- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косми над устните
с какво си махате космите над горната устна?на козметик ли ходите,колко струва и колко време минава за да ви изникнат нови косъмчета или вие сами си правите с лентички.ако е така кои са най-добрите ленти и колко трябва да си взема?благодаря на отговорилите.
mahni si gi s pinseta :P![]()
....
az s pinseta si gi maham ama mi pisna edno po edno da gi dyrpam.golqma igra4ka e , zatova iskam da mi prepora4ate ne6to drugo
Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
С пинсетка мился, че е най - удачно. А мързела го забравиТрай бабо за хубост. Имай търпение
![]()
има лентички за коламаска за лице...би трябвало и с тях да става.
Да, има на Стреп, на Вийт и още някакви там, не се сещам сегаИначе ходя на козметик за тая работа.
и колко лентички трябва да си взема и как става.залепям и след колко минути отлепям?не съм пробвала до сега,не се смейте![]()
Продават се и поединично, една струва около 1лв. Залепяш, след което дърпаш рязко срещу посоката на растеж на космитеНе се чака изобщо. Това не е депилатоар. Ще те позаболи малко, но се свиква. И би трябвало да ти дадат и едни кърпички, те са напоени с нещо (не знам точно с какво), с които след процедурата да премахнеш останалия по кожата восък. Същата работа, обаче, върши и памучен тампон, потопен в малко олио или зехтин. Малко е лепкаво, ама се маха, споко.
След това, ако кожата е малко зачервена, можеш да я намажеш с някакво кремче, за да се успокой. Успех, въпреки че няма нищо сложно в цялата работа
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Ебавам се, нямам мустак.
Днес нещо май не ми върви с шегичките.![]()
Собственост на Canis_Dirus
има толкова мн варианти и теми тук по този въпрос,потърси малко щом толкова се интересуваш
няма любов
Там не съм забелязала да имам.И да имам-не се забелязва.Иначе си има специални лентички и такива работи.![]()
Hodq na kozmeti4ka.
Според мен е най-добре да ги изрусиш, ама нз, ти си преценяваш.
мацинко, изрусяването е лоша идея, защото там кожата е по-нежна и може да си направи страхотни проблеми.Първоначално написано от sladku_bebzi
az polzvam krem za brasnete i samo brasna4ka i ne samo mustaka si brasna mi i bradata![]()
![]()
![]()
![]()
Ами мойте фр си ги изрусяват и нищо им няма...Ама ок, вече ще знам :PПървоначално написано от Deus ex machina
Там нямам косми,поне не съм забелязвала, но по-добре е да отидеш на козметик да ти ги махнат,според мен.![]()
You`re frozen when your heart is not open..
Най-добре ги махай с пинсета, дърпането с лентички не е препоръчително за лицето, защото ускорява появата на бръчки!
А аз да попитам като се махат с пинсета или лентички или изобщо като се скубят по някакъв начин има ли опастност да станат повече и по-гъсти и гадни?
S brasna4ka i pqnaПървоначално написано от Анонимко
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
az moite gi maham s pinseta ama samo otstrani i v posleno vreme daje ne se zanimavam,a tam deto e onui posredata(neznam kak se kazva i daje neznam dali si ima naimenovanie) deto e edno kato vdlybnato tam super mnogo me boli.i kakvo otsrani gi maham a tam ne...mnogo grozno e taka.zatova mislq da otida parviq pyt na kozmetik,a posle s lenti4ki.
Първоначално написано от bloodranger
Това беше добро
![]()