.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 127
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Малко е попресилила, че изневеряваме при всеки удобен случай, но - да, изневеряваме, това е факт!
    +1

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

fifi_friend
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Абсолютно невярно (твърдението на приятелката ти де)!!!
    Зависи от човека. Не можеш да поставяш всички под общ знаменател. Ако наистина обичаш партньора си (момче или момиче... въобще има ли значение?) и си отговорен човек, едва ли ще го направиш.
    Аре па ти сега постави всички под един знаменател? Ако си обичал партньора, ако си бил отговорен....

Къде е казано, че изневярата значи край на любовта? Да сте чували за суинг? Да сте чували за тройки? Аре свалете си капаците и осъзнайте, че има и други нюанси освен бяло и черно

С бруталност и обиди нищо няма да постигнеш По-спокойно... не се вживявай толкова, само защото някой има различно мнение от твоето. А относно тройките ето ти един пример за вълнуваща жена за теб - би се съгласила, но това не е изневяра, нали все пак е сексуално преживяване и за двамата

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от fifi_friend
    Малко е попресилила, че изневеряваме при всеки удобен случай, но - да, изневеряваме, това е факт!
    А защо? Само не ми излизайте с номера " ами що щото сме мъже". Това ще е най-тъпия отговор. Ако жената в сексуално отношение може да бъде различна и вълниваща, то тогава всеки път все едно че ще правиш секс с различна. Просто няма да има смисъл да изневеряваш, няма да искаш. Така че защо ще изневеряваш?
    Ебати тъпата логика. За да се включа в тъпизмите ще кажа и аз един - не може само боб, понякога си трябва и леща. И колкото и да е различна жената в сексуално отношение само като я погледнеш и прекрасно разбираш, че....... правиш секс с една и съща.
    Какво всъщност ти дава другата жена? Точно различен секс и нещо вълнуващо , което можеш да получиш и с твоята приятелка. А ако те интересува друга, значи не си намерил подходящата. Познавам мъже, които не изневеряват, защото си имат всичко от своите приятелки и наистина ги обичат и не могат да им изневерят - нямат нужда, задоволени са. Не си намерил подходящата.....нз... но не мога да повярвам, че можеш да й изневериш...знам ли... мъже....
    Може, може, недей да береш грижа, познавам достатъчно много момчета, влюбени по описаният начин - и те изневеряват.
    П.С.> Ами ако съм изпитвал това чувство и въпреки това изневерявам, какво правим? Жените не разбират напълно мъжете, мъжете не разбират напълно жените. Затова вие не разбирате, че ние изневеряваме, дори когато ви обичаме, и затова ние не разбираме, защо вярвате, че не ви изневеряваме, само защото ви обичаме? Вие ако искайте се заблуждавайте, но мъжете изневеряваме. В заключение, като мъж мога да кажа, че всички мъже сме еднакви (личният ми опит и опита на приятели и познати са ме убедили на 100%), а това кой го вярва и кой - не.... все тая...
    Левски шампион але але!

Повече от фен
    А защо? Само не ми излизайте с номера " ами що щото сме мъже". Това ще е най-тъпия отговор. Ако жената в сексуално отношение може да бъде различна и вълниваща, то тогава всеки път все едно че ще правиш секс с различна. Просто няма да има смисъл да изневеряваш, няма да искаш. Така че защо ще изневеряваш?
    Ебати тъпата логика. За да се включа в тъпизмите ще кажа и аз един - не може само боб, понякога си трябва и леща. И колкото и да е различна жената в сексуално отношение само като я погледнеш и прекрасно разбираш, че....... правиш секс с една и съща.
    Какво всъщност ти дава другата жена? Точно различен секс и нещо вълнуващо , което можеш да получиш и с твоята приятелка. А ако те интересува друга, значи не си намерил подходящата. Познавам мъже, които не изневеряват, защото си имат всичко от своите приятелки и наистина ги обичат и не могат да им изневерят - нямат нужда, задоволени са. Не си намерил подходящата.....нз... но не мога да повярвам, че можеш да й изневериш...знам ли... мъже....
    Може, може, недей да береш грижа, познавам достатъчно много момчета, влюбени по описаният начин - и те изневеряват.
    П.С.> Ами ако съм изпитвал това чувство и въпреки това изневерявам, какво правим? Жените не разбират напълно мъжете, мъжете не разбират напълно жените. Затова вие не разбирате, че ние изневеряваме, дори когато ви обичаме, и затова ние не разбираме, защо вярвате, че не ви изневеряваме, само защото ви обичаме? Вие ако искайте се заблуждавайте, но мъжете изневеряваме. В заключение, като мъж мога да кажа, че всички мъже сме еднакви (личният ми опит и опита на приятели и познати са ме убедили на 100%), а това кой го вярва и кой - не.... все тая...

Момиче съм,но съм съгласна с това,което каза!Най-после се намери някой,който да го каже направо,без заобиколки!

аз не съм от тези.държа на приятелката си и не изневерявам.просто заглеждам но нищо повече

Град
    Враца

Re: Изневеряват ли момчетата???

Цитирай Първоначално написано от bibo
    Вчера с една приятелка спорехме по въпроса.Тя твърдеше,че колкото и да е влюбено едно момче отдаде ли му се възможност да изневери(т.е. да прави секс) той го прави.Според това не е съвсем вярно и не важи на 100% за всичко момчета.Вие как мислите?
    никога няма да изневеря! тряя да е неземна путка и да ма грабне за стотни... НЯМА ТАКАВА

Супер фен Аватара на Barbie

Чувствам се все едно току що си ми казал, че няма Дядо Коледа. Лош си...

"САМО защото ви обичаме?" Брех, братче, че това малко ли е?! Просто вярваме, че щом ни обичате, значи ни и уважавате, цените ни, държите на нас. Знаете, че ви вярваме безрезервно и сме посветили на вас най-нежните си емоции. Всичко това - доверие, обич, внимание, отдаденост - ви тежи на раменете. Да бъдеш обичан е привилегия...и отговорност. Връзката е отговорност. Обещание. В крайна сметка, с една изневяра единственото, което доказваш е че не заслужаваш да бъдеш обичан, не си достатъчно зрял, за да поемеш отговорност, не може да ти се гласува доверие...и най-вече, достатъчно глупав си, за да си позволиш да нараниш човек, който те обича, вместо да си благодарен, че е до теб. Всички мъже са такива?!?! Баси, колко разочароващо...

Дори и да не обичам вече партньора си, от уважение към него и още повече - от уважение към самата себе си - не бих играла зад гърба му. Унизително за него...но още по-унизително за мен.

Град
    Свищов Town

Ами, това е положението. Всички мъже сме еднакви, само пожелавам на идеалистките, вярващи, че не е така да не го разбират от собствен опит, че съм виждал такива случаи и шока е сериозен. А относно изневерите - те се правят дискретно, само когато си заслужава (тоест, достатъчно рядко, че да не се разбира и да не става навик). И само да вметна - аз не казвам, че подкрепям изневярата, а просто, че мъжете го правим, а да не говорим, че съм 100% против системните изневери, щото няма смисъл. Правя уточнението, щото да не излезе, че едва ли не съм някакъв Сатана, дето се скъсва да изневерява и разбива митове за Дядо Коледа.
    Левски шампион але але!

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    не съм чувал мъжете да изневеряват ние да не сме курви като жените
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Ами, това е положението. Всички мъже сме еднакви, само пожелавам на идеалистките, вярващи, че не е така да не го разбират от собствен опит, че съм виждал такива случаи и шока е сериозен. А относно изневерите - те се правят дискретно, само когато си заслужава (тоест, достатъчно рядко, че да не се разбира и да не става навик). И само да вметна - аз не казвам, че подкрепям изневярата, а просто, че мъжете го правим, а да не говорим, че съм 100% против системните изневери, щото няма смисъл. Правя уточнението, щото да не излезе, че едва ли не съм някакъв Сатана, дето се скъсва да изневерява и разбива митове за Дядо Коледа.
    Дискретно или не, ще се разбере...и то в най-лошия момент. Вярвам, че нищо не остава скрито. Кривнал си преди половин година, когато не си бил толкова сигурен във връзката ви - приятелката ти ще разбере днес, когато я обичаш повече от всичко на света. И няма да може да ти прости. Не си струва.

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Абсолютно невярно (твърдението на приятелката ти де)!!!
    Зависи от човека. Не можеш да поставяш всички под общ знаменател. Ако наистина обичаш партньора си (момче или момиче... въобще има ли значение?) и си отговорен човек, едва ли ще го направиш.
    Аре па ти сега постави всички под един знаменател? Ако си обичал партньора, ако си бил отговорен....

Къде е казано, че изневярата значи край на любовта? Да сте чували за суинг? Да сте чували за тройки? Аре свалете си капаците и осъзнайте, че има и други нюанси освен бяло и черно

С бруталност и обиди нищо няма да постигнеш По-спокойно... не се вживявай толкова, само защото някой има различно мнение от твоето. А относно тройките ето ти един пример за вълнуваща жена за теб - би се съгласила, но това не е изневяра, нали все пак е сексуално преживяване и за двамата
    Точно така! Груповият секс, както и суингът са по съгласие и на двамата партньори, следователно това НЕ е изневяра! Аз нямам капаци, но не мисля, че ако обичам някого и съм отговорен човек (както май писах), бих му причинил подобно нещо! И аре (?) да изразяваш мнението си, без да го налагаш!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    Свищов Town

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Дискретно или не, ще се разбере...и то в най-лошия момент. Вярвам, че нищо не остава скрито. Кривнал си преди половин година, когато не си бил толкова сигурен във връзката ви - приятелката ти ще разбере днес, когато я обичаш повече от всичко на света. И няма да може да ти прости. Не си струва.
    Ще се разбере, ако не е достатъчно дискретно направена изневярата. Както и да е, в търсене съм на дамата на живота ми, която ще ме накара да не изневерявам, да мисля само за нея и да не криввам от правия път. Пожелайте ми успех!
    Левски шампион але але!

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    Ако е лудо влюбен ест че няма...тогава съществува само неговото момиче и никое друго...но след време дори и да са заедно всеки изневерява...че дори и момичетата
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Град
    Plovdiv
    Т'ва е голяма простотия Зависи си от момчето на 100% . Аз пък познавам поне 20 + мен , които посмъртно няма да изневерят. Относително е твърдението
    Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.

Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.

razni hora, razni ideali...
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

ми чи къ..... лично аз от време на време кръшкам
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

Град
    Na sedmoto nebe!
    Цитирай Първоначално написано от Stopman
    Т'ва е голяма простотия Зависи си от момчето на 100% . Аз пък познавам поне 20 + мен , които посмъртно няма да изневерят. Относително е твърдението
    Напълно съм съгласна с теб не може да кажем вс мъже изневеряват или вс жени са курви например.Хораааа не вс сме еднакви не се делим само на мъже и жени!!!!
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    RuSe
    една дума - ДА!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Ще се разбере, ако не е достатъчно дискретно направена изневярата. Както и да е, в търсене съм на дамата на живота ми, която ще ме накара да не изневерявам, да мисля само за нея и да не криввам от правия път. Пожелайте ми успех!
    Желая ти го от все сърце, за да разбереш какво имаме предвид ние с Барби. Не казвам, че щом обичаш си верен вовек и веков. Просто сериозно ще се замислиш преди да гушнеш някоя мацка в дискотеката. В крайна сметка, ако това, което евентуално би изгубил не е жизненоважно за тебе, няма да се сдържаш много-много. Но ако това е човекът, без чието присъствие не би могъл да прекареш 1 миг, без който се чувстваш недовършен и непълен, без който ти си НИЩО...нещата са съвсем различни. И да, връзката е обещание за вярност, обич, уважение. Чест и привилегия е да си обичан от човекът, който обичаш. А всъщност е толкова трудно да се постигне. Едва ли, открил истинското щастие, ще го захвърлиш с лека ръка заради единия секс. да не говирим, че аз познавам приятеля си така, че дори и най-дребното притеснение му е изписано на лицето. А и си падам малко врачка. Няма как да скрие кой знае какво от мен, защото само като го погледна знам дали лъже, крие, шикалкави или е честен!

Ама защо приемате изневярата като престъпление не разбирам? Ако той бил изневерил, значело че не те обича вече...

Дрън-дрън, пълни глупости. Вие изобщо познавате ли мъжете? Вярвате си, че нещата са такива, каквито вие си ги мислите. Е да, ама не.

Мъжете могат да правят секс и докато са влюбени в друга. Обичта и сексуалната възбуда при мъжете не са така пряко свързани, както при вас жените. Разберете го веднъж за винаги!

И е тъпо да му казваш - изневериш ли ми, с нас е свършено. Защо да е свършено? Какво лошо е направил той? Къде е престъплението?

Проблема на 90% от връзките е, че единия партньор обсебва другия. И почва да му поставя условия, ограничения... и рано или късно това така задушава другия, че не само почва да изневерява В ИСТИНСКИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА, но и накрая даже се разделят.

Една нищо не значеща изневяра, само за секса, може само да освежи връзката ви. Това е доказано. Естествено ако и двамата са достатъчно широко скроени да разберат нещата. Иначе следва късане.

Честно казано, май и двата пола изневеряват ако им се отдаде възможност. А и самото понятеие изневяра е доста относително, така че...
    SY

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Престъпление е, защото е нарушил думата си, че е само с мен, че иска да прекара живота си с мен, че иск да имаме семейство и деца. Пристъпил е собствената си кретв във вярност. И да-изневярата е краят, защото той е потъпкал гласуваното му доверие.
    Аз не твърдя, че познавам мъжете. Имала съм близък досег и съм успяла да опозная добре само моя си мъж. и защото го позавам, занам как той премисля дълго думите и действията си. Той не е по спонтанните неща. Ако някога ми изневери то няма да е на купон след употреба на алкохол, а е защото вече му е писнало от мен и не желае веч да сме заедно. не казвам голяма дума, защото и той е човек, но съм абсолютно сигурна в неговата любов и вярност. Дали след 10 години ще е така няма гаранция, но докато ме обича, докато сме заедно, докато иска все още да градим бъдеще заедно, той няма да спи с друга жена.

Никой не е казал, че трябва да се изневерява при всяка отдала се възможност. Естествено, че ако имаш сериозна връзка ще се съобразяваш с другия.

Но просто идеята, че това е абсолютно смъртен грях, който означавал край на любовта - това е напълно погрешно.

Ама защо приемате изневярата като престъпление не разбирам? Ако той бил изневерил, значело че не те обича вече...

Дрън-дрън, пълни глупости. Вие изобщо познавате ли мъжете? Вярвате си, че нещата са такива, каквито вие си ги мислите. Е да, ама не.

Мъжете могат да правят секс и докато са влюбени в друга. Обичта и сексуалната възбуда при мъжете не са така пряко свързани, както при вас жените. Разберете го веднъж за винаги!

И е тъпо да му казваш - изневериш ли ми, с нас е свършено. Защо да е свършено? Какво лошо е направил той? Къде е престъплението?

Проблема на 90% от връзките е, че единия партньор обсебва другия. И почва да му поставя условия, ограничения... и рано или късно това така задушава другия, че не само почва да изневерява В ИСТИНСКИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА, но и накрая даже се разделят.

Една нищо не значеща изневяра, само за секса, може само да освежи връзката ви. Това е доказано. Естествено ако и двамата са достатъчно широко скроени да разберат нещата. Иначе следва късане.
    Уместно е преди да тръгнеш да "освежаваш" връзката си в леглата на други жени, първо да провериш колко точно "широко скроена" е партньорката ти. Ако и тя е наясно, че за теб, модерен и свободомислещ човек, не е проблем да си ляга с тоя и оня в името на вашата любов, тогава не виждам проблем.

Иначе, мен хич не ме е еня можете ли да правите мъжете секс без любов или не. Интересува ме до себе си мъж ли имам или безхарактерен глезльо. Защото един разумен човек знае как да си държи репродуктивния орган в гащите и поставя на първо място моралните си принципи и задължения към хората около себе си. (А когато на кантара стоят чувствата на човека, когото обичаш, и либидото ти...би трябвало изборът да е очевиден. Границите в една връзка не се налагат от партньорите, а от привързаността и уважението, които те изпитват един към друг. )

айде поредните две кобили с капаци, които отказват да проумеят че земята е кръгла.

Към Коремчето - точно това ти е проблема, че обръщаш всичко на драма. Къде е тази честна дума, която е престъпил? Защо трябва да се заричаш в нещо излишно? По тази логика може да поискаш от него да се зарече никога да не пие бира, за да докаже любовта си към теб. И ако някога изпие една биричка това ще е смъртен грях, щото ще е нарушил клетвата си. А иначе дали самото пиене на бира е нещо лошо, тук нямаш отговор.

"Ако някога ти изневерял, това щяло да е защото вече му е писнало от теб и не желае да сте заедно".

Точно в това изречение се крие тоталната заблуда на жените по отношение на мисленето. Точно това е възможно най-грешния и зловреден начин на възприемане на изневярата.

Жени - РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ВИЕ НЕ СТЕ МЪЖЕ! И НЯМАТЕ ПРАВО ДА СИ ПРИСВОЯВАТЕ НАЧИНА НА МИСЛЕНЕ НА МЪЖЕТЕ!

Не може ти да казваш какво си мисли той. Не може ти да вкарваш смисъл в неговите възприятия. Единствено и само мъжът ти може да каже, дали ако ти изневери след 10 години иска да е с теб или не иска да е с теб.

Обаче ще ти открехна една тайна. 90% от мъжете които изневеряват - искат да си останат с приятелките. И продължават да ги чувстват близки. Дори по-близки от преди изневярата.

Ако не вярваш - направи си проучване.

Така че не философствайте, а просто се огледайте около вас. Света не е задължително такъв, какъвто вие си мислите че е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си