- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За потребителят SWASTICA
pff vika kvo ste go zaqli,slqp da si 6te go vidi6 xaxaxaxa
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
СВАСТИКА, официално ти заявявам , че ще ви запаля заведението.
пс: и си оправи грешката в подписа.
да, трябва да е "потребителяТ", с пълен членПървоначално написано от Mamut
![]()
^^Публично порицание - как иначе да накажеш човек с ментъл дизийз.Дори и модовете те съжаляват,въпреки,че е против правилата да имат лично отношение.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Ей баси, не моа разбера, с кво толкова ви се наби в очите тоя SWASTICA, че почнахте да пускате тема след тема за него, пост след пост...искам и аз да съм толкоз известна, ма нема ме огрее...поне откъм добра страна![]()
^^Я пак си помисли.Много ли ти се иска всички потребители да ти се хилят на простотията и да те съжаляват?
По-добре да си беше останал световно неизвестен.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
То свастиката не се слави с хубаво имеПървоначално написано от Emo Doll
Виж-да искаш да си като някой по-стойностен потребител.. (:
What you give is what you get!
Аре млък деоставете Титаник да потъне
![]()
е то това ми е ясноПървоначално написано от Desi_etnies
ама това моето мнение беше бъзик със свастиката, не го приемайте насериозно
![]()
ОМГ не се слави с добро име .. И кво ако не е тайна му има .. Аз съм останала с добро впечатление от него .. !! Пуска стойностни коментари ,помага ви кво против него имате ???Първоначално написано от Emo Doll
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
ne mi e spe6enПървоначално написано от kapinka
kecovete ti converse li sa ?
Мнооо обсъждан тоя SWASTICA
![]()
оставете го намира де тцтцтц с радост бих го ,,,,,,,,,,
![]()
![]()
![]()
охххх
![]()
Простотията ходела и по хоратаа за тоя какво да го коментирам аз и преди съм го казвал "не е виновно момчето ,че е душевно болно"
Ай стига бе... Отчаяна съм! Баааахти и помията. Бляяя... Малко така... самоуверено ще кажа, че познавам SWASTICA (надявам се да е така) и като човек е много стойностен. Не един или два пъти ми е помагал и аз лично много го уважавам! Т'ва, че понякога на някои е неудобен не го прави лош, още по - малко глупав! Той със сигурност е различен от повечето (да не кажа всички) тук (и не само). Ако не го разбирате, не го и оплювайте, това никак не ви прави по - готини.
SWASTICA написа:
апфф не ставаш и за лъжец вее олигофрен
Привет
В някои от предишните ми постове обяснявам причината да напиша набор 90/91/92. Ще бъда така добър да го направя пак
Тийнпроблема го знам от 3 години, знам какви хора влизат, знам как се заяждат, знам колко дискриминират възрастовите граници. За да не бия на очи, за да не съм ТРЪН в на някой очите писах набор 90, мислех да пиша набор 91 или 92, защото 80% от форума е пълен със наборници над 90. Избягвайки различните спорове и нападки си изградих име и дойде момент в който трябваше да ви спомена моята истинска възраст, подчертавам ИСТИНСКА! Вероятно незнаете какво всъщност целях именно тогава? Естествено, че ще напиша малък набор, мразя да съм трън в очите на хората...
Отностно мнението включващо олигофренизъм във психическото и физическото ми състояние.
Здравей, miminia! На колко си години? Най - вероятно на около 15. Разбирам ти начина на поведение и отреагирване, но не разбирам как можеш да наречеш някой олигофрен (състояние влошаващо/забавящо физическите и психическите процеси/действия), след като нямаш никаква база медицински изследвания? Олигофренизма се проявява при разждането... Дори и да не е така, състоянието се характеризира със (това мисля, че ще го напиша за 102 - 103 път) психическо забавяне и проява на "АГРАФИЯ". Мисля, че бях достатъчно точен.
miminia, темата "лексикон" стой там от доста време. В последните 2 седмици темата не е слизала от 1 - ва страница, аз съм неин автор, което се забелязва, казва се "ЛЕКСИКОН" и би следвало да има възраст, дата, месец. Ако лъжех и исках да го сменя щях да го направя, защото е елементарно Уотсън. Ако ми се лъжеше шях да го направя по доста по добър начин! Нямаше да се представям в светлината в която съм (работохолик), щях да измисля нереална историйка за мен Не смятах, че ме смятате за толкова непредвидлив В момента поправих годината, защото виждам, че вече втори потребител след отговора ми нахлува с тази информация
Разбира се всеки има право на мнение и собствено ниво на морал. Аз съм скептик, но никога не съм споменавал проблеми, който не ми влизат в работата и който не ме топлят (политика) ... Длъжен съм да спомена някои от тях за да ви покажа, че истината понякога е прекалено болезнена
Никога, ама никога не съм споменавал/намеквал за/на момичетата (темата за снимките), който имат глабела. Не съм им казвал, че е неприятно и, че дразни окото, нали? Не съм казвал, когато видя, че някой има гнатосхизис, нали? Никога не съм споменавал за тези, който имат дискория, нали? Не съм споменавал и за тези, който имат енофталм, нали? Макар, че на тази възраст е невъзожно да е причинен от фрактура, за това остава вероятността със парализа на симпатиковата инервация. Никога не съм казвал на момичетата, колко неправилно е да ходят със епонихиум, нали?
Не го правя, знаете ли защо? Защото не е моя работа, нито е мой проблем! ! ! Благодаря за вниманието. Поздрави
Ееее едно свястно мнение...Не с ръце се бийте,а със думи![]()
Oхооо...
бях го забравила...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
тоя беше най-големия...
отреагирВам.
олигофренизъм???![]()
![]()
![]()
Иска още! Иска още!
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
SWASTICA е пил кафе с Фродо. Тру Стори![]()
http://www.impulse.bg/user/Your_GoD
Grumpy old madman
+1 za sлаduLчiто !!!
______(Първоначално написано от Alco