- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диаманти за зъб
Яжте ми дупетааааа.Видяхте ли беее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ама това за софията ли става върос??Първоначално написано от Allthatshewant
ама хора плс казвайте дали ства въпрос за софията плс
Аз си поръчах преди 5 дена и още чакам да ми го доставят,ако говорим за истински диамант[(брилянт),защото така се казва шлифования диамант)],цената когато заплатих е 300 евро... може би големина 1/4 от карата.Но си има и сертификат към него.А за поставянето ще ми вземат 50 лв. Препоръчвам ти изрелските диаманти-едни от най-добрите са. А ако става въпрос за онези скапани камъчета,който се лепят на зъба,а не се инкростират-те са смотани и не са никак скъпи! Прецени сама!
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Е като не си личи,за к'во ти е...![]()
И аз не откривам смисъл...
PS:Гъзария??
uhaa nai posle da vidq vrachanin v foruma... .zdrasti bace kakto si kazvame nieПървоначално написано от skatemore
az shto ne sum q vijdala :P kude u4i... mn mi e interesno shtoto ne se seshtam za kvo govorite
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Posledniq put vidqh v edna parfiumeriq e*asi qkoto-20 kinta na Fingers ima komplekt za postavqne na diamant4e na zuba,vatre sa nqkolko broq i si gi postavq6 na koito zub iska6,mnogo sa sladurski![]()
ari hora ko e po 5lv do him vuv varna da silepim diamatnti i po guza!gluposti na turkaleta 5 lv!
![]()
без ПОДПИС ... xD
аз вчера ходих да си слагам и очаквах да ми каже 5-10 лв. а ти ми каза 2 лв...![]()