- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Като си скубете веждите?
и там ги скубя![]()
аз не ги скуба те моите вежди си имат хубава форма,е сега не може да не искача по някой косъм ама карай :D
хора не е то4но по темата но слу4вало ли ви се е да имате 2 сантиметров косъм на веждите беше само един но доста дълк попринцип не си скубя веждите най мн някой косам дето старчи но иначе не ама тоя напр ми искара акъла
Скубя ги само,ако има около зоната на носът.
Да, но само в началото.
аз си правя сякакви експерименти ...ако се харесам добре...ако не-те бързо израстват и правя нещо др![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Само китайците ги дълбаят само отдолу..
Аз знам, че веждите се оформят отдолу и отгоре не трябва да се пипат освен, ако няма някакви косъмчета извън самата вежда. Аз си ги скубя само отдолу.![]()
Ще се опитам да дам що-годе логично обяснение. Много зависи от самите вежди и от това какво позволява лицето ти. При мен разстоянието от веждите до миглите е доста малко и ако ги скубя и отгоре челото ми става много широко, а очите ми се скриват. Както някой каза "погледа се смачква". При някои хора клепачите са големи, те могат да си позволят да пипат и отгоре. А това, че космите ти стигат до главата е абсолютна глупост, космите са си толкова колкото са и не могат да станат повече. Могат да станат само по-малко ако са скубани с години, тогава понякога коренчетата изчезват и вече не поникват косъмчета. Разбира се ако отгоре имаш 2-3 стърчащи косъмчета, които да ти бодат очите и да развалят всичко ще го отскубнеш, от толкова малко няма да се промени физиономията като цяло.Първоначално написано от siLenT_scReaMs
Бая се поувлякох, идеята беше, че зависи от лицето. Мерси на тези, които са имали търпение да четат.
i az gi skube ...abtW 6to ne e xubAVO> ??![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
po princip ne trqbva,no i az ponqkoga maham po nqkoe kasam4e otgore :P
Любов и вечност не се римуват...
сички казвате:не трябва отгоре...а защо?![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Миии .. незнам и аз ама сички казват че не било хубаво..аз преди ги скубех ама сега се отказах пък и без тва са ми много тънки веждите...![]()
Мойта козметичка ми ги премахва много внимателно отгоре,нормални са,въобще не са тънки, много съм доволна![]()
ne samo che ne e hubavo ami i ne trqbva. to mu e vrodeno na chovek kakvi trqbva da sa mu vejdite kato forma i izvivka. samo otdolu trqbva da se pooformqt malko i gotovo. mn neestestveno izglejda kao se pipat i otgore...
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
dam ;]
НяМа ЗнАчЕнИеЕ КакВо КазВаТ ДрУгИтЕ тЕ Не Mе ПозНаВаТ.СмеЯ Се На ПуК На ВсЕкИ,КоЙтО МрАзИ УсмИвкАТа Ми *сЪвЕсТтА мИ Е чИсТа..пРоСтО щОтО Не Я иЗпОлЗвАм*
dam ;]
НяМа ЗнАчЕнИеЕ КакВо КазВаТ ДрУгИтЕ тЕ Не Mе ПозНаВаТ.СмеЯ Се На ПуК На ВсЕкИ,КоЙтО МрАзИ УсмИвкАТа Ми *сЪвЕсТтА мИ Е чИсТа..пРоСтО щОтО Не Я иЗпОлЗвАм*
dam ;]
Ми различно... Ако има косъмчета, които ме дразнят ги скубя и там.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
аз ги скубя отгорею[/img][/i]