- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Като си скубете веждите?
Не е хубаво да се скубят отгоре, защото има вероятност да тръгнат нагоре ( демек да веждата ви ще се разшири към челото). Не съм го пробвал, ама и нямам намерение
![]()
Рядко ама ако има нужда понякога ги скубя,за да може да се придобие що годе приличен вид.![]()
Не, от много места съм чувала, че не е хубаво
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Не, по този начин им развалям формата, няма смисъл![]()
>>> House Music <<<
ami az 4etvurta godina si gi skubq ot vsqkude i nito sa mi stignali do cheloto nito sedqt neestestveno... daje ne me boli izobshto![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Преди да започна да ходя на козметичка ги скубах и отгоре. Вече не. Тя ми е забранила.
Smile!?
Много зависи от самите вежди. Аз моите ги скубя отгоре, защото имат ужасна чупка. Стои адски грозно. А това, че растели към челото е най най голяма простотия, която съм чувала![]()
as ne gi skubq tam..ne me kefi...super grozno mi e ama ako ti haresva Ok
Povecheto kozmetichki ti gi skubqt tam daje bez da te pitat... Az lichno ne si gi skubq otgore...
Аз не
i az sam 4uvala 4e ne e hubavo da se kubqt vejdite ot gore, ama az ponqkoga gi skubq i ot gore![]()
Отгоре не ги скубя. Само като ида на козметик тя ми ги скуби отгоре![]()
abe tuka vseki kato ot nqkakvo stado kazva ne e hubavo ne e hubavo..emi pitaite "zashto puk da ne e?" phh .. men kozmetichkata mi daje s kola maska mi gi maha..ako nqkoi dade logichno obqsnenie zashto ne bilo hubavo shte sum mu blagodarna..
Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain
пове4е не го правя да си махам веждите отгоре защото ще ми стигнат до главата ве4е![]()
аз от 11 годи6на се скубя, значи почнах сама абе никакъв козметик не сам зимала ама им придадох форма-ОБИЕЦ невероятни станаха. а и от горната и от долната ги скубя през 3 дни но горната част обаче я скубя сигурно през 3 седмициддз. еми тжа мога да ти кажа само.
Smile is my style!
kato sa po hybavi 6to da ne gi skybi6??
Я пусни една снимка да видим как така ще ти стигнат още малко до главата?!? Мислете преди да пишете глупостиПървоначално написано от elitututu
![]()
Не!Отгоре никога.....
и аз ги скубя....ама малко
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Да. Просто се налага, не е от суета. Нищо не ми е станало вече толкова време.![]()
kato gi skubq psuvam na maks i daje po4vam da kiham nz za6to![]()
Не ги скубя там само от доло. Не е хубаво защото от горе като се скубят имат много място да растът и стават все повече и повече,докато от долу си имат определена граница. Поне така съм чувала![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~