- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- редно ли е двама девствени да го направят на 14 години ?
аз съм на 14 и приятелят ми се настоява д го направим ....аз се притеснявам и мисля 4е 14 е все о6те рано ... а и нито единия от двмата не го е правил преди и....се пак да не стане някои гаф смисал дане се полу4и не6то ....сеси търся някакво извинение ве4е нз какво да измсля .... а не искам да го загубя![]()
плс хелп!!!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от MyStErI
a redno li e po princip na 12-16-17 godishna vuzrast da se po4vat?kogato vse oshte VUTRESHNO ne sa se dorazvili (govoria po princip)
ako naistina ne iskash da go uzgubish niama da si tursish izvineniia a 6te sednete i 6te pogovorite 6tom se zamisliate za takiva vajni ne6ta trqbva purvo da sviknete da govorite po mejdu si kato golemi hora i togava da se po4vate
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Е тук сама си решаваш дали си готова или не. Ако не си му обесни като човек, все ше те разбере, ако ли пък не се отдайте на емоцията![]()
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
Ха![]()
Той като е на 14,само като те види гола ще свърши,пък да не говорим за какъвто и да е било контакт.
Пък и да проникне в теб,все още е малък,не може да се владее,и като нищо ще свърши вътре в теб,нищо,че имате презервативи.Не знаеш какво ще стане.
Така,че кажи му поне още една година,ако не иска да кара на чекий!
Аз съм на 14 и ми се прае секс ама за ся само бръскам чекииИскам да стана поне на 17-18 така,че моят съвет към теб е да не избързваш колкото и да ви се прае..
както каза aciko той ше свърши само като те види гола.... не казвам че сте много малки штото и аз съм г/д на вашата възраст ако се чувстваш готова направете го ако не поговорете може да те разбере![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
ами след като питаш... не, не е редно, не го правете още! малки сте! не се ли сещаш!?
Do you speak Salsa? .......
ми нз и аз като бях на 14 го направих за пръв път...
Голям размер на картинката! /machoka/
дама вале поп и имаш една терца, сложи един ас и стават 50! Редактирай си поста! Пък по темата, ми еби се ве, виж ти харесало![]()
Според мен не си готова .. изчакай..Поговорете той ако държи на теб ще те разбере ..
много белот играеш еи...Първоначално написано от Johnny.Fontana
![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
И ти ли се имаш за такъв?Първоначално написано от SWASTICA
аз мисля че ако чака майка и да одобри ще си остане девствена цял живот.... но тва си е моето мнениеПървоначално написано от SWASTICA
www.impulse.bg/PeYcHeV
Така, регистрирах се специално да "отговоря" на тази тема
Цялата работа зависи от теб самата , от това дали си готова психически , апък колкотото до физикески всеки трябва да знае че момичетата се развиват от 12 години , момчетата бих казал от 13 но може от 15 всеки е различен, все пак ако си припомните преди години "хората" не казвам са се женили , а са създавали потомства на 14 години :P .
Сега е малку по различно , от страна на закона и родителите , но от "тийн" страна т.е. (13-19) се започва секса (да се дооточня) когато си поискат .
А за това да питаш майка си ще е най-голямата глупост , но само според мен защото не я познавам, тя ще си те къто до 18 поне и най много да ти забрани да излизаш със "твоето" момче
, което ще те ядоса и най много да и направиш напук със нали се сещаш ...
Все пак сексът е едно от нещата които допадат на почти всички , които са го правилино при сека е хубаво да има и "любов" колкото и банална да е тази дума,
е това беше от мен ,засега
Той след като е девствен, може да държи много време. Друго е да си с някой, който го е правил, а съвсем различно с някой познаващ само ласките на Лили и Деси. малки сте. Отложи секса с няколко годинки!
na 14 godini...o boje az na 14 o6te s barbita zaribqvah pone na 16 stani be momi4e a i nqma da se jenite s nego kvo kato ako durji na teb 6te is4aka ako ne putq i 4antata za hlqb
и аз така мисляне е нужно от малка да почваш
![]()
ne moga da razbera za6to tq trqbva da go pravi kato ne go iska...to vpro4em ot kolko vreme ste zaedno 2 sedmici ili 1 mesec...o my god![]()
И като пита майка и знаеш ли какво ще стане?Първоначално написано от SWASTICA
![]()
![]()
![]()
![]()
Е ти просто изби рибатаПървоначално написано от none
Аз явно имам някакви изменения,защото между това как изглеждах на 12 и как изглеждам сега на 17 има доста голяма разлика,но както и да е.
По темата:всеки сам решава за себе си кога ще започне да води полов живот.Ако се чувстваш готова и сугурна,че го искаш-направи го,но ако съдя по поста ти определението "готова" не е точно за теб.
извинете за правописните грешки които допуснах, опитах се да коригирам някой от тях ,: )