.
Затворена тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 182
    Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    като сифилиса ли?
    По малоумен си от колкото изглеждаш
    аххаххаххх няма ли кой да го банне тоя бацил... Не стига, че е неграмотен, а и парадира с това... Момченце, не си измисляй нови думички и фразички.. НЕИСТОВ глупак
    Ти да не би да си раждан в някой кош за боклук, че се държиш като такъв?
    Тебе са те разждали на някой бустан
    London Tipton

Супер фен
    Град
    Своге
    pff vika kvo ste go zaqli,slqp da si 6te go vidi6 xaxaxaxa
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

СВАСТИКА, официално ти заявявам , че ще ви запаля заведението.

пс: и си оправи грешката в подписа.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Mamut
    СВАСТИКА, официално ти заявявам , че ще ви запаля заведението.

пс: и си оправи грешката в подписа.
    да, трябва да е "потребителяТ", с пълен член

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    ^^Публично порицание - как иначе да накажеш човек с ментъл дизийз.Дори и модовете те съжаляват,въпреки,че е против правилата да имат лично отношение.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Мега фен
    Ей баси, не моа разбера, с кво толкова ви се наби в очите тоя SWASTICA, че почнахте да пускате тема след тема за него, пост след пост...искам и аз да съм толкоз известна, ма нема ме огрее...поне откъм добра страна

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    ^^Я пак си помисли.Много ли ти се иска всички потребители да ти се хилят на простотията и да те съжаляват?
    По-добре да си беше останал световно неизвестен.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Град
    Okinawa
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Ей баси, не моа разбера, с кво толкова ви се наби в очите тоя SWASTICA, че почнахте да пускате тема след тема за него, пост след пост...искам и аз да съм толкоз известна, ма нема ме огрее...поне откъм добра страна

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    То свастиката не се слави с хубаво име
    Виж-да искаш да си като някой по-стойностен потребител.. (:
    What you give is what you get!

Аре млък де оставете Титаник да потъне

Супер фен Аватара на rakiQ
    вие па за некаф педал
    16 стр. направихте

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    е то това ми е ясно ама това моето мнение беше бъзик със свастиката, не го приемайте насериозно

е то това ми е ясно ама това моето мнение беше бъзик със свастиката, не го приемайте насериозно
    ОМГ не се слави с добро име .. И кво ако не е тайна му има .. Аз съм останала с добро впечатление от него .. !! Пуска стойностни коментари ,помага ви кво против него имате ???
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Град
    Hard Rock Cafe
    Цитирай Първоначално написано от kapinka
    ОМГ не се слави с добро име .. И кво ако не е тайна му има .. Аз съм останала с добро впечатление от него .. !! Пуска стойностни коментари ,помага ви кво против него имате ???
    ne mi e spe6en
    kecovete ti converse li sa ?

Голям фен Аватара на 8992
    Мнооо обсъждан тоя SWASTICA оставете го намира де тцтцтц с радост бих го ,,,,,,,,,, охххх

Простотията ходела и по хората а за тоя какво да го коментирам аз и преди съм го казвал "не е виновно момчето ,че е душевно болно"

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Мега фен Аватара на babity
    Ай стига бе... Отчаяна съм! Баааахти и помията. Бляяя... Малко така... самоуверено ще кажа, че познавам SWASTICA (надявам се да е така) и като човек е много стойностен. Не един или два пъти ми е помагал и аз лично много го уважавам! Т'ва, че понякога на някои е неудобен не го прави лош, още по - малко глупав! Той със сигурност е различен от повечето (да не кажа всички) тук (и не само). Ако не го разбирате, не го и оплювайте, това никак не ви прави по - готини.

Град
    Бургас
    SWASTICA написа:
    апфф не ставаш и за лъжец вее олигофрен
    Привет
    В някои от предишните ми постове обяснявам причината да напиша набор 90/91/92. Ще бъда така добър да го направя пак
    Тийнпроблема го знам от 3 години, знам какви хора влизат, знам как се заяждат, знам колко дискриминират възрастовите граници. За да не бия на очи, за да не съм ТРЪН в на някой очите писах набор 90, мислех да пиша набор 91 или 92, защото 80% от форума е пълен със наборници над 90. Избягвайки различните спорове и нападки си изградих име и дойде момент в който трябваше да ви спомена моята истинска възраст, подчертавам ИСТИНСКА! Вероятно незнаете какво всъщност целях именно тогава? Естествено, че ще напиша малък набор, мразя да съм трън в очите на хората...
    Отностно мнението включващо олигофренизъм във психическото и физическото ми състояние.
    Здравей, miminia! На колко си години? Най - вероятно на около 15. Разбирам ти начина на поведение и отреагирване, но не разбирам как можеш да наречеш някой олигофрен (състояние влошаващо/забавящо физическите и психическите процеси/действия), след като нямаш никаква база медицински изследвания? Олигофренизма се проявява при разждането... Дори и да не е така, състоянието се характеризира със (това мисля, че ще го напиша за 102 - 103 път) психическо забавяне и проява на "АГРАФИЯ". Мисля, че бях достатъчно точен.
    miminia, темата "лексикон" стой там от доста време. В последните 2 седмици темата не е слизала от 1 - ва страница, аз съм неин автор, което се забелязва, казва се "ЛЕКСИКОН" и би следвало да има възраст, дата, месец. Ако лъжех и исках да го сменя щях да го направя, защото е елементарно Уотсън. Ако ми се лъжеше шях да го направя по доста по добър начин! Нямаше да се представям в светлината в която съм (работохолик), щях да измисля нереална историйка за мен Не смятах, че ме смятате за толкова непредвидлив В момента поправих годината, защото виждам, че вече втори потребител след отговора ми нахлува с тази информация
    Разбира се всеки има право на мнение и собствено ниво на морал. Аз съм скептик, но никога не съм споменавал проблеми, който не ми влизат в работата и който не ме топлят (политика) ... Длъжен съм да спомена някои от тях за да ви покажа, че истината понякога е прекалено болезнена
    Никога, ама никога не съм споменавал/намеквал за/на момичетата (темата за снимките), който имат глабела. Не съм им казвал, че е неприятно и, че дразни окото, нали? Не съм казвал, когато видя, че някой има гнатосхизис, нали? Никога не съм споменавал за тези, който имат дискория, нали? Не съм споменавал и за тези, който имат енофталм, нали? Макар, че на тази възраст е невъзожно да е причинен от фрактура, за това остава вероятността със парализа на симпатиковата инервация. Никога не съм казвал на момичетата, колко неправилно е да ходят със епонихиум, нали?
    Не го правя, знаете ли защо? Защото не е моя работа, нито е мой проблем! ! ! Благодаря за вниманието. Поздрави

Ееее едно свястно мнение...Не с ръце се бийте,а със думи

Град
    Blondeland
    Oхооо...

бях го забравила...
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    тоя беше най-големия...

отреагирВам.
    олигофренизъм???

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Беше му много малък.

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Иска още! Иска още!
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    SWASTICA е пил кафе с Фродо. Тру Стори

http://www.impulse.bg/user/Your_GoD
    Grumpy old madman

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    +1 za sлаduLчiто !!!

Цитирай Първоначално написано от Alco
    +1 za sлаduLчiто !!!
    ______(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми