.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Може ли да се забременее така?

еми правих анален секс с приятелката си и свърших в дупето и........спермаата се сте4е надолу и аз го изтрих,в смисал самата сперма бе6е на путката и .....има ли вероятност да забременее......не е в овулация
    знам 4е ? сигурно 6те ви се стори глупав но няма към кои др да се обурна и ви моля да ми отговорите спе6но за да мога да взема мерки 4рез escapell

т.7
    krem4et0

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Абе не е 100% невъзможно...но все пак мисля ,че не е бременна..То ако се забременяваше само ей така като се допре до някой части всяка втора щеше да е бременна..
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Град
    Jambol
    да едва ли ще забременее... все пак тези хапчета не сам мн полезни... пазете се повече

to e 1 na milion tfa spoko

Град
    Jambol
    не е 1 на милион вапроса все едно беше - могат ли да взаимодействат вода и захар в две различни чаши

Град
    Асеновград, България
    Не, шансът е наистина нищожен!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

еми аз просто се чудех дали може сперма да е попаднала във пу****а

приятелката ти скоро ще роди таралеж можеш да бадеш спокоен ............

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Не, шансът е наистина нищожен!
    И аз така мисля.Ама и внимавайте повечко!

Град
    Варна
    Такаа има едно нещо наречено презерватив, което предпазва не само от бременност, но и от разни болести ... препоръчително е да ползваш. Пък иначе няма как да е забременяла, то ако ставаше така ... [/i]
    http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче

Град
    Na sedmoto nebe!
    Ако не е в овулация никакви шансове няма да забременее и дори да беше малка е вероятността.Но да те питам ти откаде знаеш не е е в овулация
    Голям размер на картинката! /machoka/

еми нормално е да не е в овулация преди 3 дни и свър6и цикала

Малееее колко лоши неща се случвали на тоя свят

Макар и вероятността да е малка, не е изключено. Не е зле да прочетете малко повече за контрацепцията. Не е изключена възможността дамата да започне да взема и противозачатъчни. Това е сигурен вариант за предпазване от нежелана бременност, но не и от болести предавани по полов път.
    SY

ima vuzmojnost, malka no q ima za6toto ako spermata e napravila kontakt dori samo vun6en, a priatelkata ti e bila vlajna spermatozoidite mogat da pri pluvat navutre. za tova gi nari4at olimpiiski pluvci mogat da jiveqt do 8 chasa v kislorodna sreda i do 8dni v jenata!

Цитирай Първоначално написано от Alice Fox
    Абе не е 100% невъзможно...но все пак мисля ,че не е бременна..То ако се забременяваше само ей така като се допре до някой части всяка втора щеше да е бременна..

.........ima i takiva sluchai..........ne znaesh kuf ti e kusmeta
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си