- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво правите преди да си легнете ?
Мия си зъбите,Наливам си чаша вода да е до мене през ноща,Изчиствам си лицето с тоник но преди това си го мия,После слагам крем срещу черни точкиСлагам си пижамата и пускам телевизора и когато заспя мама или тати идват за да ми го изгасят
![]()
Взимам си душ,мия зъбки,мажа се с Body Milk,и се потапям при "мъжа" в кораба на съни6тата и поколенията :P![]()
мия си зъбите, лицето...май е това
+1Първоначално написано от elsy
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
еми мия се, обличам си няква тениска, колкото да спя с нея иии вече не мога да спя ако не слушам музика преди това или не ми разкажат приказка![]()
Ем .. преди да си легна , съм си писал с Слънцето , и сме си казали 4а0 .. това все пак варира от 15 минути до 3-4 часа![]()
Събличам се , оправям си дрехите прилежно на един стол до леглото ми , пускам си алармата на телефона за 6:00 примерно , и отивам да се мия .. ръце , лице , зъбки .. изобщо всичко , а ако има повечко топла вода - един бърз душ ..
Като си лягам , преди да заспя си мисля за днес .. какво е станало , какво ще стане утре ..
По някой път грабвам телефона , и обсебен от моето слънце , пиша разни истории ..
Случва се да съм легнал , и да не заспя в следващите 2-3 часа.
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Еми мия си зъбките лицето намазвам се с крем сресвам си косата обли4ам някаква тениска лягам гледма телевизия наи вече слушам the voice изклиъчвам го и мечтая и заспивам :P
Пуша цигара ... мия си зъбите ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
ми седя пред компа и по-рядко пред телевизора
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Обикновено се къпя, мия си зъбите, после си подреждам малко нещата, докато съм си пуснала някоя хубава песен на компа, после го изключвам и в леглото чета някоя книга![]()
![]()
![]()
Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.
След компа, минавам през банята, оправям си лицето и косата, обличам пижамата и пускам Тв-то... като вече не мога да мисля и усещам, че заспивам го спирам / което е рядко / и зананквам xD
взимам душ, спирам компа, премествам купчината книги и дрехи от леглото на стола, лягам и заспивам![]()
трия си грима,взимам си душ опрая си леглото и си лягам
Преди да си легна аз си оправям леглото, навличам някаква блуза или тениска, в която мога да вляза още два пъти, мия си лицето. Като легна, преди да заспя, чета Библия и се моля. Като загася лампата може да посънувам малко преди да потъна в сън..![]()
![]()
Минавам през банята и след тва некое филм4е на компа и айдеееее сън
Никога ли не сте се замисляли над това, защо в детството момчетата си облизват устните, а момичетата си смучат палците?
скачам на леглотоили се гоня с кучетата си
![]()
molia se na gospod da sanuvam rozovi sanishta![]()
seda na kompa i sl muzika![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
ами почиствам си лицето чета книга гледам тв или седя на компа