- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Садо Мазо ??
Окей, окей...![]()
![]()
Робинята на Quench
ми биенето с камшик ест не,оба4е захапването...ЛУДА СЪМ ПО НЕГО! едно леко езиче или просо целувчица и после леко захапване на определени ...хм...места направо ме подлудяват!![]()
![]()
![]()
haresva mi,no ne go predpo4itam pred normalniia seks po-skoro kato raznoobrazie (abe zavisi de) mazohistka sum (mujete samo emocionalno gi mucha:P)
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
И аз съм така веднъж си реших на пук ей тей, че 3 дена няма да целуна приятеля си. Не беше хич лесно.. ама и не се виждахме мн мн. Но тогава мн го мъчех, защото постоянно го дразнех.. и го възбуждах пък той не може дс ме целуне...Първоначално написано от padnal_angel
Първоначално написано от SINDEL
хайде, хайде.. не знаеш ли, че почти всички 14-годишни са извратени?!
Пошляпват се по дупето по време на секс (ужас!).![]()
Собственост на Canis_Dirus
не аз поне не мисля че сички сме такано садмо мазо не бих правил
![]()
![]()
![]()
хихи ама хайде сега да разграничим истинското садо-мазо,от олекотения вариант..щот в истинското се шибат и се бият с някви камшици,скубят се,дерат се,кръвища(гледах някаде,не помня къде вече)ужз!..а олекотения вариант е просто единя партньор да доминира над другия,но без да го налага със всякакви всевъзможни предмети или да му скуби косата кичур по кичур..така,че съмнявам се тези,които се мислят за садо-мазохисти да правят точно такива неща на приятеля/приятелката си!
по-скоро е леки шамари,хапане..малко гавра,ей така за удоволствието
![]()
Аз съм на настроения! Понякога съм многоо....голяма мазохистка, но пък друг път искам всичко да става нежно и с чуства! СТРАННА ЛИЧНОСТ СЪМ АЗ![]()
http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...
не да правиш на приятеля/приятелката си , а да го търпиш бе идиот !! аз мога да търпя мн голяма болка , и гарантирам че съм САДО МАЗО !!Първоначално написано от ghostwisper
![]()
![]()
ти за некъв 14-годишен пиклио ли ме мислиш ма ??Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
![]()
^
Ще ми се да те пробвам![]()
Ще се насиля да доминирам заради теб![]()
![]()
Робинята на Quench
"Just Come And Try Me" - това мога да ти кажа ^^Първоначално написано от SINDEL
^
Окей, сам си се съгласилДа не ми се оплакваш после.
![]()
![]()
Робинята на Quench
Няма не се притеснявай , ела и ще видиш колко съм притеснителен :P :P
еми поне на снимката на толкоз мязаш...Първоначално написано от 7hund3rw1nd
![]()
макар че дето 14 там и 16 горе долу![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
хм...това ме навежда на мисълта да пусна една темичка...![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Bih iskal da pitam za momi4eta ot sado 4easta 6ot mom4etata pove4eto sa kum sadisti no puk az predpo4itam da igraq po dolnata rolq :P 6ot e po zabavno![]()
Всъщност садомазохизъм е термина и той се употребява, както за сексуалния садомахозъм, така и за душевния. Другите термини ми се струва, че са повече от БДСМ, но не съм сигурен. Но коректния медицински термин е садомазохизъм и още нещо, неслучайно е садомазохизъм, защото тенденцията да си доминиращ или доминиран винаги върви и с противоположната тенденция съответно да си доминиран или доминиращ.Първоначално написано от RAWRRR
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Мен ми харесва,но в определени граници...Не примерно да ме шиба бруталнооо с камшика,да ми скубе косата или да ми насини задника
а така леко пошляпкване и ноктенцата да се включат
![]()
По някога съм забелязал на момичетата им харесва по грубичките изпълнения .. но нещо по специално не съм пробвал .. но съм навит по принцип![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<