.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 127
    Цитирай Първоначално написано от &ILoveU2
    Но не мога и да приема, че просто така безпричинно един мъж тръгва да изневерява.
    Ти мъж ли си, че да коментираш? Повтарям за стотен път - МОЖЕ. Слагам ръка на сърцето си и казвам, че мога да изневеря без абсолютно никаква причина. Говорим за чист секс, нищо повече.

Винаги има подсъзнателна причина. И това не си го мисля просто така. Познавам много хора, които изневеряват и мисля, че знам и причините за това. Но е прекалено сложно да обяснявам сега
    Те сигурно самите те не знаят каква е причината, ако изобщо има. Обаче ти знаеш по-добре от тях. Ей това е тъпото, че всякви пикли (не искам да те обидя, а използвам думата за да назова момиченца, които още нищо не са видяли от живота) си мислят че разбират всичко на този свят. А всъщност не са видяли нищо още.

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    да изневерява ако обича наистина приятелката си/жена си. И имах в предвид конкретен пример, който не исках да коментирам. Все пак бях с този човек и ми е пределно ясно защо изневери. И да прав си аз наистина съм пикла с малко личен опит, но това не значи че не мога да го разбера.
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Чакай малко сега. Ако гаджето ти е бил някакъв пикльо и той тогава няма изобщо какво да говорим. То и връзката ви надали е кой знае колко дълбока. В смисъл може да влагате много емоции и двамата и много да се вързвате, обаче това не значи, че имате дълбоката емоционална връзка на двама зрели хора.

Аз говоря за ситуации между зрели, уравновесени и осъзнати хора. При този случай надали мотив за изневяра може да е конкретното дребно поводче, което е накарало твоя приятел (гадже или не) да изневери.

И всъщност ако говорим за точно такива случаи - за изневери с конкретни поводи, аз съм твърдо против. Защото това вече е грешно. Това нещо направено нарочно. И следователно е зловредно.

Изневяра с повод = истинска изневяра. Изневяра без повод = нещо съвсем малко по-различно от чекията.

Град
    Varna
    Май нещо не ме разбра. На мен никой не ми е изневерявал. Става дума за човека, с когото бях. Та той е напълно уравновесен и осъзнат човек. А повода беше, че не е щастлив. Поне това е моето мнение.

ОКИ де, къде видя противоречие?

Никъде не съм казвал, че няма и класически изневери - предизвикани, с повод. И те разбира се са нещо лошо, защото са предвестник на някакви проблеми. И всъщност жените затова приемат нещата толкова навътре, защото автоматично асоциират изневярата с някакъв проблем. Ако ситуацията е такава, наистина е кофти.

Аз само казвам, че понякога е възможно и да няма пряка връзка между изневярата и съществуването на какъвто и да е проблем.

А ти тръгна да ми обясняваш, за коренно различната ситуация. Ами много ясно, че и такива варианти има, но аз не говоря за тях.

Град
    Varna
    Напълно си прав, ама защото още от самото начало не можем да се разберем и за това стана така. Но както ти каза, че не съм мъж и за това не трябва да коментирам дали може или не може да се изневерява без абсолютно никакъв повод, така и сматам че не можеш да казваш защо жените еди си как приемали нещата. За някои наистина си прав но всяко правило си има изключение. Аз много лесно бих приела изневяра, която е само заради единия секс и бих дала абсолютна свобода на партньора си. Май вече се разбрахме

Град
    София
    Crag Hack ако имаш сериозна приателка давал си всичко за нея в продалжение на години не си и изневерявал и тя го направи. Как ще се почувстваш какво ще направиш ? Аз лично би полудял и бих приключил с нея. Явно така са създадени хората и жените и мъжете. Дори да обедиш човека който обичаш чче не значи нищо това че сии му изневерил нещата няма да са както преди, не е приемливо да изневериш и партниора ти да го приема с лека ръка особено ако много държите един на друг.

Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    Аз само казвам, че понякога е възможно и да няма пряка връзка между изневярата и съществуването на какъвто и да е проблем.
    Не мога какво да разбера какво точно искаш да кажеш че няма значение че мъж който обича изневери той си обича или какво.
    Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever

Цитирай Първоначално написано от Life is Live
    и тя го направи. Аз лично би полудял и бих приключил с нея. .
    Това само показва какво представлява любовта ти към нея. Ти всъщност не я приемаш като личност, като човек, който уважаваш. Ти я приемаш като предмет който притежаваш. И понеже изневярата ще означава, че всъщност не я притежаваш изцяло - и логично е да полудееш.

А съдейки от правописа ти още си в тийн възрастта нали? Така че споко, не се заричай. Ще мине време и може да промениш вижданията си. Може и да не ги промениш, но просто не се заричай. Има време, животът е дълъг, хората се развиват, променят си гледната точка... дайте го малко по-широкоскроено. Приемете, че има и други възможни гледни точки освен вашата.

Град
    Varna
    и тя го направи. Аз лично би полудял и бих приключил с нея. .
    Това само показва какво представлява любовта ти към нея. Ти всъщност не я приемаш като личност, като човек, който уважаваш. Ти я приемаш като предмет който притежаваш. И понеже изневярата ще означава, че всъщност не я притежаваш изцяло - и логично е да полудееш.

А съдейки от правописа ти още си в тийн възрастта нали? Така че споко, не се заричай. Ще мине време и може да промениш вижданията си. Може и да не ги промениш, но просто не се заричай. Има време, животът е дълъг, хората се развиват, променят си гледната точка... дайте го малко по-широкоскроено. Приемете, че има и други възможни гледни точки освен вашата.
    Хубаво, но виж, ако ти уважаваш приятелката си и наистина я обичаш няма как да не се почувстваш наранен заради това което тя прави. Е поне от моята гледна точка и на Life is Live. Ти като се отдаваш на някого в едно отношение очакваш също отдаденост. Обич да но човек си има и достойнство и понякога има неща, с които не може да се примири. И според мен не може да се говори едновременно за любов и рационалност. Просто двете неща взаимно се изключват.

Защо пък да не мога да се примиря? Ако ми изневери на 1 месец откакто сме тръгнали е кофти наистина. Ама ако сме 5 години заедно и примерно докато е командировка за 1 месец извън България преспи с някой непознат чужденец. И след като се прибере и ми разкаже без да крие. Трябва да ти кажа, че е напълно възможно даже да ми стане интересно и да се възбудя. Защото няма да има предателство, измама, нож в гърба.

Проблем би било както казах ако изневери в самото начало. Или ако изневери публично - пред всичките ми приятели. Или още по-лошо - с някой познат или приятел.

Град
    Varna
    ако ми кажеш, че и ти се е случвало, вече те признавам.

Еми не ми се е случвало още. Но по-добре да съм подготвен предварително със позицията си.

Град
    София
    Crag Hack пак си прав за някой неща (не ми е силата правописа и българския в училище, на 18 съм още може и да си променя гледните точки) но ми се е случвало подобно нещо простих изневяра и нещата продължиха по много по азличен начин и не за много дълго.
    Имам още много да видя и науча но наистина искам да видя човек (тя или той) който да превъзмогне че пратньора му е изневерил и да продалжи връзката си по-старо му.

Ми не не чувствам жените като моя собственост обикновенно жена с която имам по сериозна връзка аз я приемам като опора човек който е до мен който би направил много за мен и за който аз бих направил много.

Не ми отговарй ако не искаш но си задай въпроса как ще се почувстваш ако човека който обичаш ти изневери, ще го приемеш ли, ще мо имаш ли същото доверие както преди ? Може и да му простиш ако много го обичаш но трудно ще забравиш това което е направил

Лайф - не се наемам да коментирам твоя случай, защото не знам точно какъв е бил.

За N-ти път казвам - има и зловредни изневери. Които са заради реален проблем. Може твойта да е била такава. Тогава наистина много боли и обикновено връзката е обречена.

Всъщност на 18 годишна възраст още много от нещата, които казах не са валидни. Просто хората са различни на тази възраст. Нещата се случват доста по-динамично. Дет има една приказка - на младите им се живее.

Голяма част от изневерите на тази възраст са наистина точно за това - за купона, за разнообразието. И затова е желателно да не се драматизира.

Но пак казвам - не знам при вас как е било, ти сам прецени дали е било истинска изневяра или мадамата ти само е разнообразила. По нейното отношение към теб след изневярата може да видиш дали наистина те обича или не и пука.

Всъщност изневярата е един чудесен тест, изпит за силата на връзката ви. Ако превъзмогнете (не просто да си замълчите, а наистина да превъзмогнете) значи наистина имате дълбоки отношения. Ако нещата се разпаднат - по-добре да се разпадат, отколкото да поддържате някакви фалшиви отношения, които рано или късно ще се разпаднат.

Град
    София
    Явно имаме две много различни гледни точки Crag Hack може и да ми се случи да превъзмогна с някоя някога изневяра но и азсъм склонен да прощавам доста дори и в такива случай (е когато наистина си заслужава де), и ти си прав доста но поне за сега за мен изневярата не би довела до нищо хубаво, може както казваш понякога да укрепи връзката но това до колкото се замислям от мой опит и това което съм видял е рядкост. А и много трудно се преодолява такова нещо и който и да казва че изневярата е нещо хубво в една наистина сериозна връзка не може да ме обеди.

Никой не може да те Обеди, но след време самия живот може да те убеди

Пак ти казвам - прави разлика между изневяра с повод и такава без повод.

Факт е, че жените по-често изневеряват когато имат повод и затова, ако мацката ти е изневерила може би наистина нещата между вас не вървят.

Град
    Varna
    Еми не ми се е случвало още. Но по-добре да съм подготвен предварително със позицията си.
    Има голяма разлика между начина, по който си мислиш,че би реагирал и начина по който ще реагираш в реална ситуация. Казвам го от личен опит. Наистина си подготвен, но пак е в някакво отношение шок.

Град
    София
    Crag Hack а на теб изневерявало ли ти е някоя приателка с която си имал или имаш по сериозни отношения до сега и как го прие ?

Има голяма разлика между начина, по който си мислиш,че би реагирал и начина по който ще реагираш в реална ситуация. Казвам го от личен опит. Наистина си подготвен, но пак е в някакво отношение шок.
    Тук вече съм съгласен. Не е лесно. Но поне се опитвам да реагирам правилно. Дали ще успея е друг въпрос. Но първата стъпка е да размишляваш правилно поне когато си спокоен. Така има поне малък шанс като опре ножа до кокъла да реагираш адекватно.

Докато ако си абсолютно ограничен в мисленето дори и когато разсъждаваш на спокойствие - 100% процента ти е гарантирано какво ще направиш като дойде време за действия.

Crag Hack а на теб изневерявало ли ти е някоя приателка с която си имал или имаш по сериозни отношения до сега и как го прие ?
    Де тоз късмет. Не ще да изневерява и това си е. Даже пробвам от време на време да и спирам кранчето със секса, ама нъцки. Пак само за мен мисли.

Град
    София
    Де тоз късмет. Не ще да изневерява и това си е. Даже пробвам от време на време да и спирам кранчето със секса, ама нъцки. Пак само за мен мисли.
    Може и да не съм прав май си ми батко както казваш но мисля че ще разбереш какво има предвид да те заболи от изневяра дори и то и да е както казваш "просто ей така само секс" когато го усетиш на свой гръб

Не споря. Аз още преди казах - едно е на думи, друго е на дела. Съгласен съм.

Град
    Варна
    Интересна тема наистина.Следя я още от начало.Моят приятел е на почти 23 и днес обсъждахме нещата,точно по повод тази тема.Интересното беше ,че и двамата сме на мнение,че до изневяра може да се стигне,но той каза нещо,което ме накара да се замисля..
    Аз му зададох така въпроса:"Представи си,че сме заедно след 5 години,вероятно ще ми изневериш?"
    "Да" каза той,"но ме е страх повече да не те загубя",което ме накара да се замисля..
    Вероятно наистина приемаме живота твърде насериозно,но също и това,че все пак трябва да се осмислят последствията.Вероятно за мъжете наистина секса и любовта може да не са свързани?
    В случая моята гледна точка е,че трябва да се направят компромиси от двете страни,за да се види мисленето на другия и да се достигне до единно разбиране по въпроса.

Супер фен Аватара на Barbie
    Повтарям отново: проблема идва от драматизирането на нещата от страна на жените. За определени ситуации съм склонен да се съглася с тях. Разбирам, че изневярата е болезнено усещане за тях. И затова пак казвам - естествено, че няма да изневеряваш под път и над път.

Просто и двете страни трябва да се опитват да погледнат гледната точка на другия. И мъжете трябва да се съобразяват с приятелките си. И затова да не чукат при всяка отдала се възможност (въпреки, че според нас мъжете няма нищо лошо в това).

Но и жените трябва да погледнат нещата през гледната точка на мъжете си. И да знаят, че наистина еднократна забежка по нещо чуждо не значи нищо. Ако връзката е дълга, е за един мъж е трудно да приеме, че 20 години няма право дори и да си помисля за нищо различно. Просто е депресиращо. И ако жената до него непрекъснато му повтаря, че изневярата значи директен край - това усещане се засилва.

По-добре да му дадеш свободата (ама наистина да му я дадеш, а не да кажеш "прави квото си искаш, ама да знаеш че те зарязвам ако таковата"). И той вече като диша свободно е мнооооооого по-малко вероятно да му се прииска да изневери.

Иначе нали знаете - забранения плод... човек почва да мисли само за него.
    Не знам защо смяташ, че само жените биха се почувствали наранени от изневяра. Мъжете, викаш, смятате, че няма лошо "да се чукат при всяка възможност" - следователно ако приятелката ти от време на време си ляга с тоя и оня, този факт няма да те притеснява?

Моят приятел е ревнив (слава богу!) Идеално знам колко ще го нараня ако по някакъв начин (дори не говоря за секс) го подведа. Но това не е проблем за мен, той няма нужда да ми поставя ултиматуми, няма нужда да ме заплашва - аз съм зрял и мислещ човек, отговарям за действията си и първата ми грижа е да се старая да не допускам грешки, с които бих наранила хората около себе си.

Говорим за връзка - обвързване. При такава невероятна интимност, каквато предполага една истиска връзка, партньорите малко или много именно принадлежат един на друг. Аз доброволно съм отдала на приятеля си мислите си, чувствата и тялото си. Именно това е най-удивителното в интимните отношения - пълното доверие да се оставиш изцяло в ръцете на партньора, като той от своя страна ти се посвещава по същия начин. Да принадлежите един на друг и това да ви прави щастливи. И ако този кръг се прекъсне...просто ни би било вече същото.

Не казвам, че не бих простила изневяра. Бих опитала. Но аз съм много краен човек - искам всичко или нищо. Или безусловна любов, или никаква. Или обичам до крайност, или изобщо не обичам. Искам да бъда или само на един човек, или на никого. Ако той е мой, да е само мой. Целя се към връзка, в която мога да постигна единство и хармония с партньора си. Една изневяра - намесването на трети човек в интимния ни свят - би променила всичко. Дори и да простя, с времето връзката би се разпаднала от самосебе си.

VSI4KI IZNEVERQVAT KATO ISKAT!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си