- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- редно ли е двама девствени да го направят на 14 години ?
Опеделено не си много сигурна, щом питаш тук - във форума. Изчакай поне до 16 години и тогава вече действай...![]()
Ne e redno momiche na 14 da se otvarq s devstveno momche na 14. Taka stavat belite. Nai - dobre s nqkoi batko![]()
Eating isn't cheating - Arnold
скъпа никой неможе да ти каже дали е редно или не всеки си решава това е строго индивидуално ...попринцип ти сама ще си прецениш ,но трябва да се замислиш и дали си достатъчно зряла защото секса освен удоволствие си е и отговорност и си задай въпроса дали знаеш как да се предпазиш евентуално от някаква болест или пък недай си боже нежелана бременост ,също така внимавай приятеля ти да не се окаже,че е с теб само заради това и след като му пуснеш да му мине мерака и това го има ,а и ако си му първа сигурно ще се похвали едва ли ще издържи мн да си държи езика зад зъбите ,а на тази възраст знаем как се отнасят хората към момичетата ,които вече са пуснали...имате ли си достатъчно доверие с него? ...аз също го направих на 14 може би ми беше малко рано ,но несъжелявам и вярвам ,че това за мен си беше правилното решение ...така че ти сама трябва да се решиш ..но ако мислиш че не си готова изчакай ще имаш много време за тези неща живота е пред теб ... дано съм ти помогнала душко хайде мн цунки и да се пазиш еи![]()
![]()
Не е справедливо това, че хората започват сексуален живот, без да имат информация за секса.Това е много голям проблем, който води до бременност, заболявания, нещастия и лоши чувства към секса, вместо да го опознаем като естествена и щастлива страна на човешкия живот.Не правете секс само за да разберете какво представлява. За да разберете какво е сексът, прочетете книги по въпроса. Всъщност ако правите секс, ако използвате собственото си тяло за експериментиране, ще научите далеч по-малко, отколкото си мислите. По скоро ще научите какво значи разбито сърце и други беди, отколкото какво е секс.
Ако обичате приятеля си и не искате да започвате полов живот, кажете му тези две неща. Кажете му, че виждате неговото желание да правите секс, но ако ви обича трябва да разбере, че не сте готова за това.
И накрая, ако не искате да забременеете, не правете секс без контрацептиви. Просто правило, което се помни лесно.
Пожелавам ви късмет...във ваще начинания...и взимането на толкова важен въпрос относно...вашия живот...!!![]()
spored men 14 ne e tolkos rano ama ako nqmate info i ne znaete kak i ne iskash nedeite!![]()
редно ли е двама девствени да го направят на 14 години ?
Отг Нередно е![]()
Don't worry, be happy!
spored men ne e normalno! mn e rano!![]()
o4akvash tuk da polu4i6 otgovori?!?!?!xah tova si e li4no seki sam precenqva koga da go napravi i koga ne ! no ako te nasilva toi i ti kazva primerno ai da go praim ili te ostaqm nedei 6tot e samo da te naebe m pomisli siiii dali posle nqma da sajalqvash
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
epa sori ama tva be6e mega tapo... ti lyd li si -> maika i nikoga nqma da i kaje 4e e gotovaПървоначално написано от SWASTICA
tva osobeno maikite za momi4etata vinagi gi imat za nekvi bebeta. do avtorkata: tei 4e mila posly6a6 li tozi savet -> ot sega moga da ti kaja otgovora...
![]()
po temata: kato te gledam nqma6 mnogo jelanie za cqloto ne6to -> taka 4e kakvo pita6... ne i to4ka... apak otnosno tova kakvo da kaje6 na mom4eto... 6e my obqsni6 real ne6tata kak stoqt... zvy4i hiper iztarkano ama verny ako iska za tva da te zaebe - na4i ne te zaslujaa... ama li4no po moe mnenienqma da go zagybi6 za tva... 6toto kakvo e tova devstvenik da se natiska tolkova mnogo za seks...
smisal ako my kaje6 4e ti trqbva o6te vreme da si gotova nqma da te ostai... devstvenite sa golqma shema - 6e te iz4aka mislq
apa i dvamata ste na 14 - i 2mata devstveni -> 4esno golqm le6 6te ste /bazik
/
Неподходящ размер на снимка в подпис!
a be xora ebete se 6to se obi4ate nqkoi nqmat tozi 6ans kato vas az sums vas daje bix vi dal i stqta mi za da si svur6ite rabotata![]()
![]()
![]()
![]()
В последно време писах в много подобни теми, ще се повторя. Според мен едно момче и едно момиче до навършване на 16/тата, а понякога и до по-късно, си година не са съзрели нито психически, нито физически за секс.
SY
Свастика, личи си, че не с обичал. какви припокривания на интереси има в несподелената любов? Какъв интерес имам аз от това да се терзая защо връзката не върви и имам еди какви си проблеми? къде ми е интереса да се измъчвам всеки миг, в който не съм с любимия? айде моля ти се!
i spored mene ne e
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
мале,мале.с всяко поколени все по ебливи стават.кой знае,може би след време ще почнат преди да са проходили.
Първоначално написано от swords1010
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ти отгоре се ограмоти!И смени тоо аватар,че си много смешен!![]()
Няма да ви чета морал, щом родителите ви, не са го направили, излишно е аз да се опитам да го внедрявам...
Моя съвет е да си седне двамата на дупетата и да поизчакате малко.Гафове се случват, презервативи се късат/изхлузват независимо от възрастта,отговорност-и двамата не сте готови да поемете...да изброявам ли още?
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
мисля че ако той наистина те обича и ти му откажеш секс едва ли ще те зареже по скоро ще те разбере но ако иска само да си направи сефтето...наистина решението е да седнете и да си поговорите на тая тема![]()
![]()
![]()
Но най-вероятно си го направила с някое по-голямо и по-опитно момче от теб,а в случая и двамата са сексално неграмотни което изобщо не е хубаво,ще вземе да стане някоя беля че ще се чудят после от къде им е дошлоПървоначално написано от mi6ito2
![]()