- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво правите преди да си легнете ?
Къпя се,после си обличам няква огромна тениска мятам се в леглото и слушам музика![]()
Непосредствено преди да си легна се къпя, а преди да заспя обикновенно гледам филм или чета.
Мия си зъбите,оправям си леглото,обличам си нощницата,гася лампатаи си лягам.
Ми аз,или съм на компа,или играя с кучето,или го реша 2 часа![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
ами . . .
-- мия се
-- понякога чета
-- играя на компа
-- глася си леглото
-- обличам си пижамката
-- ии лягам да![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:}
След обикновените хидиенични процедури претърсвам къщата за котката си, гушвам я, завличам я в стаята си и после се гушкаме цяла вечер.![]()
ако съм имала спиралка ..руж си ги махам ..мразя да спя с грим ..а иначе пиша някое друго смс-че и заспивамм![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
miii nachii purvo si zimam dyshche predi da e vleznala sestra mi shtoto posle prosto nqma kak,... miq si zubkite , maja se s toaletno mqlko ,,, slagam edna ot teniskite na fresh fashion ii dyfff .... posle izbytvam sestra mi dokuto padne ot spalqnqta ,,, razchekvam se hybavo za da nqma kude da legne tqq ... iii zaasspiivaaammmm ...![]()
![]()
кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P
мия си зъбите лицето..бла бла..навличам някфа тениска, половин час си търся играчката която спя с нея намирам я и хоп в леглотоо![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Еми мия зъби обличам пижама гаса компа реша се понякога ... гледам се в огледалото 10 мин и лягам![]()
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
къпя се,мия зъбки,обличам пижамата, ако иам нещо пъпки тва онова с се мажа с разни щуротии,и айдееее![]()
Ами обличам си пижамата, мия си зъбите, лягам..слушам 2-3 песни от тела и заспивам![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Седа на компа и след това пращам смс-на гаджето,че лягам... хаха той ми звани,лафиме си малко и ае у леглото.
изслушвам си любимата песен на компа ,пращам смс на приятеля ( ако не е в skype ) и лягам.След като си легна гледам малко ТВ или слушам музика от тела и заспивам![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Ами къпя се, измивам зъбките, слагам всякви лосиони,кремове и сичко що имам да се мацотя и съм готоваВсеки път ми е адско досадно..понякога ми се иска просто да си легна щом ми се доспи и толкоз..
![]()
Ами... изключвам си ПЦто...
Иначе преди да заспя си представям разни нещица за да заспя по-бързо... или чета нещичко...
Баси, аз всъщност нищо важно не правя преди да си легна..
И забележете - първо се къпя, после си изкл. ПЦто.. ебаси манията дето е при мене![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
В интерес на истината и аз се гледам 10-15 мин в огледалото като някоя суетна дама, но като цяло подвеждащ въпрос
![]()
в леглото .. лаптопа .. чатене малка .. музика .. 20 минути ей аз лягам оо не няма да лягаш стой тука ..![]()
и после затварам компа и заспивам
мия си зъбките къпя се кремчета а у пускам ТВ-то зяпам нещо и заспивам![]()
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)