- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесва ли ви...
Много мразя някой да ми спори. Като ти гледам подписите ми става ясно на колко си години...
Ама като ще ми спориш айде да спорим.
Виж големия размер на снимката:
http://prikachi.com/files/98226v.jpg
Виж радиатора отзад. Виж рогозката зад шкафовете. Виж бръчките по краката. Виж ракитената табуретка....
Тази снимка е любителска!
Дали е тя или е друга девойка на 15 години - това никой не може да знае. Но няма причини, няма доказателства, че снимката е фалшива.
Не се тревожи-има кой да се погрижи за менеПървоначално написано от alex777
![]()
offline forever!
е на кой не му харесва![]()
Прекрасен начин за двама души да си доставят удоволствие и да изразят близостта си.![]()
ми как ... мноу ясно 4е ми харесва ...![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
A кое предпочитате-вие да правите на своя партньор,или на вас?![]()
offline forever!
Az na negoПървоначално написано от princesa_viki
![]()
Аз обратнотоПървоначално написано от slun4ice
![]()
offline forever!
харесва ми, практикувам я редовно ( гаджето ми също )
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Аз на нея. Обичам да я видя задоволена в екстаззззПървоначално написано от slun4ice
![]()
![]()
![]()
devstven sam no kato gledamne e za izpuskane ina4e bix prail na momi4e frenska liobov
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
харесва ми , не съм правил но са ми правилихах не бих и правил !!
Първоначално написано от princesa_viki
аз на него
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
69![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Тва е нещо много якооо.... МногО Обичам да ми правят! И също така и аз да правя![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...
На колко години опитахте за 1-ви път?
offline forever!
69 forever!!!!!!!!!Първоначално написано от SkiT
![]()
![]()
![]()
![]()
Преди много мразих да правя фр. любов ,защото винаги е било 'насила' . . . на мен да ми правят - ясно е ,че обичам![]()
А със сегашният си приятел ,последните 2 пъти ,сама тръгнах да го правя и бях толкова въодушевена той изобщо не очакваше ,беше напълно по мое желание и само какво бешеее
той караше колата . . . а аз действах :P Каза ,че е било най-хубавото му преживяване в живота . . . а беше така ,защото просто го правих от сърце и с огромно желание
ПростООоО
)) Вече се кефя да правя фр. любов . . . ,но само на това момче
![]()
И двете обичам![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Az na 17 a priatelia mi na 19Първоначално написано от princesa_viki
Аз на 15,честно казано ме е срам от това.Мисля в близкото бъдеще да не се случваПървоначално написано от slun4ice
![]()
offline forever!
Sram te e ot tova 4e si go napravila na 15 ili te e sram da go pravi6? Sled kato si ima6 gadje koeto te obi4a i ste si zaedno ot dosta vreme ne bi triabvalo da te e sram za6toto tova su6to e na4in da pokaje6 na partniora si kolko e specialen za teb i 4e my ima6 doverieПървоначално написано от princesa_viki
![]()
Срам ме е от това,че съм го правила.Знам,че е така както казваш ти,но преди да го направя си мислех,че е нещо много хубаво(като изживявяне),а на мен изобщо не ми харесва,дори ми е гадно.Правила съм го 5-6 пъти.Първоначално написано от slun4ice
Но искам да кажа,щото съм сигурна,че ще има мнения от рода "и ся кво ти да не казваш,че тия дет го правят са еди кви си"-Не не казвам това,просто на мен не ми харесва и ме е срам от мене си.![]()
offline forever!