- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- може ли да забременеее след като сам ...;(((((
da si naprai test,a za po-sigurno napravo na lekar!
боже ти в кой век живееш??Първоначално написано от hoho89
отиваш в аптеката и казваш да ти дадат тест за бременност то си има оказание в него как точно става..
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Kolko e procenta!?Първоначално написано от ville baby
Toq forum trqbva da se chete i ot bezdetnite semeistva mai ...
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Естествено 4е има голяма вероятност битфа 4е бремеността не наст1пва еи така е вярно ама са слу4ва нали...затова наи-добре е теста за бременост да се купи....ей така ни6то не мое се кажи
![]()
N@ vsi4ki g@dni ky4ki,koity mi z@vijd@t,n@ m@ik@ im v p*tkite bez d@ se obijd@t :P:P:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като не можете да се пазите-не се ебете!!!!!!!
![]()
Наистина съм уязвима,
ала съм неповторима!
Има малка вероятност. Другия път си го измий, най-добре![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
3 дниПървоначално написано от mi6lence
![]()
Аз да взема да пусна една тема за сперматозидите и техния живот![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
17 sec 5 sec nqkolko sec ama tfa 3 dni bratПървоначално написано от mi6lence
![]()
![]()
xD y0u are crazy
![]()
spermatozoidite jiveqt na vazduh broeni sekundi ... a otnosno temata.......vazmojnosta naistina e mn golqma.....![]()
ами в аптеките искаш тест за бременност даваш и го про4итате внимателно инструкциите и прави теста и готовоПървоначално написано от hoho89
Спермицид е вещество,което се добавя в някои лубриканти с цел убиване на сперматозоидите !Първоначално написано от dudeto_sy
По темата - да,възможно е! Минали ли са 3 дни от въпросния рискован полов акт ? Тя в овулация ли е била?
ако тоя път ти се размине с дундуркането на бебе другия път да внимаваш!!!![]()
Който се смее последен - най-бавно загрява!
Да ни поканиш на сватбата, ако баща й преди това не те е съдрал от бой...Първоначално написано от hoho89
![]()
![]()
![]()
axaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxПървоначално написано от hoho89
ebe6 a nz kuf test da si naprai
NADQM SE TFA DA BE6E EBAVKA S TOQ VUPROS
IZLAGA6 SE
IMA LI 1 4ERTAAAA TESTA E VALIDEN AKO IMA 2 4ERTII 6TE POVTORIM 2 4ERTII BREMENNA SI VE4E TII DA GO IZPEE6 NA GAJETO 4EKATO GL SI STANAL TATIIIIvupreki4 e ne tqr se ebaam s tfaama kato se ebete bez da imate nikfa sexualna kultura
taka tree nz na kolko si na kolko e i gajeto ti ama i kolkooto men da si a az sum na 15 pak pone malko 6e se seti6
![]()
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
Първоначално написано от Ch0K0_bArBiE
![]()
![]()
Вероятността е 2/30 х100%. А сети се сама защо. Не пиши глупости поне.
ПИч, направете тест. Не се притеснявай. Не е толкова страшно. Колко време, след като свърши го направихте?
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
1 - test
2 - ako e bremenna(da ne dava Gospod) da pie hap4e Anti-Bebe
3 - ako sa minat 3 meseca i e o6te bremenna - 4estito, 6te stava6 tatko. Demek ako ne te be6e domurzqlo da stane da si izmie6 patkata, sq nqma6e da ima6 18 godini izdrujka![]()
мислиш ли че знаят какво е овулация? Като ви дойде акъла в главата и прочетете по нещичко може да почнете да правите секс, явно ви е още рано щом задавате такива въпроси и вършите подобни простотии без да си имате и бегла представа за възможните последствия! Да възможно е, и какво я е страх да направи тест, а не я беше страх да си отвори краката нали?Първоначално написано от Devilka
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Дано ни поканят на кръщенето.Първоначално написано от DoPye
Ами има вероятност да сте направили беля. За по сигурно може да изпие 1 Ескапел или да си направи тест след 1 седмица. Вие си преценете![]()
Za kude e speshno? Da ne svurshvva promociqta na detski kolichki kraq na mesetsa?![]()
P.S. Ako ne si go izmil pishoka estestveno, che ima veroqtnost.
Eating isn't cheating - Arnold
о боже презерватив не ползвам от година , още никоя не се е оплакала
Противозачатното е 30 кинта ( евтиното беше 10 ама го спряха от производство деба гадовете ) ако те е толкова страх тичай до най близката аптека
Ако не си свърши в нея има някъв мн малък шанс![]()