.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 127
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз не обобщавам за всички мъже. Аз говоря за този, с който съм сега. познавам го достатъчно добре, за да знам, че е много премерен в действията и думите си и няма да направи каквото и да е необмислено и импулсивно! И съм абсолютно съгласна с всяка дума на барби, особено за това, че границите не ги налага другия , а ти си ги налагаш. Аз съм дала право на избор дали сексът по принцип или нашата обич са му по-ценни. може да прави аквото си иска, но изневери ли, знае че губи най-малко моето уважение и доверие. А уваженито и доверието са 2-та стълба, на които се крепи дългогодишната връзка. И защо за Бога ние трябва да се съобразяваме с мъжете, а те не трябва да е съобазяват с женското мислене. нормално е 1 жена да иска сигурност. нормално е мъжът да разпръсква семе навсякъде, но когато се намеси сърцето, нещата са други. Просто ти преставаш да си ходещ съвокупителен орган, а ставаш част от 1 връзка, в която не ТИ и твоя приятел сте на първо място, а на първо място са НИЕ и ТЯ!

Любовта е да поставиш другия пред себе си в собствената си личностна йерархия.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BrokenHeart
    Всичко си е до човека...И момчетата и момичетата изневеряват.Зависи колко държиш на човека до тебе и колко си податлив на "изкушенията" ...
    Точно казано!

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    айде поредните две кобили с капаци, които отказват да проумеят че земята е кръгла.

Към Коремчето - точно това ти е проблема, че обръщаш всичко на драма. Къде е тази честна дума, която е престъпил? Защо трябва да се заричаш в нещо излишно? По тази логика може да поискаш от него да се зарече никога да не пие бира, за да докаже любовта си към теб. И ако някога изпие една биричка това ще е смъртен грях, щото ще е нарушил клетвата си. А иначе дали самото пиене на бира е нещо лошо, тук нямаш отговор.

"Ако някога ти изневерял, това щяло да е защото вече му е писнало от теб и не желае да сте заедно".

Точно в това изречение се крие тоталната заблуда на жените по отношение на мисленето. Точно това е възможно най-грешния и зловреден начин на възприемане на изневярата.

Жени - РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ВИЕ НЕ СТЕ МЪЖЕ! И НЯМАТЕ ПРАВО ДА СИ ПРИСВОЯВАТЕ НАЧИНА НА МИСЛЕНЕ НА МЪЖЕТЕ!

Не може ти да казваш какво си мисли той. Не може ти да вкарваш смисъл в неговите възприятия. Единствено и само мъжът ти може да каже, дали ако ти изневери след 10 години иска да е с теб или не иска да е с теб.

Обаче ще ти открехна една тайна. 90% от мъжете които изневеряват - искат да си останат с приятелките. И продължават да ги чувстват близки. Дори по-близки от преди изневярата.

Ако не вярваш - направи си проучване.

Така че не философствайте, а просто се огледайте около вас. Света не е задължително такъв, какъвто вие си мислите че е!
    Готин, ти нещо не си особено проницателен.
    Той, Мъжът (понеже явно светът около него се върти), след като е преспал помеждудругото с някоя и друга мома, може да иска да си остане с приятелката. Но дали приятелката му ще го иска? Тя ще го чувства ли близък? Тя му се е доверила и е очаквала от него вярност. Той я е излъгал и е предал доверието й. Той може да иска да е с нея следващите сто години, но тя може да иска да е с някого, който ще уважава чувствата й.

Ако и двамата партньори в една връзка споделят мнението, че сексуалните контакти с други хора са приемливи и не пречат на любовта им - ок, проблем няма. Но ако жената посвещава на партньора си емоциите и тялото си, то тя очаква същото от него. Ако той не е способен да й предложи такава връзка, редно е да бъде честен с нея и изобщо да не задълбочават отношенията си.

А ако е премълчал философските си размишления за свободата в интимните отношения и в последствие се въргаля с някое девойче в леглото, докато приятелката му вярва, че той никога не би направил нищо, за да я нарани...то, прощавай, но той не е мъж, а мекотело. Работата е там, че няма значение обичаш ли или не, ако не можеш да го покажеш така, че партньорът ти да го почувства. Пука й на шапката на приятелката ти колко я обичаш, след като си докосвал друга, целувал друга...вместо да докосваш нея. Знаел си, че ще я нараниш и въпреки това си го направил. Такъв егоизъм няма място в любовта.

Град
    Асеновград, България
    Crag Hack, не знам как ти възприемаш секса. Не знам и за теб, до колко са свързани любовта и секса, но моля те... не говори за всички мъже!
    Сексът е най-висша форма на любов. Друг е въпросът, какъв процент от днешното поколение го възприема по този начин. И спри да ни наричаш кобили с капаци и прочее. Съвсем смело мога да твърдя, че мисленето ми е съвременно и не съм консервативна личност, но пак не мога да възприема за нормално да правиш секс с момиче, докато имаш приятелка и смееш да твърдиш, че я обичаш.
    Crag Hack, изневярата често се появява, когато във връзката нещо липсва. Да, но това би се случило в двойка, в която партньорите не общуват пълноценно. Ако нещо ти липсва или някоя твоя потребност не е задоволена, не е ли партньорът ти правилният човек, с който да споделиш? И не виждам защо ще изневеряваш, ако успееш да решиш проблема си. Да, но нека не забравяме, че не само ти имаш потребности. Потребност от принадлежност... чувал ли си за нея? И да не си, трябва да знаеш, че тя е една от основните човешки потребности. Всички я имаме и не можем да живеем нормално ако тя не е задоволена. И как ще я задоволяваме, ако около нас няма хора, които да ни обичат и ценят, а ние тях също? А как ще я задоволяваме пълноценно ако тези хора, които уж ни обичат, започнат да предават нас и доверието ни.
    Друг вариант на изневярата е, ако срещнеш някой, който ти допада и се оставиш на първичното да те води. Е да, но както казах, това не го възприемам за нормално. Човекът който е дал толкова много от себе си, обичал те е, вярвал ти е... е не можеш с лека ръка да предадеш всичко това!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    Свищов
    swords1010 Мойто момче, защо не си малко по-наблизко, че да те разцелувам..........Ех, пази се за дъщеря ми, че мен няма да ме огрее

Град
    Баа' ли го..някаде там...
    2 Неща...
    1-Crag Hack, ти нещо се взе за Пророк май...И само ти виждаш истината, а всички други са заблудени..мм..много грешиш като си мислиш, че като си вързал смислено 2-3 интересни факта..си открил нещо грандиозно..ха-ха!

2- Кремчето,Swords1010 и Barbie отразяват моята гледна точка много хубаво :P Иначе казано...зависи си от това, дали мислиш себе си за нещо като човек, или за израстък към оная ти работа ... за ходещ у*..
    [/b]
    Когато ти се припие,не си купуваш кръчма..
    Защо тогава, когато ти се прие*е си хващаш приятелка?

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Жените започнаха да разбират мъжката психология от нас самите. О, каква поредна футболна драма. Язък, че отивам за няколко дена на София и няма да мога да следя дискусията, че много "специалисти" като се съберат на едно място и винаги е интересно.
    Левски шампион але але!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    и момчетата и момичетата...

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    я кажете сега: Кой кум? Кой сват? Кой на булката брат?

Хора вие не разбрахте, че истината винаги се крие някъде по средата Има истинни неща казани и от двете страни (Crag Hack vs Moderators Ltd.), но и в мненията от двете страни има неточности. Така, че: Краг ако имаш приятелка моят съвет е ако всичко върви между вас особено в сексуално ниво не прибягвай до забежки. Останалите вземете малко "надигнете капаците" и се постарайте да проумеете, че и той казва верни неща и надявам се така всеки ще стигне най-близо до истината, защото все пак абсолютни неща на този свят няма

P.S. модератори ако във работата си бяхте толкова дейни, колкото в защитата на теорията си, че чак се обединихте, цена нямаше да имате
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Супер фен
    oo mn zavisi,no kato cqlo mislq 4e bi go napravil osven ako ne si mu 1-vata lubov ili ne e v razcveta na strastta vrazkata.ne gi poricavam oba4e za6toto i az bih go napravila
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    Асеновград, България
    Абе как не ви омръзна да ги повтаряте тези капаци ?!?
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Абе как не ви омръзна да ги повтаряте тези капаци ?!?
    защо да ми омръзне като го казвам за първи път и то като цитат?
    почвам да се убеждавам, че наистина има нещо вярно в това, защото явно хич не си си направил труда да ми проумееш поста, а се хващаш за нещо, което е чист оффтопик и си е меко казано доказателство, че не знаеш какво по-умно да кажеш...
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Град
    Свищов
    Ама защо всички си мислите, че говоря за мъжете като цяло? мъжете като цяло са гадни, безчувствени, изневеряват дори и да имат дълга връзка, дори и да са женени и с деца. Аз не съм сляпа и го виждам....Не мога да отговарям за всички мъже на света. Аз говорех конкретно за мен и моя приятел, който(това май клиширано ще прозвучи)е различен. не ми се спори на Св. Валентин изневерява ли ми или не моя приятел. весел пазник на всички спорещи

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    мъжете като цяло са гадни, безчувствени, изневеряват дори и да имат дълга връзка, дори и да са женени и с деца.
    Не, мъжете не са гадни и безчувствени. А просто има жени, които изкривяват всичко през собствената си призма. И после най-интересното е, че смятат, че това мнение е обективно...

След като на теб ти е виновен целия свят (говорейки за мъжете) трябва да се замислиш дали всъщност света не си е наред, а грешката не е в теб! Просто го допусни като възможност, помисли дали не е възможно...

Град
    Свищов
    Не са ми виновни мъжете. Аз не съм някаква фанатизирана феминистка.
    Значи, не е вярно, че изневеряват, ама не е вярно и, че не изневеряват? как става това?

Пак повтарям. Има и други нюанси освен черно и бяло.

Естествено, че както каза ти, човек в сериозна връзка се съобразява с партньора си и не прави каквото си иска. Естествено, че няма да тръгне след всяка фуста.

Но просто разберете, че животът е дълъг и понякога някои неща просто се случват. И не винаги тези неща означават това, което вие си мислите, че означават.

Пак повтарям. Има и други нюанси освен черно и бяло.

Естествено, че както каза ти, човек в сериозна връзка се съобразява с партньора си и не прави каквото си иска. Естествено, че няма да тръгне след всяка фуста.

Но просто разберете, че животът е дълъг и понякога някои неща просто се случват. И не винаги тези неща означават това, което вие си мислите, че означават.
    Нищо не се случва "просто" ей така. Никой не се озовава просто ей така в нечии чужди чаршафи - човек прави избор. Понякога изборът е грешен и това е нормално. Но след това отговаряш за действията си и живееш с грешките си. Не мъжете - хората изневеряват. Защото всеки греши. Но това не прави изневярата нещо, което просто се случва и може да се подмине с лека ръка. Аз не се опитвам да разбера какво си мисли един мъж, когато изневерява (честно казано, малко ме интересува) - казвам какво мисля аз, за един мъж, който е изневерил. И най-вече, мъж, който не е способен в последствие да осъзнае и да признае, че е сгрешил. Хората са далеч по-сложни и многопластови отколкото ги изкарваме. Аз не мога да предвидя какви грешки ще допусна, не казвам, че някой ден няма да направя глупав и неправилен избор. Но знам, че ценностната ми система ще се върне в изправност за отрицателно време...и дори и партньорът ми да прости и да забрави, аз не бих могла. Не смятам, че грешките трябва да се омаловажават или забравят - в крайна сметка, действията и решенията ти те правят това, което си.

Точно това ти е проблема и продължаваш да си пълен кон с капаци и да не осъзнаваш разликата.

Продължаваш да наричаш това "грях" и т.н. А това не е грях. Това е нещо човешко.

Проблемът ти е, че не може да погледнеш по различен начин от собствената си перспектива (затова и всъщност те наричам кон с капаци).

Всъщност ти на колко си години? Защото като ти гледам разсъжденията надали си много зряла. Поживей повечко и пак ще видим на какво мнение ще си.

Град
    Свищов
    А ти на колко си като си така зрял?

Точно това ти е проблема и продължаваш да си пълен кон с капаци и да не осъзнаваш разликата.

Продължаваш да наричаш това "грях" и т.н. А това не е грях. Това е нещо човешко.

Проблемът ти е, че не може да погледнеш по различен начин от собствената си перспектива (затова и всъщност те наричам кон с капаци).

Всъщност ти на колко си години? Защото като ти гледам разсъжденията надали си много зряла. Поживей повечко и пак ще видим на какво мнение ще си.
    Не знам към кого се обръщаш, но ние с Кремчето тъй или иначе май имаме сходни позиции по въпроса.

Че "грехът" какво друго е, ако не нещо човешко? Ясно ми е, че е по-лесно да се успокояваш с думите "ама то е човешко". Те много неща са човешки - но правилни ли са?

Не разбирам за какво спорим. Каква точно теза защитаваш? Защото не изразяваш ясно становище - няколко страници по-назад изказа мнение, че изневярата "освежавала" връзката, после пък обясни, как нещата просто се случвали...

Не ми е необходима друга перспектива - аз изисквам от себе си и от партньора си вярност. Така е изградена цинностната ми система - не лъжа и не желая да ме лъжат. Дори не обсъждам изневярата като сексуален акт - гледам на нея като на измама. Партньорът ти държи на моногамната любов, ти си встъпил в интимни отношения с ясното съзнание, че той/тя очаква от теб пълна отдаденост. Не бих могла да определя това да предадеш очакванията му/й като друго, освен като нередно. Няма значение "човешко" ли е. Грешно е.

Ти би казал, че е правилно, редно и нормално?

А защо да е лъжа и предателство? Точно това е проблема, че ти предварително го приемаш като такова.

А аз ти предлагам друга гледна точка. Не се заричате предварително в такива ултимативни условия. Че ако изпие една бира, това би било предателство и нищо, че пиенето на бира не е нищо лошо, важното е че би те предал.

По-добре да не му правиш проблем. Пък той ако има потребност ще го направи и ще ти признае след това. И пак ще сте на чисто. Така няма лъжа, няма измама, няма предателство.

Защото скъпо Барби и скъпо Кремче, както е казал шопа: Не се гаси туй що не гасне. Ако той наистина има потребност да пробва с друга жена - забраните само ще доведат до отрицателен ефект. Той пожелае ли в главата си да пробва с друга жена, вече няма голямо значение дали ще го реализира в чаршафите или не. Това нещо все едно се е случило. Разликата би била само страха от вашата реакция. Иначе да го е направил.

И постепенно от любима партньорка ще се превърнете в брачни окови (дори и да не сте женени). Ще се превърнете в досадното нещо, което му отнема свободата.

И дори и да успее да се сдържа известно време, постепенно забраните ще започнат да му действат негативно.

Сега ще кажете, ми хубаво тогава - да си ходи, не ми трябва такъв мъж. Мдам и ще сбъркате дори още повече. Защото всъщност почти всички мъже са такива. Тези, които дори и не си помислят какво е да си с друга жена обикновенно са доста затворени, инертни и с ниско либидо. Един вид - олицетворение на скуката.

Докато измежду 99-те процента, които биха се замислили да пробват и с друга жена поне веднъж в живота си, ей тъй за разнообразие, е пълно с прекрасни хора, които имат истински морални стойности. Не самоцелни, а истински, реални.

Проблема ви е, че приемате връзката за даденост. Приемате, че притежавате другия човек. Отношението ви към връзката е егоцентрично. Това е изключително погрешно и зловредно.

Има една поговорка: пусни го да ходи където иска и ако се върне при теб, значи наистина те обича. Това е истината. А това което вие правите е "вържи го с окови и ако не успее да ги счупи, ще остане твой".

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Crag Hack по принцип не съм напълно съгласна с твоето мнение, но за това последното, което каза, наистина си прав поне според мен. Личи си, че си зрял човек, напълно осъзнат, и казваш това което мислиш. А не някой пубер, който си е харесал някоя реплика и я повтаря. Само не мога да рабера защо съпоставяш обещание да не се пие с бира с изневяра. Просто не мисля че има голяма база на сравнение. Не знам на колко си, дали наистина си обичал някога и защо си на това мнение, но бих искала да разбера.
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Град
    София
    Crag Hack според мен си много прав за това че мъжете могат да се бъдат в леглото с която и да е жена без да имат чувства към нея и това няма да промени чувствата към полвинката им, но изневярата обикновенно (ако не е системна) е удоволствие за един път, и тук идвва моментат че един мъж който има обичта на едно момиче и държи на нея (аве двамата се обичат и дават всичко един за друг) би трябвало да жертва това удоволствие. Защото както казват Кремчето и Барбито жените са такива те дават много в една вразка основана на любов но и искат. Жените понасят много тежко да и изневери мъж дори да не го обичат а камоли като го обичат и трудно прощават такова нещо (в повечето случай не могат да го превъзмогнат), това го знаем и повечето мъже не може да го променим просто е така, жените са такива.
    Според мен един разумен мъж който държи на връзката си с полвинката много няма да и изневери, след като знае че ще я нарани (ами не е ли целта връзките основани на любов да дадеж на човека до тебе всичко от себеси за да е щастлив и той да ти отвръща с същото) и може да я изгуби.
    Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever

Повтарям отново: проблема идва от драматизирането на нещата от страна на жените. За определени ситуации съм склонен да се съглася с тях. Разбирам, че изневярата е болезнено усещане за тях. И затова пак казвам - естествено, че няма да изневеряваш под път и над път.

Просто и двете страни трябва да се опитват да погледнат гледната точка на другия. И мъжете трябва да се съобразяват с приятелките си. И затова да не чукат при всяка отдала се възможност (въпреки, че според нас мъжете няма нищо лошо в това).

Но и жените трябва да погледнат нещата през гледната точка на мъжете си. И да знаят, че наистина еднократна забежка по нещо чуждо не значи нищо. Ако връзката е дълга, е за един мъж е трудно да приеме, че 20 години няма право дори и да си помисля за нищо различно. Просто е депресиращо. И ако жената до него непрекъснато му повтаря, че изневярата значи директен край - това усещане се засилва.

По-добре да му дадеш свободата (ама наистина да му я дадеш, а не да кажеш "прави квото си искаш, ама да знаеш че те зарязвам ако таковата"). И той вече като диша свободно е мнооооооого по-малко вероятно да му се прииска да изневери.

Иначе нали знаете - забранения плод... човек почва да мисли само за него.

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    обаче не слагайте всички жени под общ знаменател. В едно отношение жените не могат да приемат изневярата на човека до тях като личен провал. Смятат, че не са се справили. Аз не приемам изневярата като грях. Както някой беше казал по-нагоре: това е право на избор. Но не мога и да приема, че просто така безпричинно един мъж тръгва да изневерява. Винаги има подсъзнателна причина. И това не си го мисля просто така. Познавам много хора, които изневеряват и мисля, че знам и причините за това. Но е прекалено сложно да обяснявам сега
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си