.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

редно ли е двама девствени да го направят на 14 години ?

аз съм на 14 и приятелят ми се настоява д го направим ....аз се притеснявам и мисля 4е 14 е все о6те рано ... а и нито единия от двмата не го е правил преди и....се пак да не стане някои гаф смисал дане се полу4и не6то ....сеси търся някакво извинение ве4е нз какво да измсля .... а не искам да го загубя плс хелп!!!!!!!!!!!!!

Re: редно ли е дама дествени да го направят на 14 години ?

Цитирай Първоначално написано от MyStErI
    аз съм на 14 и приятелят ми се настоява д го направим ....аз се притеснявам и мисля 4е 14 е все о6те рано ... а и нито единия от двмата не го е правил преди и....се пак да не стане някои гаф смисал дане се полу4и не6то ....сеси търся някакво извинение ве4е нз какво да измсля .... а не искам да го загубя плс хелп!!!!!!!!!!!!!

a redno li e po princip na 12-16-17 godishna vuzrast da se po4vat?kogato vse oshte VUTRESHNO ne sa se dorazvili (govoria po princip)

ako naistina ne iskash da go uzgubish niama da si tursish izvineniia a 6te sednete i 6te pogovorite 6tom se zamisliate za takiva vajni ne6ta trqbva purvo da sviknete da govorite po mejdu si kato golemi hora i togava da se po4vate
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Фен Аватара на bruteca
    Град
    Ghetto Sofia
    Е тук сама си решаваш дали си готова или не. Ако не си му обесни като човек, все ше те разбере, ако ли пък не се отдайте на емоцията
    There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...

Епа нема ло6о поне според мене

Град
    На изток от рая
    Ха
    Той като е на 14,само като те види гола ще свърши,пък да не говорим за какъвто и да е било контакт.
    Пък и да проникне в теб,все още е малък,не може да се владее,и като нищо ще свърши вътре в теб,нищо,че имате презервативи.Не знаеш какво ще стане.
    Така,че кажи му поне още една година,ако не иска да кара на чекий!

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Аз съм на 14 и ми се прае секс ама за ся само бръскам чекии Искам да стана поне на 17-18 така,че моят съвет към теб е да не избързваш колкото и да ви се прае..

Град
    Асеновград, България
    Не бързайте! Виждам, че ти не си много сигурна. А и не само това... Още наистина ви е рано. Ако искате да няма гафове, обогатете сексуалната си култура. Моят съвет е да не избързвате с тази крачка. Изчакайте още някоко годинки!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

както каза aciko той ше свърши само като те види гола.... не казвам че сте много малки штото и аз съм г/д на вашата възраст ако се чувстваш готова направете го ако не поговорете може да те разбере
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

ами след като питаш... не, не е редно, не го правете още! малки сте! не се ли сещаш!?
    Do you speak Salsa? .......

Град
    Na sedmoto nebe!
    ми нз и аз като бях на 14 го направих за пръв път...
    Голям размер на картинката! /machoka/

Guest
    дама вале поп и имаш една терца, сложи един ас и стават 50! Редактирай си поста! Пък по темата, ми еби се ве, виж ти харесало

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    малки сте

Според мен не си готова .. изчакай ..Поговорете той ако държи на теб ще те разбере ..

Цитирай Първоначално написано от Johnny.Fontana
    дама вале поп и имаш една терца, сложи един ас и стават 50! Редактирай си поста! Пък по темата, ми еби се ве, виж ти харесало
    много белот играеш еи...
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Попитай майка си дали ти е рано, да видиш как ще те запука със шамари. Не питай ЗАГОРЕЛИТЕ, нискоинтелигенти, деградирали, бебета във форума, който си нямат ХАЛ ХАБЕР от сексуална култура.
    Обърни се към някой възрастен, дадох пример с майка ти.
    Тя е човека, който те е отгледал и е минала по този път, мисля, че ще ти даде правилна насока.
    И ти ли се имаш за такъв?

Попитай майка си дали ти е рано, да видиш как ще те запука със шамари. Не питай ЗАГОРЕЛИТЕ, нискоинтелигенти, деградирали, бебета във форума, който си нямат ХАЛ ХАБЕР от сексуална култура.
    Тя е човека, който те е отгледал и е минала по този път, мисля, че ще ти даде правилна насока.
    аз мисля че ако чака майка и да одобри ще си остане девствена цял живот.... но тва си е моето мнение
    www.impulse.bg/PeYcHeV

Град
    Jambol
    Така , регистрирах се специално да "отговоря" на тази тема
    Цялата работа зависи от теб самата , от това дали си готова психически , апък колкотото до физикески всеки трябва да знае че момичетата се развиват от 12 години , момчетата бих казал от 13 но може от 15 всеки е различен , все пак ако си припомните преди години "хората" не казвам са се женили , а са създавали потомства на 14 години :P .
    Сега е малку по различно , от страна на закона и родителите , но от "тийн" страна т.е. (13-19) се започва секса (да се дооточня) когато си поискат .
    А за това да питаш майка си ще е най-голямата глупост , но само според мен защото не я познавам , тя ще си те къто до 18 поне и най много да ти забрани да излизаш със "твоето" момче , което ще те ядоса и най много да и направиш напук със нали се сещаш ...
    Все пак сексът е едно от нещата които допадат на почти всички , които са го правили но при сека е хубаво да има и "любов" колкото и банална да е тази дума,
    е това беше от мен ,засега

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Той след като е девствен, може да държи много време. Друго е да си с някой, който го е правил, а съвсем различно с някой познаващ само ласките на Лили и Деси. малки сте. Отложи секса с няколко годинки!

Град
    Sofia-Ov4a kupel
    na 14 godini...o boje az na 14 o6te s barbita zaribqvah pone na 16 stani be momi4e a i nqma da se jenite s nego kvo kato ako durji na teb 6te is4aka ako ne putq i 4antata za hlqb

Град
    Jambol
    и аз така мисля не е нужно от малка да почваш

Град
    Sofia-Ov4a kupel
    ne moga da razbera za6to tq trqbva da go pravi kato ne go iska...to vpro4em ot kolko vreme ste zaedno 2 sedmici ili 1 mesec...o my god

Град
    Бургас
    rano vi e na 14, iz4akaite da stanete pone na 16

И като пита майка и знаеш ли какво ще стане?

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от none
    апък колкотото до физикески всике трябва да знае че момичетата се развиват до 12 години
    Е ти просто изби рибата Аз явно имам някакви изменения,защото между това как изглеждах на 12 и как изглеждам сега на 17 има доста голяма разлика,но както и да е.

По темата:всеки сам решава за себе си кога ще започне да води полов живот.Ако се чувстваш готова и сугурна,че го искаш-направи го,но ако съдя по поста ти определението "готова" не е точно за теб.

Град
    Jambol
    извинете за правописните грешки които допуснах, опитах се да коригирам някой от тях ,: )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си