- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневеряват ли момчетата???
Мразя изневерите...и не бих й изневерил..по-скоро бих се разделил с нея! А ако тя си легне с друг...на нея ритника а на него ще му уредя по меко легло в болницата
![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Зависи от самия човек...но в повечето случаи едва ли някой ще каже не...
Може ли навръх Св. Валентин такива спорове да се заформят за изневярата? Аз решавам да не пиша повече по темата-нито ще убедя някой в моето мнение, нито ще си променя вижданията по въпроса. И все пак нещата са индивидуални и не можем да ги обобщаваме така. Някои хора не изневеряват, защото не искат, други, защото не могат, а 3-ти дори не искат и да си помислят да има друг човек в леглото им, освен половинката. Аз съм от 3-тия. вчера, лежейки до любимия човек, обгърната от ръцете му и голото му тяло си помислих, че съм най-щаствилият човек на този свят. не бих рискувало дори 1 единствен подобен миг, за някакъв си секс с някой друг.......но не мога да приема, че да правя секс с някой друг е същото като самозадоволяването. Е, да правя секс няма нищо общо с което и да е самозадоволяване!
Да - изневеряват!
mn qsno 4e da ama vuprosa e v tva da go prieme6! ako toi go pravi bez nikvi 4uvstva nqma da imam protiv i po 10 putki na den da 4uka![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Мислиме - това е най-важнотоПървоначално написано от bibo
Какво да кажа и да и не /зависи от случая/.
Едни изневяряват други не /принципи - ходи ги разбери/.
Аз лично не си поплювам за това и съм за тези дето изнверяват.
Що се отнася до възможноста за секса - не всяка възможност приемам , но то попринцип при мен е , че ако я откажа като изневяра на гаджето , ще я откажа и без да изневерявам на някоя мадама
Докато има други които се замислят преди изневярат и чак тогава отказват , пък аз отказвам без да се замислям изневерявам ли или не
Какво други има и такива които не отказват изневяра ли ще е искат или не искат - там вече е паталогичен случай според мен
Оправяйте се хора - това ми е мнението![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Емивсичко си е до самият човек според мен .. ;] ако имаш истински чувства към половинката си едва ли ще го направиш ;]
Vsichko zavisi ot momi4eto,dali mom4eto shte i e verno ili shte i izneveri zavisi ot momi4eto![]()
![]()
винаги!
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Зависи от човека. Не може да се каже всички изневеряват, никой не изневерява, всички са женкари... всеки човек е различен и дори 100 души не могат да се сложат под общ знаменател, та какво остава за много повече...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Както казаха... зависи колко държиш на човека до теб, но когато се появи момиче, която с външността си крещи И С К А М С Е К С, немога да се здържа :P
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Момичета, разберете че по въпроса със секса при момчетата стой малко по различно, отколкото при момичетата.
Не е важното момчето с коя е спало, или иска да спи, а за коя ще направи всичко..![]()
А ти пък май не можеш да разбереш, че не можеш да говориш от името на всички. Това, че някой е като теб не прави всички милиони мъже абсолютно същите. Да, съгласна съм, че мъжката и женската психика е коренно различна, но смея да твърдя, че познавам и от двата вида - такива, които изневеряват и такива, които не. Характер, възпитание, принципи, идеали, среда... много неща определят дори фактора 'ще изневеря ли'...
Както и да е, аз казах мнението си, няма да споря.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ъхъ. Според мен обаче авторката я притеснява именно това, че дори и да сте влюбени, видите ли нещо суперсекси, иска ви се да го оправите.. И понеже ние, момичетата, сме мн. чувствителни на тази тема го приемаме едва ли не като "не ни обича вече", "за него нищо не означавам" и т.н.Първоначално написано от Crag Hack
mi i spored men edin chovek izneverqva togava kogato ne polu4ava tova koeto ima nujda, ili ne mu se otvry6ta sys sy6toto koeto dava...
МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!
Clara ne e taka! Ti bi li izneverila? Az da nali znae6 ima edna fraza : ,,Po hubavo az da biq duspata pyrvi otkolkoto na mene da mi q biqt.'' Vinagi sym gotov da izneverq ot kyde znam 4e tq nqma da mi izneveriПървоначално написано от Clara_
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Първоначално написано от ANTIHUMAN
ахахахахахахахха т'ва е яко - изневеряваш от страх да не ти сложат рога на теб![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
Никога не съм изневерявал,щото на мене не 1 път са ми го правили и знам как боли ... така ,че не вярвам да го направя и аз ..
Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !
a vie,maje,ako si mislite,4e nie ne go pravim!osobeno palavite,koito ne obi4at da stoqt v sqnka i ne mogat da sa monogamni!!!!Първоначално написано от air_J
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
разбира се че изневеряват както и момичетата го правят няма разлика.колкото и да се обичат и да държат един на друг идва момента в който на всеки му се приисква нещо различно . и не спорете защото това е така
А е боли фи ве карайте изневерявайте до когато можете шот ше ши има време когато няма да можете и ши духате супата
Първоначално написано от bibo
Кажи на твойта приятелка ,че има хора и хора... По принцип аз съм на мнение ,че когато 1 човек е ИСТИНСКИ влюбен и харесва човека до себе си ,то той/тя никога няма да и/му изневери !