- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Кой как се чуства извън БГ?
Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
Alouuu hilipoqs takuv!!!Koi ti kaza,4e pritejavam ispansko grajdanstvoooo!!??"Vie v Ispaniq"Az sum predi VSI4KO bulgarka i ne se pri4islqvam kum ispanskite narodi,qsno!?Tova,4e sum ot 7 meseca tyk,kvo 6te trqbva da ozna4ava,4e sum ispanka i sum sukala tqhnoto mlqko li?4etete predi da iztursite nqkoq bezsmislena i neandertalska prostotiq,be!!!!![]()
![]()
Вникни внимателно в думите ми.Първоначално написано от pepita87
А по темата: Еми търпим си престъпниците(Господата Управляващи.) и докато ги търпим, те ще ни ебът.
В Париж съм вече 2 години, дойдох с родителите ми когато бях на 16 (професията им го изисква). Първата година беше уникално шибано, депресии, унижение в даскало итн... сменях 2 училища (едното бях пред изгонване, понеже вече психически не издържах) и на всичкото отгоре ме върнаха с една година назад.. никакви приятели естествено, тука или се педераст или си негър. И да сега ще кажете то си е до човека, до нагласата - да ама не е така. Нямам проблем с общуването, лафя си с всички, че дори и от другите класове... и до тук; оставяш си с лафенето, за нещо по-сериозно като приятелство абсурд.
Върнах се лятото в БГ и о! радост, рай, супер кеф, приятели, море, купони, тъпеенеабе знаем как е
Дойде време да се връщам, обаче не исках и бях готов сам да живея в Сф, дори и непълнолетен.. но в крайна сметка след няколко драми ме върнаха (пак насила естествено).
Втората година айде пак сменям даскало, вече трети път и... еми пак същите педерасти и негри. А образователната им система е толкова малоумна колкото и самите учители, уча неща дето съм ги учил в 6 клас; дори ни учат как правилно да се учат уроците, обясняват как за да успееш трябва да преговаряш уроците по няколко колко часа на ден (!!). А да тука се учи от 8:30 до 17:30 (направо си живеем в тва даскало). кеф..
Сега втората година тръгнах на фитнес (те тука тия дори не знаят какво представлява, педерасти нормално и ме гледат е така) и некви само ме пипат по тялото. Фитнесът е единствено ми развлечение и разнообразие в ежедневието, даже имам повече познати там отколкото в даскало. Абе мъка просто...
Нито съм свикнал, нито съм се адаптирал, отвратително се чувствам, подтиснат, без приятели (освен един бг пич) и е така имам чувството, че дните си летяят и се пилеят.. вече 2ра година нищо не се е променило. Броя дните, когато ще го завърша тва шибано училище, ще си взема парижката дипломка и айдееее фащам си самолета и право в София.
Vniknala sum! I sum oprovergala mnenieto si!razbiram napulno,che obichash stranata si,i az q obi4am,mnogo pove4e otkolkoto si predstavq6,no molq te nedei me zapisvai kum"ispanskite narodi"Znam su6to i 4e s ni6to ne moga da i pomogna,kakto spomenah"Bezsilni sme nie prostosmurtnite"!Az ne se stremq da opliuvam stranata si,no istinata e tazi,4e bg naistina e zatunala do gusha,i ne samo tq,kakto spomenah sum v IspaniqПървоначално написано от BulgariaZaBulgarite
Не мога да кажа, че баш "живея" в чужбина, понеже се прибирам толкова често, че реално...не съм сигурна къде точно живея. Преди година и половина съвсем самостоятелно си дойдох да уча в Италия (в смисъл никой не ме е карал) и определено не се чувствам особено добре тук. Основният проблем е, че приятелят ми си е в София и просто няма как да се чувствам пълноценна - когато съм в Милано уча това, което искам, интересно е...но той толкова зверски ми липсва, че реално не бих могла да оценя нищо около себе си. Като съм в България съм ужасно щастлива, че съм при момчето си, семейството си, приятелите - но пък се чувствам адски безполезна за самата себе си и за бъдещето си. Та от време на време изпадам в разни нервни кризи, защото с цялото това летене през 3-4 седмици се побърквам и изобщо не успявам да постигна някакъв баланс. Но пък не е като да ми липсват емоции. Иначе хората тук са готини (в интернационална група съм). Трудно е наистина да се сприятелиш, но пък е интересно да се запознаеш с хора от толкова разнообразни култури.
Иначе лятото съм си в България, а догодина завършвам. Смятам да си се прибера при момчето и живот и здраве някой ден да заминем заедно с него някъде за магистратура.
На мен пък не ми се живее тук.
Искам да видя свят.
Chefinkaa не можеш да си представиш колко ми олекна като виждам че не съм самане че е хубаво да се радвам .. напротив не е .. та .. след още няколко седмици живеене тук пускам още един пост.... приятели?? хмм на училище има едно момиче Карла.. с нея имам англииски география и драма и там сме заедно говорим си много излизаме обикновено съботата но няма нищо общо с ежедневието ми в България .. там беше нещо като всеки ден можеш да се наконтиши да идеш до мястото на срещата за час и половина макс .. да реечем тука само час и половина ми е отиването до мястото и затова не се излиза през седмицата много много .. та заебаавам това.. има и едно др момиче с което доста си говорим - ирида тя е албанка и отначало си викам "леле супер един от европа .. с г/д еднакфи разбирания ще се сработим ала бала.." даа ама не .. тя таз е ебати пачата с извинение... харесваше гаджето ми (вече бившо..) кфо ли не напраи за да се опита да ни раздели .. въпреки това с нея също си говоря доста но .. само говорене
бахти понякога седим и няма кфо да си кажем.. напоследък единствения човек с които мога да си говоря е едно момче от Русе с което не се познаваме лично .. (по принцип съм против чатене без познаване де..) но кат почнем да си чатим не млъкваме .. тук е трудно канадците не знаят как да са приятели с някои не знаят как да се държат .. доста от тях и не излизат.. доидох тук с надеждата че ще е подобре .. че нещата ще са по добри от България .. да ама не са .. доидох и едно от нещата които ми казаха е че на тиинчетата тука им е скучно и то много... и на мен ми е скучно имам прекалено еднообразно ежедневие.. през седмицата ставам отивам на даскало (винаги закъснявам..) връщам се ям сядам на компа и седя до към 10 11 после лягам и на следващия ден това се повтаря.. съботата понякога излизаме с карла но това е рядко а и когато излизаме мале отиват 20 долара.. нз на мен ми звучи супер много защото в България като излизах ми даваха по 3 лв (маика) а като молех тати тои 5 лв и това ми беше напълно достатъчно да пия нещо в някое кафе и ми оставаха даже.. което ми напомня.. тук няма кафета.. не и такива на които ходят тиинчетата.. няма .. има си макдоналдс и кентакифраичикън но. . . не е същото.. в Торонто живеят много имигранти и говоря с доста хора и на всички мнението е едно и също .. тук не става.. изключително много съжелявам защото тук нямам 1 човек с които мога да си поговоря на спокоиствие.. хората с които сега общувам другата година си местят даскалото или се връщат в държавите си .. само аз оставам и все едно другата година ще съм нова ученичка в дасаклото ми .. съжелявам че си прекарвам наи готините годиинки от живота ми седеики вкъщи на компа от нямане каккво друго да се прави.. съжелявам адски много за това.. сега можеше да съм в Бг и да си ходя по кафета и купони с приятелите ми .. но не .. аз съм тук .. в гъза на географията.. където разликата с Бг е 7 часа и мн рядко се засичам с приятелите ми .. Chefinkaa да знаеш нещо от мен .. докато общуваш с приятелите ти от Бг винаги ще ти е мъчно за тях.. да знам че са ти приятели и аз съм в същата ситуация но .. преудолеи го помъчи се по рядко да се чуваш с тях за да мине по бързо мъката по дома ..
божеее .. съжелявам се...... в момента даже мисля че хората които съм си мислила че имат наи безинтересен живот в бг им е доста по инт от моя.. аиде спирам се че се съмнявам че някои ще го прочете цялото хах![]()
Roditelite ti sa gadni kak moje da ne ti davat da govori6 za bg?! Te teq trq da sa nekvi amerikanofili ili ddz. Az ako sum na teb 6te se vurna v bg samo za da im napraq gadno![]()
![]()
Jiveq v angliq
i tuka ima pari i rabota, oba4e realnosta e slednata: http://www.mirror.co.uk/news/topstor...9520-20588458/
pozdravi ot angliq![]()
az sam na 14 i sam ot 1 godina v Germaniq.V na4aloto mi be6e mn gadno 6toto priqtelite mi sa si v Bg i ezika makar 4e bqx u4ila 3 godini nemski, i rodnini vsi4ki mn mi lipsvaha, ama sega ve4e sviknah i vze da mi haresva tyk! E vqrno tyka samo nad 16 moje da se hodi po diskotekite, ne kato v Bg i za tva vinagi kato si idvam v Bg padat golemi kuponi![]()
Du glaubst nicht, wie verr
аз пак бях за около една година в италия.и на мен ми беше хубаво отначало,че сам в друга даржава,нови неща обаче последните три дена преди да трагна за балгария.....умирах да си вида моита куца но красива страна![]()
Страната ни изобщо не е "куца". Куци са ни политиците. Затова правете разлика между държавници(държавност) и Родина(страна). Защото България сме ние, българският народ, а не онези комунистически-депесарски отрепки, които я разграбват и унижават. Те са доказали хиляди пъти категорично, че не са никакви българи, а душмани на българският народ...Първоначално написано от leo_233
Ми Аз се чувставм добре...Въпреки че ми е АДСКИ мъчно за българия.....Живея в Холандия,Лелистад....живота е доста подереден,но е адски скучен....ЛИпсВа Българския АдренелИн в ежедневието ми ....липсват ми даже Дупките по шосето.. Добре е Поне че на всеки 2-2 1/2 месеца си Ходя до Бг ...Мн съм Happy
даже сега на 28(събота) ще се прибера в бг
![]()
![]()
Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time![]()
![]()