- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диаманти за зъб
Някой знае ли колко пари струва да си сложа от онея мъбичкие почти незабележими диамантчета за зъбки??Искам да си сложа една малко на зъба но не знам колко парички е?!?!?! плс ако някой знае да ми каже![]()
В Добрич е 5 лева :P
еек мн евтино е 5 кинтатука иам една от класа и си сложи за 40 лева а едва се забелязва (враца)
Еми шанс!Първоначално написано от Sn1p3r_BaBy
Просто искам и аз да си сложа та ако може някой от София д ами каже
За София незнам![]()
skatemore на мен не ми харесват изобщо незнам как някой ще се навие да си сложи,но явно на момичето и харесва.
а бе човек то е съвсем малко и почти не се забелязва.аз не ти говоря за такива като на разп звездите големи като брекети а то се слага едно мъничко мъничко камъче което почти е незабележимоПървоначално написано от Sn1p3r_BaBy
![]()
Спокич бе.Знам за кво става въпрос.Виждала съм как стои.Затова казах че на МЕН не ми харесва.Все пак всеки иска да е различен.На теб пък може да ти стои супер сладко.Нищо не се знае :PПървоначално написано от Ванчето
ихихиих айде дано
И като си сложиш ако не пуснеш 1 снимка значи не си човек![]()
Btw то на хора със хубави зъби стои супер!!
da ne oburka!Първоначално написано от Sn1p3r_BaBy
da ne e s 10 nuli4ki ot zade tas petica!?
без ПОДПИС ... xD
а бе Аз се опитах да сложа ама системата не ми позволи защото съм нова![]()
ами една приятелка имаше, много беше сладко, не и взеха пари, безплатно и го сложиха. Тя го глътна обаче и сега ново.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
абе да е говориме не за грил тва дет е на сичките зъби кат чеане а за една съвсем малка точица дет се лепи и и струваше 40 леа..
НЕПървоначално написано от tigity
Даааааааа ама една по центъра я видях лафеше по телефона и са ухили едни жълти зъби и имаше камъче на тях..Първоначално написано от skatemore
Е тва е ясно.Мойте не са жълти но няма да е зле профилактично да си направя едно избелванеПървоначално написано от Sn1p3r_BaBy
![]()
и аз тва се зачудихПървоначално написано от BOTEVPLOVDIV
![]()
![]()
ами моя позната има диамант и не блести срещу слънцетоПървоначално написано от Амели
спокойно,но просто не мие удобно да я питам колко пари е дала з атази екстра
А ти вярваш ли си че е диамант бе.Тва са някви камъчета..ЧАКЪЛ!!Първоначално написано от BOTEVPLOVDIV
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ами мацката е с истински диамант пък де да знамПървоначално написано от Sn1p3r_BaBy
![]()
![]()
Еми то няма смисъл..А ако глътнеш тези 40 лева (или колкото и да са).После щи е тъпо :PПървоначално написано от Ванчето
аххаха тва е друга тема![]()
![]()
Моя приятелка лятото си беше сложила и й струваше 5 лв