.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Град
    Някъде по широкия свят...
    Мен ме е яд ,защото за тъпи предавания тип "Големият въпрос","Биг брадър" и всякакви подобни простотии се дават огромни суми,а в същото време стотици български деца умират ,поради липса на средстства за
    адекватна медицинска помощ.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

така е :Х

Еми те и ся почнаха по БТВ некво предаване "Великолепната шесторка" (Не знам с точност дали е така) и там събират пари за децата с овреждания и други.. =D>

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Цитирай Първоначално написано от caduct
    Еми те и ся почнаха по БТВ некво предаване "Великолепната шесторка" (Не знам с точност дали е така) и там събират пари за децата с овреждания и други.. =D>
    Остави, че шауто като вид за такава благотворителност е повече от смехотворно...

И не се радвай толкова. Най-малкото парите, които събират те са за, при цялото ми уважение, малоумни деца с увреждания, чиито живот така или иначе не може да се нарече човешки. Тук, обаче, става дума за момче, което е умно и което въпреки здавословните си проблеми и големите лишения е постигнало това, което се иска за неговата възраст. Уважение за подобни хора. Дано момчето да се съберат парите и момчето да успее да живее един добър живот.

ами те отиват само за децата от Могилино, поне така си мисля. Но 100% не отиват за такива като него.

Цитирай Първоначално написано от pomo6tplz
    Всеки с проблемите си! тъпа тема
    offf
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от lsd43
    Мен ме е яд ,защото за тъпи предавания тип "Големият въпрос","Биг брадър" и всякакви подобни простотии се дават огромни суми,а в същото време стотици български деца умират ,поради липса на средстства за
    адекватна медицинска помощ.
    ТАКА Е НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ МНОГО ЗАГУБЕН НАРОД
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

gorkoto mom4e mnogo me e qd 4e durjavata ne pravio ni6to po vuprosa s takiva deca a tova mom4e e tolkova simpati4no i krasivo

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от F@ntom4e
    gorkoto mom4e mnogo me e qd 4e durjavata ne pravio ni6to po vuprosa s takiva deca a tova mom4e e tolkova simpati4no i krasivo
    ne e v1prosa do v1n6nosta, v1prosa e 4e krasiv ili grozen ako nesi pomogne6 sam.. prosto ot b1lgariq ni6to ne moje6 da iska6!

P.P. pojelavam mu vsi4ko nai hubavo dano namerqt sredstva..
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

istinski me trogna i saob6tenieto i reportaja,miloto mom4e,a kolko e krasivo.bih napravila vsi4ko vazmojno da mu pomogna

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си