.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 88
    Az v momenta sam v Holandiq, ve4e 7 meseca, studenstvo, ne se oplakvam, no drugo si e maichinata strana,kadeto sam prekaral 19 godini ot jivota si. Hubavoto e,4e ima balgari tuka, sakvartirantat mi e pich balgarin, ta nostalgiqta rqdko me trese. Ala kakto kazah, rodinata si e EDNA!

Град
    Chicago
    az sa6to sam v 4ikago samo 4e ot po4ti 5 godini. i az se 4uvstvam mn po dobre v bulgariq. vapreki 4e tuk imam priqteli i vsi4ko na u4ili6te e ok, ne moga da spra da iskam da se varna v bg. kolkoto i da mi povtarqt na6te 4e tam nqma bade6te za men, ne moga da se saglasq. znam kolko bedno jiveqt pove4eto hora tam, no vse pak...obi4am si rodinata i tova e. napravo ne znam kak izdarja6 pri polojenie 4e ne si bila v bg ot 3 godini. az si hodq vsqko lqto i nikoga ne iskam da se pribiram obratno v 4ikago v kraq na lqtoto. pogovori s va6te za6to ne te puskat lqtoto...ako e zaradi parite probvai da si nameri6 rabota i da spesti6 za bilet...nz pitai gi za pri4inata i kaji
    Life is not the amount of breaths you take..
    It's the amount of moments that take your breath away.

Цитирай Първоначално написано от advokata_87
    Marila_es tova e sadbata na mnogo balagri zad granica.I znam kakvo e.Imam sa6tite problemi:nikvi priqteli gadje nqmam i az se 4uvstvam ujasno no vse nqkak si 6te se spravim.Uspeh zanapred ot men
    Мерси и аз ти пожелавам успех!
    Suavemente besa me,que quiero sentir tus labios besando me otra vez!

явно всеки се чувства еднакво...с една дума САМОТЕН без никой.Спи, яде, работи, яде, спи и т.н. краговрат всеки ден - губи се смисъла на живота...без приятели, без гадже до теб...самота, празнота, сълзи, душевна болка и за какво...за пари който за жалост неможем да изкараме в нашата държавица!!!!!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от _DaYa_
    явно всеки се чувства еднакво...с една дума САМОТЕН без никой.Спи, яде, работи, яде, спи и т.н. краговрат всеки ден - губи се смисъла на живота...без приятели, без гадже до теб...самота, празнота, сълзи, душевна болка и за какво...за пари който за жалост неможем да изкараме в нашата държавица!!!!!
    Според мен всичко е въпрос на нагласа,самочуствие и желание и съм се убедила в това.След 3 години в Германия в които изпадах в невероятни депресии,стоях си само в нас и даже направих опит за самоубийство се преместихме в Кипър и реших че искам живота ми да се промени.Още първия ден в даскало си намерих компания и след месец си хванах и гадже с което сме заедно вече 2 години и половина. И не можете да ми кажете че е само защото в Кипър са по-дружелюбни хората тъй като бяхме със сестра ми на гости на наще в Германия за 2 седмици и само след няколко дена си намерихме компания и веднага ни приеха и ни харесаха. Въпроса е че повечето хора отиват в чужбина със страхотни комплекси и просто очакват другите да им се подиграват и да не ги приемат и е естествено да получават такова отношение. Не ги казвам тея неща за да обидя някой но просто ги знам от личен опит. Почти на 19 съм и от 10 години съм в чужбина (Германия,Кипър,Гърция).

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Ami kakvo mi ostava da kaja...To opredeleno v Bulgaria ne e jivot i nqma budeshte za mladite hora.. Az opredeleno NE iskam da se vrushtam v BG da jiveq! Za vacation OK, ama da jiveq tam absurd. Kogato si hodq na vakanciiki tam mi e super, zashtoto nashte mi sa napulnili djoba ot tuka i az trqbva samo da harcha. A tam koi shte mi go napulni??? Pri zaplata ot 200-400 leva? Obicham si rodinata i to mnogo, no ne e moq vinata che pove4e ot 3 000 000 Bulgari jiveqt izvun granica( ne e li mnogo ot 8 mil?).
    I az jiveq v Chicago gore dolu kolkoto tebe. Est che vsqko nachalo e trudno i iziskva vreme i turpenie, no sled tova neshtata sa poopravqt. Ti sama shte vidish...Samo si nameri nek'vi priqteli BG (shot gi ima mn) i vednaga shte se zapoznaesh i s drugi pokrai tqh..Ako problema ti e priqtelitelite i si samotna.
    ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Цитирай Първоначално написано от House_bitch
    Tva 4e Amerika 6sa sruti nqkoi den e taka... na men 4esno ne mi dreme na onaq rabota 6toto s zelena karta ili amerikansko grajdanstvo moje da ide6 nasqkude, po4va6 da u4i6 i si ureden... Az li4no mn iskam da zavur6a amerikanski universitet i da ida da ba4kam v Evropa,a za vuprosa s priqtelite, verno 4e ne e su6toto kato predi no ve4e i zavisi ot horata s koito si priqtel dali 6te zabravqt ili ne...za men vinagi 6te ima pri4ina da se vru6tam v bg ako 6te i bomba da e padnala :P
    Macka v koi kvartal si ? Da ne bi Schiller Park <333
    ♥ ♥ ♥

Re: Кой как се чуства извън БГ?

Цитирай Първоначално написано от Ne_Znaesh
    жИвея от 3 години в Америка( Чикаго). Никога не съм живяла дори излизала извън България преди тези две години. И изведнъж родителите ми решават да ме изтръгнат от родината ми, от приятелите ми и от всичко мило, за да отидем в "държавата мечта". Такъв стрес и трудности съм изживяла, които за през целият ми живот не съм ги изпитвала! Толкова унижения и тъпкане ми се струпаха на главата... По едно време нямах никакви мечти, единственото ми в главата беше как да остана жива сред тия олигофрени тук.
    И сега дори след 3 години все още ни е трудно, а наще продължават да са инати и да не искат да се преберем в БГ! Добре, те след като не искат поне мен да си ме пускат на БГ лятото. Но, не! Докато моите Фр са в БГ аз тука тъпея и броя дните на календара за училище Докато моите фр в БГ са по дискотеките и кафетата, аз тъпея в нас защото тук законите им не ми го позволяват. Добре бе, чесно ли е?! Аз си пропилявам тинейджерските години, какво ще запомня един ден от тях?! Тъпото ми вседневие с олигофрените и popular barbies в high school?! С колкото и БГ да излизам тък не е същото.
    От 3 години не съм си ходила в БГ и то само заради наще. Дори и това лято не ме пускат да си отида. Не ми дават да говоря за БГ дори, да споменавам името БГ в нас. Писнало ми е. Ако искате ми се смейте но аз живея само с мисълта, че като стана пълнолетна ( 21) си стягам куфарите и си заминавам! Но ме е страХ, че тогава вече ще съм се променила, колкото и да не искам то става аз сама се осещам.
    Така ли е и с вас, хората извън БГ? Искате ли да се преберете в БГ и защо? Или само аз така гадно се чуствам и само аз искам да се прибера
    Da ti kaja maina napulno te razbiram za tova 4e tuka v 4ikago ne moish da sviknesh i 4e tuka bgtata ne sa sushtite kvito sa tezi s koito sme izrastnali...i nikoga nqma i da budat.Nikoi ot tuka nqma da zamesti horata v bulgaria koito ostavihme. No 4uvai se s tqh podurjaite vruzka tova pak shte te napravi malko ili mnogo shastliva !!
    A za roditelite ti..ne gi razbiram,moite sa to4no obratnoto na tvoite...no znaesh li moje bi ne iskat da im govorish za bulgaria zashtot ili im e prekaleno mu4no ili prosto neshtat da 4uqt za bulgaria zashtoto ne iskat da imat nishto obshto s neq...neznam!!

I az sum v 4ikago ot ve4e 5 godini i oshte ne sum sviknala,no az si hoda sqko lqto v bg...i tva shte mi e purvoto tuka i naprao nemoga da si presdstavq edno lqto bez moite nai skupi hora...a milata ti celi 3 ;(! NO spoko...edin den shte si otidesh i ti..nali znaesh si4ko hubavo stava bavno!!
    ..btw ti ot koi kvartal si tuka?

Ne sum macka , i da v Schiller Park :P

i az sym v chicago .. samotno e no se svikva sled vreme .. sled 45 dni sym si v bg iii jivot ) no nachaloto e trudno a az sym tochno v nego .. vypreki tova che nqmam fr nqmam priqtelka ( imam v bg .. ) i tn tn a v bg imax i 2-te po mnogoo .. ne iskam da se vryshtam .. sled master degree moje bi angliq no do togava ne ..

bI az jiveq v Angliq ve4e 6 meseca i edinstvenata cel zaredi koqto s1m tuk sa roditelite mi ... mnogo se qdosah poneje .. ne e spravedlivo da te otk1snat ot sredata ti ... i da te zakarat v edna sku4na d1rjava .. moje da e dobre ikonomi4eski i t.n razvita .. no tuk ne e s16toto ... i hi4 ne e 4estno .. t1kmo bqh zapo4nala u4ili6te.. haresvah si u4ili6teto ... az s1m na 16 podqvolite sega mi e vremeto da si jivurkam ii ... t.n a me zavrqha v g1za na geografiqta... tuka ejednevieto super sku4no ... stava6..daskalo... v daskalo i tam ne e mn zabavno kato v bg ... pribira6 sa izmoren ot cql den v daskalo i ot 1 4as p1t s avtobusa minimum ... i kvo ... sqda6 da vidi6 dali ima nqkoi v skype da si kaje6 edno zdr ... ii otiva6 da spi6.. ili kato si v skype te ve4e spqt 6toto e po k1sno .... mnogo mi e kofti ot 6 meseca nasam , no s vremeto kato 4i li se primirih s mis1lta 4e pone o6te 2-3 godinki dokato nav1r6a p1lnoletie 6a seda tuka i tva nqma6e da e taka ... ako d1rjavata ni be6e dobre platena ... i si4ko be6e kakto v 4ujbina togava nqma6e da se nalaga da se otdelq6 ot vsi4ko tova... Ap1k za tova 4e ima hora koito zaravqt ot kade sa tr1gnali s1m na 1000 % saglasna... kak moje tva e naprao p1len sram ... az poznavam tuk mn b1lgari ... ima 4-ma v moeto u4ili6te .. e to ne e virene na nos, to ne e visokomerie... kato te pitat ot koga si tuka kato kaja ot 5=6 meseca o te .. "olee tctc kak moje .. novak ..xaxa az s1m tua ot 2 godini ... " i tolkova sa podli ... ako go pita6 ot kade si v bg toi ti vika .. " aa nqma zna4enie 6toto az tam poi4e nqma da si hoda tam ! " a na sledva6tiq den zapla6en ot izgonvane i problemi i mi govori " aa nqq pove4e da seda tuka otivam si v balgariq" .. Takiva hora im biq 6uta... nqma smis1l da se zanimavam s tqh ... Edinstvenata mis1l koqto me d1rji o6te na krak mejdu tiq svirepi s16testva tuk e misl1ta 4e 6te imam po dobro b1de6te iii 4e 6te se v1rna skoro v BG i 6te mi e dobre togava... P1k i b1lgarite v 4ujbina hi4 ne si pomagat i podkrepqt... poneje seki se bori za sebe si da ocelee ( to i koga li sme se podkrepqli ) ..... No pone znam 4e imam verni priqteli v Bg koito si ostavat takiva... tva mi e edinstveniq stimul da s1m tuka /.. 6toto predade6 li se st1pkvat te !!! Zatova.. trudno ni e .. nooo 6te se d1rjim nali za tva sme tam 6a im pokajem koi e nomer 1 !!! :P

Град
    Испания
    Мъчно ми е много-за роднини,приятели,за самата България! Но искам да си отида само за малко-да почувствам отново родната атмосфера,да видя кой как се е променил и как живее.И да се върна отново тук.Допада ми живота в Испания и ми е добре.
    Надеждата умира последна!!!

Цитирай Първоначално написано от Chefinkaaa
    bI az jiveq v Angliq ve4e 6 meseca i edinstvenata cel zaredi koqto s1m tuk sa roditelite mi ... mnogo se qdosah poneje .. ne e spravedlivo da te otk1snat ot sredata ti ... i da te zakarat v edna sku4na d1rjava .. moje da e dobre ikonomi4eski i t.n razvita .. no tuk ne e s16toto ... i hi4 ne e 4estno .. t1kmo bqh zapo4nala u4ili6te.. haresvah si u4ili6teto ... az s1m na 16 podqvolite sega mi e vremeto da si jivurkam ii ... t.n a me zavrqha v g1za na geografiqta... tuka ejednevieto super sku4no ... stava6..daskalo... v daskalo i tam ne e mn zabavno kato v bg ... pribira6 sa izmoren ot cql den v daskalo i ot 1 4as p1t s avtobusa minimum ... i kvo ... sqda6 da vidi6 dali ima nqkoi v skype da si kaje6 edno zdr ... ii otiva6 da spi6.. ili kato si v skype te ve4e spqt 6toto e po k1sno .... mnogo mi e kofti ot 6 meseca nasam , no s vremeto kato 4i li se primirih s mis1lta 4e pone o6te 2-3 godinki dokato nav1r6a p1lnoletie 6a seda tuka i tva nqma6e da e taka ... ako d1rjavata ni be6e dobre platena ... i si4ko be6e kakto v 4ujbina togava nqma6e da se nalaga da se otdelq6 ot vsi4ko tova... Ap1k za tova 4e ima hora koito zaravqt ot kade sa tr1gnali s1m na 1000 % saglasna... kak moje tva e naprao p1len sram ... az poznavam tuk mn b1lgari ... ima 4-ma v moeto u4ili6te .. e to ne e virene na nos, to ne e visokomerie... kato te pitat ot koga si tuka kato kaja ot 5=6 meseca o te .. "olee tctc kak moje .. novak ..xaxa az s1m tua ot 2 godini ... " i tolkova sa podli ... ako go pita6 ot kade si v bg toi ti vika .. " aa nqma zna4enie 6toto az tam poi4e nqma da si hoda tam ! " a na sledva6tiq den zapla6en ot izgonvane i problemi i mi govori " aa nqq pove4e da seda tuka otivam si v balgariq" .. Takiva hora im biq 6uta... nqma smis1l da se zanimavam s tqh ... Edinstvenata mis1l koqto me d1rji o6te na krak mejdu tiq svirepi s16testva tuk e misl1ta 4e 6te imam po dobro b1de6te iii 4e 6te se v1rna skoro v BG i 6te mi e dobre togava... P1k i b1lgarite v 4ujbina hi4 ne si pomagat i podkrepqt... poneje seki se bori za sebe si da ocelee ( to i koga li sme se podkrepqli ) ..... No pone znam 4e imam verni priqteli v Bg koito si ostavat takiva... tva mi e edinstveniq stimul da s1m tuka /.. 6toto predade6 li se st1pkvat te !!! Zatova.. trudno ni e .. nooo 6te se d1rjim nali za tva sme tam 6a im pokajem koi e nomer 1 !!! :P
    а аз съм в англия от 2 години
    на 17 години съм. тази година правя 18
    ограбвали са ме на улицата пред нас даже.
    заплашвали са ме с ножове, кучета и gangs
    няма кво да правя по цял ден
    англичанките са или дебели и грозни или само грозни. в лице са като риби
    чернокожите са по-зле от циганите. голямо самочувствие и малко акъл. като маймуни са. това по филмите дето го дават за тях не е вярно изобщо.
    уй уча тука, обаче спя в часовете и се гавря с даскалите. изкарвам B и A на изпитите, въпреки че едвам успях да завърша 8-ми клас в България.
    даскалите се оплакват от държанието ми все едно съм виновен аз че са тъпи.
    няма къде да изляза
    нямам приятели
    нямам какво да правя навънка
    искат да вкарват наще в зяатвора щото не ходя нормално на даскало. всеки ден закъснявам и не ходя много редовно. имам 70% attendance тая година. много е тъпо на даскало
    даскалите ми бучат че съм си драскал на тетрадката отзад (все едно те ще учат от нея)

нямам търпение да си ида в България да видя приятелите и семейството. да идем на кафе, на бар, дискотеки и сякакви забавления. честно казано тия дето им харесва в англия са възрастните хора, които живеят за да работят само. лошото е че въвличат и нас в техните начини. не ни дават право на избор и ни изкормват от забавленията. ТИНЕЙДЖЪРИ СМЕ ВСЕ ПАК! В ТАЗИ ЧАСТ НА ЖИВОТА ТРЯБВА ДА НИ Е КЕФ И ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ! А РОДИТЕ КАКВО ПРАВЯТ С НАС? Уж сме в чужбина да вземем образование... аз от тъпи хора не мога да се уча. В България каквото съм учил 5-6 клас, тука го уча в 11 клас... Пропаднала работа. Роботизирана държава.

Chefinkaaa, ако искаш си дай скайп-а да споделяме мъките

Цитирай Първоначално написано от str1990
    Цитирай Първоначално написано от Chefinkaaa
    а аз съм в англия от 2 години
    на 17 години съм. тази година правя 18
    ограбвали са ме на улицата пред нас даже.
    заплашвали са ме с ножове, кучета и gangs
    няма кво да правя по цял ден
    англичанките са или дебели и грозни или само грозни. в лице са като риби
    чернокожите са по-зле от циганите. голямо самочувствие и малко акъл. като маймуни са. това по филмите дето го дават за тях не е вярно изобщо.
    уй уча тука, обаче спя в часовете и се гавря с даскалите. изкарвам B и A на изпитите, въпреки че едвам успях да завърша 8-ми клас в България.
    даскалите се оплакват от държанието ми все едно съм виновен аз че са тъпи.
    няма къде да изляза
    нямам приятели
    нямам какво да правя навънка
    искат да вкарват наще в зяатвора щото не ходя нормално на даскало. всеки ден закъснявам и не ходя много редовно. имам 70% attendance тая година. много е тъпо на даскало
    даскалите ми бучат че съм си драскал на тетрадката отзад (все едно те ще учат от нея)

нямам търпение да си ида в България да видя приятелите и семейството. да идем на кафе, на бар, дискотеки и сякакви забавления. честно казано тия дето им харесва в англия са възрастните хора, които живеят за да работят само. лошото е че въвличат и нас в техните начини. не ни дават право на избор и ни изкормват от забавленията. ТИНЕЙДЖЪРИ СМЕ ВСЕ ПАК! В ТАЗИ ЧАСТ НА ЖИВОТА ТРЯБВА ДА НИ Е КЕФ И ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ! А РОДИТЕ КАКВО ПРАВЯТ С НАС? Уж сме в чужбина да вземем образование... аз от тъпи хора не мога да се уча. В България каквото съм учил 5-6 клас, тука го уча в 11 клас... Пропаднала работа. Роботизирана държава.

Chefinkaaa, ако искаш си дай скайп-а да споделяме мъките

MM da nap1lno s1m s1glasna..
    Na4i tva za 4ernite 4e sa t1pi t1pi sa ... ii kato sa t1pi tva se 4uda .. pone v na6to u4ili6te ima takiva koito se vodqt "otli4nici i s dobro povedenie" i sa s razli4ni vratovr1zki est da se razli4avat ot dugite... e tva ne e 4esno 6tot moga da kaja 4e ako si4koto tva be6e na bg az sig 6tqh da s1m bog za tqh tuka.. pff mn sa malumni... nqma poi4e na k1de i te ne znaqt 4e niq kato sme tuka material si4ko se izostava ot bg ... pfff i kvo prai sedi6 i t1p4e6 na edno m1sto .. no pointt...

та .. живея в канада .. не ми харесва тук и аз така като теб много искам да се върна след като завърша гимназия тук още но ме е страх че до тогава ще съм се променила. . аз знаех че ще заминаваме .. още началото на 2006 маика си поддаде първите документи но я отхвърлиха . тя мина през 1 куп изпити и все пак 2 години по късно когато пак се опита да подаде документи вече я приеха .. и заминахме .. и ми доиде така изведнъж че се видях в чудо.. не познавах никои тук да да... всеки които живее извън Б-я знае как са първите няколко дена .. аз ако имах възможност щях да се върна .. ти се радваи аз съм тук само с маика си и като изключим нея нямам никои друг тук ..да татко звъни почти всеки ден и си говорим по час 2 по телефона но .. не е същото .. както ти казваш пропилявам си тиин годинките.. или поне така се чувствам .. искам да се върна да наистина .. но ме е страх че когато иммам възможността да го направя няма да искам ..

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    [B]a[N]d[I]t[K]a, искаш да кажеш, че нямаш приятели? Наистина ли е толкова трудно да си намериш приятели във друга държава? Ужас

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]та .. живея в канада .. не ми харесва тук и аз така като теб много искам да се върна след като завърша гимназия тук още но ме е страх че до тогава ще съм се променила. . аз знаех че ще заминаваме .. още началото на 2006 маика си поддаде първите документи но я отхвърлиха . тя мина през 1 куп изпити и все пак 2 години по късно когато пак се опита да подаде документи вече я приеха .. и заминахме .. и ми доиде така изведнъж че се видях в чудо.. не познавах никои тук да да... всеки които живее извън Б-я знае как са първите няколко дена .. аз ако имах възможност щях да се върна .. ти се радваи аз съм тук само с маика си и като изключим нея нямам никои друг тук ..да татко звъни почти всеки ден и си говорим по час 2 по телефона но .. не е същото .. както ти казваш пропилявам си тиин годинките.. или поне така се чувствам .. искам да се върна да наистина .. но ме е страх че когато иммам възможността да го направя няма да искам ..
    Nap1lno te razbiram kak se 4uvstva6...maika mi s16to be6e taka s dokumenti..othv1rlqha e tq pak poddava6e ... i nakraaq predi 2 godini tq zamina.. sama...posle ba6ta mi...i nakraq i az ta kakto vika6 az o6te ot na4aloto kogato mama zamina znaeh 4e i az 6te otida rano ili k1sno.. m14no mi be6e .. opitvah se da podgotvq psihikata si za tozi den kogato trqbva da se razdelq s1s vsi4ki poznati,rodnini i priqteli... P1rvite dni e golqma depresiq....nostalgiqta te trese na 100% ii daje vse o6te me e qd i mi e m14no za vsi4ki ,... ne e otslabnala nostalgiqta,m1kata i bolkata po rodnoto mqsto i za vs poznati ... i drugoto koeto da podd1rjam i az vr1zka postoqnno s tqh ... i kato kajat izlizame otivame na diskoteka ili nqkade na kafe a ti ne moje6 da ide6 da se poradva6 s tqh i prosto ne moga da si namera mqsto ot qd...iii 4e ne moga da s1m s tqh da si praq kefa.. i si propilqva6 hubavkite godinki v skuka i revane...
    Dokolkoto do tvoq strah ... vsi4ko si zavisi ot tebe,... kak si s fr v BG, podd1rja6 li vr1zka s tqh .. si4ko si zavisi ot tebe...dali 6te ima smis1l da se v1rne6 tam ... az mislq 4e opredeleno 6te mi e mn mn mn po hubavo na men tam otkolkoto tuka.. ni6to 4e ima nqkoi deto zaminavat tza 4ujbina samo4uvstvieto vednaga stava na 1000000% iii po4vat da zloradstvat za rodnoto mqsto,..d1rjavata v koqto sa jivqli ot kakto sa izleznali na bql svqt ... prosto mi e jal za takiva hora.,.. kolko sa jalki... tam vidqli malko poi4e pari i ve4e.. ne sa b1lgari..zabravqt ot kade sa tr1gnali... i t.n .... a ne osazvanavat 4e tam za NI6TO i NIKOI prosto edin T1P emigrant .... koito t1rsi pari e tva e cqlata istina ... Ako vqrva6 v sebe si i si uporita nqma da zabravi6 BG i 6te iska6 da se v1rne6 nqma na4in ... Aidi mili4ka uspeh4i ... ii Buglaria ZaViNAgi

P.S sorry za latineca.. no nqmam kirilizaciq

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    [B]a[N]d[I]t[K]a, искаш да кажеш, че нямаш приятели? Наистина ли е толкова трудно да си намериш приятели във друга държава? Ужас
    Povqrvai dosta e trudni4ko..osobena kato v 4ujbina vseki se m14i da ocelee... i hi4 ne se interesuva ot drugiq...pone v angliq rqdko se namirat hora, koito da sa iskreni, i da mogat da sa nqkakvi priqteli Na men naprimer mi be6e trudno da namerq..namerih nqkvi i te sa samo v u4illi6t dr nikade ... ako iskam da se polafq s fr... tam... ina4e... nqma na4in .. tva e

Град
    Свищов

МЕЖДУНАРОДНА СЕКЦИЯ НА БЪЛГАРСКАТА НС- ПАРТИЯ-НОВА ЕВРОПА

.....НЯМА НА СВЕТА ПО ДОЛНО СЪЩЕСТВО ОТ ЕМИГРАНТА , ТОВА Е ЧОВЕК, КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ПРЕВЪЗМОГНЕ ЧЕРГАРСТВОТО СИ , ТАКЪВ ИНДИВИД НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЧИСЛИ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ЗАЩОТО ТОЗИ КОЙТО ОСТАВИ РОДИНАТА СИ В ПОЛОЖЕНИЕТО В КОЕТО СЕ НАМИРА ДНЕС, ТО ТОЙ Е НАЙ-ВРЕДНИЯ ЧОВЕК. ЕМИГРАНТА Е КОСМИЧЕСКИ ПРАХ, НЕ САМО, ЧЕ ДЕВЕТДЕСЕТ ПРОЦЕНТА ОТ ТЯХ ВЯМА ДА СЕ ВЪРНАТ ,НО ТЕЗИ КОИТО СЕ ВРЪЩАЩ ПРИВНЯСЯТ НЯКАКВА НЕБЪЛГАРСКА НРАВСТВЕНОСТ ,ТЕ, НАУЧЕНИ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ ЕВРЕИ ИДВАТ ТУК САМО, И САМО ДА МОГАТ ДА ИЗПОЛЗВАТ СВОЯ НАРОД. ЗА ТОВА ТЕ СА ПО-ВРЕДНИ ОТ ВРАГОВЕТЕ НИ.
    Мико Вълчев
    ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!!!
    ДА ЖИВЕЕ НАШАТА РАСА!!!

Re: МЕЖДУНАРОДНА СЕКЦИЯ НА БЪЛГАРСКАТА НС- ПАРТИЯ-НОВА ЕВРОП

Цитирай Първоначално написано от Kavhanatuvigibolg
    .....НЯМА НА СВЕТА ПО ДОЛНО СЪЩЕСТВО ОТ ЕМИГРАНТА , ТОВА Е ЧОВЕК, КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ПРЕВЪЗМОГНЕ ЧЕРГАРСТВОТО СИ , ТАКЪВ ИНДИВИД НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЧИСЛИ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ЗАЩОТО ТОЗИ КОЙТО ОСТАВИ РОДИНАТА СИ В ПОЛОЖЕНИЕТО В КОЕТО СЕ НАМИРА ДНЕС, ТО ТОЙ Е НАЙ-ВРЕДНИЯ ЧОВЕК. ЕМИГРАНТА Е КОСМИЧЕСКИ ПРАХ, НЕ САМО, ЧЕ ДЕВЕТДЕСЕТ ПРОЦЕНТА ОТ ТЯХ ВЯМА ДА СЕ ВЪРНАТ ,НО ТЕЗИ КОИТО СЕ ВРЪЩАЩ ПРИВНЯСЯТ НЯКАКВА НЕБЪЛГАРСКА НРАВСТВЕНОСТ ,ТЕ, НАУЧЕНИ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ ЕВРЕИ ИДВАТ ТУК САМО, И САМО ДА МОГАТ ДА ИЗПОЛЗВАТ СВОЯ НАРОД. ЗА ТОВА ТЕ СА ПО-ВРЕДНИ ОТ ВРАГОВЕТЕ НИ.
    Мико Вълчев
    Zavisi ot motiva na emigrirane,moq e da sum s liubimiq chovek,bez koito minutite sa chasove,a chasovete bqh dni,kato bqh v bg dale4 ot nego!maika mu stara da ne ti se nalaga da napuska6 Bg,misli6 4e ei taka sme si vdignali kru6ite ot kef?!Pri uslovie,che v Bg nqma perspektiva(v momenta..pf kuv ti moment,be..ot kak svqt svetuva Bg e v kalta)Kak da su6testvuva6?vseki se bori da ocelqva i da e finansovo stabilen!Misli6 ,4e e mnogo lesno da si dale4 ot vsi4ko rodno i ot vsi4ko svoe???NE!vseki den az,a i ne samo,predpolagam vsi4ki,se nadqvame Bg da se stabilizira i tursim i nai-malkata pri4ina,koqto da iztuknem,za da napusnem vuprosnata chujbina Kakvo mojem da pomognem nie na stranata ni?da oble4em kostiumite i da se nasadim v parlamenta i da prevedem po smetkite na vseki bulgarski grajdanin po edna sedem cifrena suma i da namalim nadutite do prusvane hranitelni pridukti na polovina?BEZSILNI SME NIE PROSTOSMURTNITE!

Цитирай Първоначално написано от pepita87
    Мико Вълчев
    Zavisi ot motiva na emigrirane,moq e da sum s liubimiq chovek,bez koito minutite sa chasove,a chasovete bqh dni,kato bqh v bg dale4 ot nego!maika mu stara da ne ti se nalaga da napuska6 Bg,misli6 4e ei taka sme si vdignali kru6ite ot kef?!Pri uslovie,che v Bg nqma perspektiva(v momenta..pf kuv ti moment,be..ot kak svqt svetuva Bg e v kalta)Kak da su6testvuva6?vseki se bori da ocelqva i da e finansovo stabilen!Misli6 ,4e e mnogo lesno da si dale4 ot vsi4ko rodno i ot vsi4ko svoe???NE!vseki den az,a i ne samo,predpolagam vsi4ki,se nadqvame Bg da se stabilizira i tursim i nai-malkata pri4ina,koqto da iztuknem,za da napusnem vuprosnata chujbina Kakvo mojem da pomognem nie na stranata ni?da oble4em kostiumite i da se nasadim v parlamenta i da prevedem po smetkite na vseki bulgarski grajdanin po edna sedem cifrena suma i da namalim nadutite do prusvane hranitelni pridukti na polovina?BEZSILNI SME NIE PROSTOSMURTNITE!

...НЯМА НА СВЕТА ПО ДОЛНО СЪЩЕСТВО ОТ ЕМИГРАНТА , ТОВА Е ЧОВЕК, КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ПРЕВЪЗМОГНЕ ЧЕРГАРСТВОТО СИ , ТАКЪВ ИНДИВИД НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЧИСЛИ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

...1m ti zemi malko pomisli predi da pi6e6... 6toto tva 4e sme izv1n stranatane zna4i 4e ne se 4uvstvame b1lgari ... ne zna4i 4e ne ni lipsvat korenite i rodnata zemq.. kvo si mislite 4e kato ne sme v BG i ni e mn le6no 4e sme 6ra6kani s pari... daa.. sigurno .. v 4ujbina standarta na jivot e mn po - sk1p i az naprimer pri p1rva v1zmojnost si se vr16tam tam ot kadeto s1m do6la...

Pepita87 mn si prava... +25422727

P.S SOrry za latineca, no nqmam kirilizaciq

НИЕ, КОИТО СТЕ В ЧУЖБИНА НЕ БЯГАМЕ ОТ БЪЛГАРИЯ-
    САМАТА БЪЛГАРИЯ НИ ГОНИ!!!!!!

И на мен ще ми е кеф да си живея в БГ с приятелите и роднините, но какво да направя, че България, не ми дава възможността да се развивам, да се ползвам от благата на други развити държави????

Момичета - да приятели се намират трудно, но не се притеснявайте, с времето всичко си идва на мястото.
    Живяла съм и преди в чужбина и там съм оставяла много приятели, всичко доиде с времето.
    В момента и аз не мога да се похваля със супер много приятели, но все пак си имам компания, ако пожелая
    Моят съвет за приятелите и познатите е - излизайте, запишете се в някакви клубове и прочие - гаранция, че ще намерите правилните хора

[B]a[N]D[i]T[k]a
    наистина ти завиждам, че живееш в Торонто. Имам няколко приятели от там и те са големи купонджии, и каквито снимки са ми показвали- много се забавляват Убедена съм че след някоя и друга година, няма да искаш да си тръгнеш от там, успех ти пожелавам от сърце

Град
    Brussels,Belgium
    Freak_ ti kade v 4ujbina jivee6 v momenta?
    BULGARIA FOREVER!

Цитирай Първоначално написано от pepita87
    Мико Вълчев
    Не си права. Когато ние в България сме имали държава, Вие в Испания сте били племена.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от nejno
    BulgariaZaBulgarite забелязваш ли, че в изречението, с което похвали България използваш минало време...Какво ме бърка мене дали сме имали държава преди Испания или не...какво е значението на историята изобщо? Защо използваш минало време? Важно е сега!...но в сегашно време просто не виждам какво можеш да кажеш...
    А ти не си ли горда с тоя мангал,дето си си го сложила за аватар?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си