- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво правите преди да си легнете ?
Шляйкам се по 2 часа из стаите като таласъм ..![]()
Beware MFs!
I kill for cupcakes! x_x
Душ.
Мия зъби.
Слагам нощницата...и дерзай xD
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Мия зъби ,лице, грим свалям ,обличам пижамка, лягам си , въртя се в леглото ,пиша смс-ии след това спя
![]()
Пиша си в дневника![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Събуждам се..
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Взимам душ.
Мия си лицето и зъбите.
Обличам си пижамата.
Сядам за малко на компа. Гася го.
Чета книга.
Заспивам.![]()
ми гледам тв мяткам се в леглото после заспивам
Коя е думата с наи-много наставки и представки?
- Изпонасрахме се!!!
мия си зъбите![]()
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
1.Гася си компа
2.Мия си зъбите
3.Измивам си грима
4.Мия си лицето
5.Оправям си леглото
6.Обличам си пижамата
7.Мажа си лицето с крем
8.Пускам си ТВ-то
9.Гледам ТВ и после заспивам ;d
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Преди да си легна обикновено обличам някаква пижама и си мия зъбите. Като си легна обикновено гледам телевизия, чета книга или слушам музика и си драскам нещо, а понякога и заспивам със слушалките. През учебно време обикновено тепърва сядам в леглото да си пиша домашните или пък ме намират към 4 заспала на клавиатурата над някакво съчинение. През по-голямата част от времето обаче, съм прекалено изморена и направо скачам в леглото и заспивам.
-Отивам до тоалетна.
-Мия си зъбите.
-Изключвам компютъра.
-Гледам телевизия и се зaвирам под завивките .![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Преди да си легна най-много обичам да си взема един душ и после или си пускам музичка или хващам някоя книжка.След най-много час вече съм в леглото.
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Мия си зъбите, чистя си грима, оправям си лицето(тоник, лосионче), ходя до тоалетна, реша си косата, слагам си пижама, чета книга и... тва е
Изключвам компютъра. Отивам до банята - взимам душ, чистя лице, ако съм слагала грим, мия зъби, отивам до тоалетната и към стаята ми. Обличам пижама, мажа се с олио за тяло, флуид за коса, балсам за устни, крем за ръце (в тази последователност) и лягам.
мия си зъбките,обличам си пижамата(освен ако не съм я била облякла по рано),връзвам си косата и лягаммобаче по често ми се случва след като свръша тия работи да стоя на компа до късно и като ми се доспи лягам
![]()
най-често си пускам тв-то ( на тихо не мога да заспивам)някой път чета книга и слушам музика.![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
мии мия си зъбките .. пуша незнам защо пуша след като си ги измияии послее чатя малко ии се мажа с кремче и утивам да пишкам и лягам и почвам да се упитвам да заспя
![]()
реша косата мия зъбите почиствам лицето ииииии седам на компа до около 2 часа и после с пуканките в леглото.
.....