Антим Първи, до Руския клуб.
    Може и да посетите сайта на Street Dance School The Center.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Щом си момиче, The Center - Пловдив са перфектни за теб! Таксата е 40 лв. Много съм доволна от The Center!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

аа да попитам случайно в Хасково да знаете дали има ??

Цитирай Първоначално написано от VeNiTo0
    аа да попитам случайно в Хасково да знаете дали има ??
    i az tova se 4ydq
    Prisms of light bend perception through infinite realms and parallel dimensions, across the oceans of time, reaching beyond the edge of forever...

Стара тема, а пък и кирилицата е задължителна.
    Audio ergo sum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си