.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 127
    Мразя изневерите ...и не бих й изневерил..по-скоро бих се разделил с нея! А ако тя си легне с друг...на нея ритника а на него ще му уредя по меко легло в болницата
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Голям фен
    Зависи от самия човек...но в повечето случаи едва ли някой ще каже не...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Може ли навръх Св. Валентин такива спорове да се заформят за изневярата? Аз решавам да не пиша повече по темата-нито ще убедя някой в моето мнение, нито ще си променя вижданията по въпроса. И все пак нещата са индивидуални и не можем да ги обобщаваме така. Някои хора не изневеряват, защото не искат, други, защото не могат, а 3-ти дори не искат и да си помислят да има друг човек в леглото им, освен половинката. Аз съм от 3-тия. вчера, лежейки до любимия човек, обгърната от ръцете му и голото му тяло си помислих, че съм най-щаствилият човек на този свят. не бих рискувало дори 1 единствен подобен миг, за някакъв си секс с някой друг.......но не мога да приема, че да правя секс с някой друг е същото като самозадоволяването. Е, да правя секс няма нищо общо с което и да е самозадоволяване!

Да - изневеряват!

mn qsno 4e da ama vuprosa e v tva da go prieme6! ako toi go pravi bez nikvi 4uvstva nqma da imam protiv i po 10 putki na den da 4uka
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Sofia

Re: Изневеряват ли момчетата???

Цитирай Първоначално написано от bibo
    Вчера с една приятелка спорехме по въпроса.Тя твърдеше,че колкото и да е влюбено едно момче отдаде ли му се възможност да изневери(т.е. да прави секс) той го прави.Според това не е съвсем вярно и не важи на 100% за всичко момчета.Вие как мислите?
    Мислиме - това е най-важното
    Какво да кажа и да и не /зависи от случая/.
    Едни изневяряват други не /принципи - ходи ги разбери/.
    Аз лично не си поплювам за това и съм за тези дето изнверяват.
    Що се отнася до възможноста за секса - не всяка възможност приемам , но то попринцип при мен е , че ако я откажа като изневяра на гаджето , ще я откажа и без да изневерявам на някоя мадама
    Докато има други които се замислят преди изневярат и чак тогава отказват , пък аз отказвам без да се замислям изневерявам ли или не
    Какво други има и такива които не отказват изневяра ли ще е искат или не искат - там вече е паталогичен случай според мен
    Оправяйте се хора - това ми е мнението
    Голям размер на картинката! /machoka/

izneverite sa do wreme...

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Аз не бих.

Еми всичко си е до самият човек според мен .. ;] ако имаш истински чувства към половинката си едва ли ще го направиш ;]

Vsichko zavisi ot momi4eto,dali mom4eto shte i e verno ili shte i izneveri zavisi ot momi4eto

винаги!
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Зависи от човека. Не може да се каже всички изневеряват, никой не изневерява, всички са женкари... всеки човек е различен и дори 100 души не могат да се сложат под общ знаменател, та какво остава за много повече...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Както казаха... зависи колко държиш на човека до теб, но когато се появи момиче, която с външността си крещи И С К А М С Е К С, немога да се здържа :P
    ~ EviL DeViL ~

Момичета, разберете че по въпроса със секса при момчетата стой малко по различно, отколкото при момичетата.

Не е важното момчето с коя е спало, или иска да спи, а за коя ще направи всичко..

А ти пък май не можеш да разбереш, че не можеш да говориш от името на всички. Това, че някой е като теб не прави всички милиони мъже абсолютно същите. Да, съгласна съм, че мъжката и женската психика е коренно различна, но смея да твърдя, че познавам и от двата вида - такива, които изневеряват и такива, които не. Характер, възпитание, принципи, идеали, среда... много неща определят дори фактора 'ще изневеря ли'...
    Както и да е, аз казах мнението си, няма да споря.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    Въпроса не е зададен правилно. Естествено, че можем да се контролираме. Не винаги изневеряваме, защото все пак не сме животни.

Но ако питаш, дали ни се иска... това е друг въпрос. Например аз колкото и да съм влюбен, ако видя някоя суперсекси мацка и ми се приисква да я изчукам. Секса и любовта при мъжете не са директно свързани.
    Ъхъ. Според мен обаче авторката я притеснява именно това, че дори и да сте влюбени, видите ли нещо суперсекси, иска ви се да го оправите.. И понеже ние, момичетата, сме мн. чувствителни на тази тема го приемаме едва ли не като "не ни обича вече", "за него нищо не означавам" и т.н.

Град
    Бургас
    ne slagaite vs mom4eta pod ob6t znamenatel

mi i spored men edin chovek izneverqva togava kogato ne polu4ava tova koeto ima nujda, ili ne mu se otvry6ta sys sy6toto koeto dava...
    МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Clara_
    mi i spored men edin chovek izneverqva togava kogato ne polu4ava tova koeto ima nujda, ili ne mu se otvry6ta sys sy6toto koeto dava...
    Clara ne e taka! Ti bi li izneverila? Az da nali znae6 ima edna fraza : ,,Po hubavo az da biq duspata pyrvi otkolkoto na mene da mi q biqt.'' Vinagi sym gotov da izneverq ot kyde znam 4e tq nqma da mi izneveri
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Цитирай Първоначално написано от Clara_
    Clara ne e taka! Ti bi li izneverila? Az da nali znae6 ima edna fraza : ,,Po hubavo az da biq duspata pyrvi otkolkoto na mene da mi q biqt.'' Vinagi sym gotov da izneverq ot kyde znam 4e tq nqma da mi izneveri

ахахахахахахахха т'ва е яко - изневеряваш от страх да не ти сложат рога на теб
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    Валхала
    Никога не съм изневерявал,щото на мене не 1 път са ми го правили и знам как боли ... така ,че не вярвам да го направя и аз ..
    Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Малко е попресилила, че изневеряваме при всеки удобен случай, но - да, изневеряваме, това е факт!
    a vie,maje,ako si mislite,4e nie ne go pravim!osobeno palavite,koito ne obi4at da stoqt v sqnka i ne mogat da sa monogamni!!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

разбира се че изневеряват както и момичетата го правят няма разлика.колкото и да се обичат и да държат един на друг идва момента в който на всеки му се приисква нещо различно . и не спорете защото това е така

А е боли фи ве карайте изневерявайте до когато можете шот ше ши има време когато няма да можете и ши духате супата

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Изневеряват ли момчетата???

Цитирай Първоначално написано от bibo
    Вчера с една приятелка спорехме по въпроса.Тя твърдеше,че колкото и да е влюбено едно момче отдаде ли му се възможност да изневери(т.е. да прави секс) той го прави.Според това не е съвсем вярно и не важи на 100% за всичко момчета.Вие как мислите?

Кажи на твойта приятелка ,че има хора и хора... По принцип аз съм на мнение ,че когато 1 човек е ИСТИНСКИ влюбен и харесва човека до себе си ,то той/тя никога няма да и/му изневери !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си